Gasiți un tren de la Caracal până la Craiova

Începe de la
9 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Caracal la Craiova cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Caracal la Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Caracal la Craiova?

Prețurile biletelor de tren de la Caracal la Craiova variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Caracal la Craiova vor costa 7,22 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 17,79 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Caracal la Craiova de la Train este de 49 km și durează 1 h 4 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:37 și ultima la 01:30. Este posibil să călătoriți de la Caracal la Craiova cu Train pentru doar 7,22 RON sau până la 37,16 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 7,22 RON
Durata călătoriei 1 h 4 min
Conexiune pe zi 26
Cel mai mic pret 7,22 RON
Cel mai mare preț 37,16 RON
Prima Plecare 02:37
Ultima Plecare 01:30
Distanţă 49 km
Plecare Caracal
Sosire Craiova
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Caracal la Craiova

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -2°
  Feb 10
  Detalii
  -2°
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  10°
  Feb 15
  Detalii
  10°
  Feb 16
  Detalii
  11°
  Feb 17
  Detalii
  15°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Caracal - Craiova Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Caracal la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
14.25kg
Tren
0.7kg
Autobuz
3.4kg
Mașină
2.45kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Craiova

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Caracal la Craiova cu trenul?

Distanța dintre Caracal și Craiova este în jur de 50 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 h 4 min. Totuși, cele mai rapide rute între Caracal și Craiova durează 45 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Caracal la Craiova?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Caracal la Craiova la 02:37. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 01:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Caracal la Craiova?

În Caracal, stațiile de plecare includ Caracal. Când veți sosi în Craiova, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Craiova și Craiova Triaj Hc. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Caracal la Craiova au loc în fiecare zi?

Ruta de la Caracal la Craiova este deservită de furnizori care includ Infofer, Cfr Călători, , Astra Trans Carpatic și Softrans. De la această listă de furnizori de transport, există până la 28 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Caracal de 26 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Caracal la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 21 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback