Tren Birmingham - Reading prețuri de la 183,09 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

332,57 lei
Mai mult
Mai mult

Birmingham la Reading cu trenul

Călătoria de la Birmingham la Reading cu trenul este de 130,69 km și durează 2 ore 9 min.. Există 68 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:15 și ultima la 22:03. Este posibil să călătoriți de la Birmingham la Reading cu tren pentru doar 183,09 lei sau până la 424,28 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 183,09 lei.

Cel mai mic pret183,09 lei
Durata călătoriei2 ore 9 min.
Conexiune pe zi68
Cel mai mic pret183,09 lei
Cel mai mare preț424,28 lei
Prima Plecare05:15
Ultima Plecare22:03
Distanţă130,69 km
PlecareBirmingham
SosireReading
TransportatoriChiltern Railways, West Midlands RailwayDetalii

Tren Bilete de la Birmingham la Reading

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la Birmingham la Reading cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Birmingham la Reading. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Birmingham la Reading?

Prețurile biletelor de tren de la Birmingham la Reading variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Birmingham la Reading vor costa 183,09 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 385,00 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Birmingham la Reading. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Birmingham la Reading variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 385,00 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să merg de la Birmingham la Reading cu trenul?

Călătoria între Birmingham și Reading cu trenul este aproximativ 130,69 km. Vă va lua cam 2 ore 9 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Birmingham și Reading este în jur de 130,69 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 2 ore 9 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Birmingham și Reading durează 1 oră 29 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Birmingham la Reading?

Prima plecare zilnică de la Birmingham la Reading este la 05:15, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 22:03. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Birmingham și Reading. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Birmingham la Reading la 05:15. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 22:03. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Birmingham laReading?

În Birmingham, stațiile de plecare includ Birmingham, Coach Station,Five ways,Birmingham new street,Birmingham moor street. Când veți sosi în Reading, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Reading - Mereoak Park & Ride,Reading Station,Reading, Calcott. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Birmingham spre Reading?

Veți putea să călătoriți de la Birmingham la Reading folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 68 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Birmingham la Reading folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 11 legături directe de la Birmingham la Reading în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 57 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Birmingham la Reading. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Birmingham la Reading

Bilete ieftine de tren de la Birmingham la Reading
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Birmingham la Reading.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Birmingham la Reading, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Birmingham la Reading.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Birmingham la Reading

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Reading cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Reading, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Chiltern Railways este o companie britanică care operează trenuri care oferă servicii de pasageri între Londra Marylebone și Birmingham Snow Hill, precum și alte destinații din Midlands și sud-estul Angliei. Compania a fost înființată în 1996 și este deținută de Arriva UK Trains din 2009. Chiltern Railways operează o flotă de trenuri moderne, inclusiv locomotive Clasa 68 și unități diesel Clasa 165 și 168.

Great Western Railway (GWR) este o companie feroviară britanică care operează servicii de pasageri între Londra și sud-vestul Angliei, precum și părți din Țara Galilor. A fost fondată în 1833 și a fost cunoscută inițial ca Great Western Railway Company. GWR este acum deținută de FirstGroup. Compania este cunoscută pentru imaginea sa emblematică verde și pentru locomotivele sale istorice cu abur, inclusiv celebrul Flying Scotsman.

West Midlands Railway este o companie care operează trenuri care oferă servicii de pasageri în regiunea West Midlands din Anglia. Consorțiul West Midlands Trains, compus din Abellio, JR East și Mitsui, a câștigat franciza pentru regiune, ducând la înființarea serviciului. în 2017. West Midlands Railway oferă o varietate de servicii, inclusiv servicii pe distanțe mai lungi către orașe precum Londra și Liverpool, precum și trenuri locale și regionale.

Servicii la bord Chiltern Railways, West Midlands Railway și Avanti West Coast de la Birmingham la Reading
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Birmingham la Reading cu train.
Facilităţi Chiltern Railways West Midlands Railway Avanti West Coast Great Western Railway
quiet_zone Zona de liniste check check check check
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check check check check
luggage Bagaje check check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check

Birmingham la Reading Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.15kg
Autobuz
9.8kg
Zbor
26.14kg
Mașină
20.91kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Birmingham la Reading cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Birmingham și Reading sunt 9.15kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Birmingham și Reading? Luând trenul între Birmingham și Reading veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 16.99kg față de un zbor, 0.65kg față de autobuz și 11.76kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Birmingham la Reading?
Un bilet de tren de la Birmingham la Reading este de 385,00 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 183,09 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Birmingham la Reading?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Birmingham la Reading este de 183,09 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Birmingham și Reading cu tren?
Distanța între Birmingham și Reading este de 130,69 km.
Cât durează călătoria cu tren între Birmingham și Reading?
Călătoria de la Birmingham la Reading durează în medie 2 ore 9 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 29 min..
Ce companii operează de la Birmingham la Reading?
Ruta Birmingham - Reading este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Chiltern Railways, West Midlands Railway, Avanti West Coast, Great Western Railway și CrossCountry ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Birmingham la Reading?
Ruta de la Birmingham la Reading are în medie 68 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Birmingham la Reading?
Primul tren de la Birmingham la Reading pleacă la orele 05:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Birmingham la Reading?
Ultimul tren de la Birmingham la Reading pleacă la orele 22:03. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Birmingham la Reading?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 183,09 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Birmingham la Reading?
Există în medie 11 de la Birmingham pentru a merge la Reading.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Birmingham și Reading?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Birmingham și Reading este 1 oră 29 min..
Există un tren direct de la Birmingham la Reading?
Da, există un tren direct între Birmingham și Reading.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Birmingham la Reading?
Călătoria cu tren de la Birmingham la Reading creează 9.15kg emisii de CO2.

Treceți local de la Birmingham

Rute populare

Rute internaționale din Birmingham și zonele din apropiere

Alte destinații de la Birmingham

Principalele rute spre Reading

Alte rute populare