Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Leordeni până la Cluj-Napoca

Starting from
85,35 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Descoperă

Călătoria dvs. de la Leordeni la Cluj-Napoca cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Leordeni la Cluj-Napoca? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Leordeni la Cluj-Napoca, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Leordeni la Cluj-Napoca?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Leordeni la Cluj-Napoca costă 85,35 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 113,04 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Leordeni la Cluj-Napoca.Leordeni la Cluj-Napoca transport tren

Cel mai bun preț 85,35 RON
Durata călătoriei 20 h 21 min
Călătorii pe zi 8
Prima plecare 06:02
Ultima plecare 22:23
Distanța 250 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
8
Transportatori
1
Prețul minim
85,35 RON
Prețul maxim
145,60 RON

Leordeni - Cluj-Napoca

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 4 h 2 min
Leordeni Argeș - Cluj Napoca Est
22:23 - 18:21
85,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 1 h 55 min
Leordeni Argeș - Cluj Napoca Est
09:04 - 07:09
91,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 12 h 51 min
Leordeni Argeș - Cluj Napoca
12:04 - 00:55
108,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 7 h 41 min
Leordeni Argeș - Cluj Napoca Est
20:05 - 12:24
114,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 10 h 15 min
Leordeni Argeș - Cluj Napoca
20:05 - 09:50
116,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 5 h 3 min
Leordeni Argeș - Cluj Napoca Est
12:04 - 07:01
120,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 12 h 45 min
Leordeni Argeș - Cluj Napoca
19:01 - 06:16
121,30 RON

Cât timp va dura să merg de la Leordeni la Cluj-Napoca cu trenul?

Călătoria între Leordeni și Cluj-Napoca este lungă de vreo 250 km și de obicei durează aproximativ 20 h 21 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 12 h 51 min. Dacă încercați să ajungeți de la Leordeni la Cluj-Napoca cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Leordeni la Cluj-Napoca?

În general, prima plecare a zilei din Leordeni va fi la 06:02, iar ultima plecare va fi la 22:23. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Leordeni la Cluj-Napoca se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Leordeni la Cluj-Napoca?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Leordeni de la următoarele stații: Leordeni Argeș. Sosind la Cluj-Napoca, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Cluj Napoca Est și Cluj Napoca. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Cluj-Napoca.

Câte călătorii zilnice există de la Leordeni la Cluj-Napoca?

Ruta de la Leordeni la Cluj-Napoca este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 8 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Leordeni de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Leordeni la Cluj-Napoca, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback