Gasiți un tren de la Oradea până la Vereşti

Începe de la
75,50 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Oradea la Vereşti cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Oradea la Vereşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Oradea la Vereşti?

În medie, un bilet de tren de la Oradea la Vereşti vă va costa 85,22 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 75,72 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Oradea la Vereşti de la Train este de 344 km și durează 11 h 51 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:35 și ultima la 22:26. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Vereşti cu Train pentru doar 75,72 RON sau până la 99,94 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 75,72 RON
Durata călătoriei 11 h 51 min
Conexiune pe zi 12
Cel mai mic pret 75,72 RON
Cel mai mare preț 99,94 RON
Prima Plecare 07:35
Ultima Plecare 22:26
Distanţă 344 km
Plecare Oradea
Sosire Vereşti
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Tren Bilete de la Oradea la Vereşti

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  -2°
  Feb 06
  Detalii
  -3°
  Feb 07
  Detalii
  -3°
  Feb 08
  Detalii
  -2°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Oradea - Vereşti Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Oradea la Vereşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
98.325kg
Tren
4.83kg
Autobuz
23.46kg
Mașină
16.905kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Vereşti

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează călătoria de la Oradea la Vereşti cu trenul?

Călătoria de la Oradea la Vereşti acoperă o distanță de 345 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 11 h 51 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 9 h 52 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Oradea la Vereşti făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Oradea la Vereşti?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Vereşti, care de obicei este la 07:35. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 22:26. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Oradea laVereşti?

Veți putea pleca din Oradea folosind stații precum Oradea și Oradea Est Triaj H. Acestea vă conectează cu stații care includ Verești din Vereşti. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Oradea, fie în Vereşti, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Oradea la Vereşti sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 12 plecări zilnice de la Oradea la Vereşti. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 13 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Infofer, Cfr Călători și și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Oradea care merg direct la Vereşti. Există 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback