Tren Oradea - Târgu Jiu prețuri de la 157,54 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Oradea la Târgu Jiu cu trenul

Călătoria de la Oradea la Târgu Jiu cu trenul este de 247,52 km și durează 15 ore 21 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:40 și ultima la 08:40. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Târgu Jiu cu tren pentru doar 157,54 lei sau până la 164,67 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 157,54 lei.

Cel mai mic pret157,54 lei
Durata călătoriei15 ore 21 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret157,54 lei
Cel mai mare preț164,67 lei
Prima Plecare08:40
Ultima Plecare08:40
Distanţă247,52 km
PlecareOradea
SosireTârgu Jiu
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Oradea la Târgu Jiu

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la Oradea la Târgu Jiu cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Oradea la Târgu Jiu? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Oradea la Târgu Jiu?

Prețurile biletelor de tren de la Oradea la Târgu Jiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Oradea la Târgu Jiu vor costa 157,54 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 163,64 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Oradea la Târgu Jiu. Însă în medie veți plăti în jur de 163,64 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Oradea la Târgu Jiu cu trenul?

Distanța dintre Oradea și Târgu Jiu este aproximativ 247,52 km. În general, va dura în jur de 15 ore 21 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Oradea și Târgu Jiu este în jur de 247,52 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 15 ore 21 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Oradea și Târgu Jiu durează 15 ore 21 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Oradea la Târgu Jiu?

Prima plecare zilnică de la Oradea la Târgu Jiu este la 08:40, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 08:40. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Oradea și Târgu Jiu. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la Oradea la 08:40. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 08:40. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Oradea și Târgu Jiu. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Oradea la Târgu Jiu?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Oradea și Târgu Jiu. Vă puteți începe călătoria în Oradea la stații precum Oradea International Airport,Gara Oradea,Oradea Calea Aradului,Oradea, Autogara Velența. Acestea se leagă de stații care includ Târgu Jiu,Sports Club Pandurii Targu Jiu (Targu Jiu, Romania),Autogara Târgu Jiu,Târgu Jiu, Autogara est viitorul din Târgu Jiu. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Oradea la Târgu Jiu.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Oradea spre Târgu Jiu?

Ruta de la Oradea la Târgu Jiu este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Oradea de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Oradea la Târgu Jiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Târgu Jiu

Bilete ieftine de tren de la Oradea la Târgu Jiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Târgu Jiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Târgu Jiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Târgu Jiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Târgu Jiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 10,16 lei la 284,09 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 96% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Oradea la Târgu Jiu

Cele mai ieftine bilete de tren Oradea - Târgu Jiu pot fi găsite până la 24,43 lei dacă aveți noroc sau 63,58 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 164,52 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu Jiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Târgu Jiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Târgu Jiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.33kg
Autobuz
18.56kg
Zbor
49.5kg
Mașină
39.6kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Oradea la Târgu Jiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Oradea și Târgu Jiu sunt 17.33kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Oradea și Târgu Jiu? Luând trenul între Oradea și Târgu Jiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 32.17kg față de un zbor, 1.23kg față de autobuz și 22.27kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Oradea la Târgu Jiu?
Un bilet de tren de la Oradea la Târgu Jiu este de 163,64 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 157,54 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Oradea la Târgu Jiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Oradea la Târgu Jiu este de 157,54 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Târgu Jiu cu tren?
Distanța între Oradea și Târgu Jiu este de 247,52 km.
Cât durează călătoria cu tren între Oradea și Târgu Jiu?
Călătoria de la Oradea la Târgu Jiu durează în medie 15 ore 21 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 15 ore 21 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Oradea la Târgu Jiu?
Ruta de la Oradea la Târgu Jiu are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Oradea la Târgu Jiu?
Primul tren de la Oradea la Târgu Jiu pleacă la orele 08:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Oradea la Târgu Jiu?
Ultimul tren de la Oradea la Târgu Jiu pleacă la orele 08:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Târgu Jiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 157,54 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Oradea și Târgu Jiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Oradea și Târgu Jiu este 15 ore 21 min..
Există un tren direct de la Oradea la Târgu Jiu?
Da, există un tren direct între Oradea și Târgu Jiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Oradea la Târgu Jiu?
Călătoria cu tren de la Oradea la Târgu Jiu creează 17.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Târgu Jiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare