Gasiți un tren de la Oradea până la Craiova

Oradea la Craiova de la tren

Călătoria de la Oradea la Craiova de la tren este de 338,77 km și durează 11 ore 10 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 18:04 și ultima la 18:04. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Craiova cu tren pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei11 ore 10 min.
Conexiune pe zi1
Prima Plecare18:04
Ultima Plecare18:04
Distanţă338,77 km
PlecareOradea
SosireCraiova
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Oradea la Craiova

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la Oradea la Craiova cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Oradea la Craiova? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Oradea la Craiova, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Oradea la Craiova cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Oradea la Craiova vă va costa . Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și . Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Oradea la Craiova vă va costa . Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Oradea la Craiova cu trenul?

Distanța dintre Oradea și Craiova este aproximativ 338,77 km. În general, va dura în jur de 11 ore 10 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Oradea la Craiova acoperă o distanță de 338,77 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 11 ore 10 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 11 ore 10 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Oradea la Craiova făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Oradea la Craiova?

În general, prima plecare a zilei din Oradea va fi la 18:04, iar ultima plecare va fi la 18:04. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Oradea la Craiova se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Craiova, care de obicei este la 18:04. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 18:04. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Oradea la Craiova?

Veți putea pleca din Oradea folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Craiova. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Oradea, fie în Craiova, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Oradea la Craiova?

Veți putea să călătoriți de la Oradea la Craiova folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Oradea la Craiova folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Oradea la Craiova în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Craiova

Bilete ieftine de tren de la Oradea la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 6,79 lei la 103,44 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 93% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Craiova, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
23.71kg
Autobuz
25.41kg
Zbor
67.75kg
Mașină
54.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Oradea la Craiova cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Oradea și Craiova sunt 23.71kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Oradea și Craiova? Luând trenul între Oradea și Craiova veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 44.04kg față de un zbor, 1.7kg față de autobuz și 30.49kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Oradea și Craiova cu tren?
Distanța între Oradea și Craiova este de 338,77 km.
Cât durează călătoria cu tren între Oradea și Craiova?
Călătoria de la Oradea la Craiova durează în medie 11 ore 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 11 ore 10 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Oradea la Craiova?
Ruta de la Oradea la Craiova are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Oradea la Craiova?
Primul tren de la Oradea la Craiova pleacă la orele 18:04. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Oradea la Craiova?
Ultimul tren de la Oradea la Craiova pleacă la orele 18:04. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Din ce stații pot ajunge de la Oradea la Craiova?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Oradea pentru a merge la Craiova. Puteți merge de la Oradea International Airport, Gara Centrala și Oradea Autogara Velența și puteți ajunge la Craiova (Autogara Pelendava Nord) și Craiova International Airport CRA.
Câte conexiuni directe merg de la Oradea la Craiova?
Există în medie 1 de la Oradea pentru a merge la Craiova.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Oradea și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Oradea și Craiova este 11 ore 10 min..
Există un tren direct de la Oradea la Craiova?
Da, există un tren direct între Oradea și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Oradea la Craiova?
Călătoria cu tren de la Oradea la Craiova creează 23.71kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare