Gasiți un tren de la Oradea până la Craiova

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Craiova

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 68,15RON
Durata călătoriei 15 h 37 min
Călătorii pe zi 97
Prima plecare: 02:56
Ultima plecare: 19:24
Distanța 338km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Oradea la Craiova pe virail.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii deservesc ruta de la Oradea la Craiova?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Oradea și Craiova.

Cât costă biletele de tren de la Oradea la Craiova?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Oradea la Craiova ultimul de 192,08 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Oradea pentru a putea fi în jur de Craiova 68,15 RON.

Prețul biletului Oradea - Craiova în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
81 RON81 RON Detalii Detalii 72 RON Detalii Detalii

Trenuri din Oradea spre Craiova


Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Oradea și Craiova, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Stații care servesc linia de cale ferată Oradea - Craiova?

Trenurile spre va pleca de la Craiova ultimul Oradea Est, Oradea, Oradea Vest și Oradea Est Triaj H și va ajunge la Craiova Triaj Hc și Craiova.

Cât timp va dura de la Oradea te la cu trenul și Craiova atunci când fac trenurile plece?

Primul tren spre 02:12 pleacă la ora Craiova ultimul, în timp ce ultimul la 20:06. În medie, călătoria durează 15 ore și 36 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 13 ore și 7 minute Craiova ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another