Tren Oradea - Braşov prețuri de la 87,51 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine 96,51 lei
2 zile 246,03 lei
3 zile 183,53 lei

Oradea la Braşov cu trenul

Călătoria de la Oradea la Braşov cu trenul este de 323,28 km și durează 17 ore 12 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:40 și ultima la 19:57. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Braşov cu tren pentru doar 87,51 lei sau până la 249,35 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,51 lei.

Cel mai mic pret87,51 lei
Durata călătoriei17 ore 12 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret87,51 lei
Cel mai mare preț249,35 lei
Prima Plecare08:40
Ultima Plecare19:57
Distanţă323,28 km
PlecareOradea
SosireBraşov
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Oradea la Braşov

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Oradea la Braşov

Plănuiți să călătoriți de la Oradea la Braşov? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Oradea la Braşov?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Oradea la Braşov. Însă în medie veți plăti în jur de 178,11 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 87,51 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 178,11 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la Braşov.

Cât durează să ajung de la Oradea la Braşov cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 17 ore 12 min.. Atât durează să traversați 323,28 km de la Oradea la Braşov. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Oradea la Braşov ar putea să dureze mai mult de 17 ore 12 min.. Călătoria între Oradea și Braşov cu trenul durează de obicei 17 ore 12 min. pentru a acoperi o distanță de 323,28 km. Cea mai scurtă călătorie de la Oradea la Braşov vă va duce 13 ore 46 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Braşov, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Oradea la Braşov?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Braşov, care de obicei este la 08:40. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:57. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Oradea la Braşov la 08:40. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 19:57. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Oradea la Braşov?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Oradea de la următoarele stații: Oradea Calea Aradului,Gara Oradea,Oradea, Autogara Velența,Oradea International Airport. Sosind la Braşov, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov - Stadium. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Braşov.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Oradea la Braşov?

Dacă vreți să ajungeți de la Oradea la Braşov, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 3 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Oradea și Braşov. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Braşov

Bilete ieftine de tren de la Oradea la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,81 lei la 141,41 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 97% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Oradea la Braşov

Cele mai ieftine bilete de tren Oradea - Braşov pot fi găsite până la 7,38 lei dacă aveți noroc sau 61,56 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 197,60 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Braşov, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Braşov Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
22.63kg
Autobuz
24.25kg
Zbor
64.66kg
Mașină
51.72kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Oradea la Braşov cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Oradea și Braşov sunt 22.63kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Oradea și Braşov? Luând trenul între Oradea și Braşov veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 42.03kg față de un zbor, 1.62kg față de autobuz și 29.09kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Oradea la Braşov?
Un bilet de tren de la Oradea la Braşov este de 178,11 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,51 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Oradea la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Oradea la Braşov este de 87,51 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Braşov cu tren?
Distanța între Oradea și Braşov este de 323,28 km.
Cât durează călătoria cu tren între Oradea și Braşov?
Călătoria de la Oradea la Braşov durează în medie 17 ore 12 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 13 ore 46 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Oradea la Braşov?
Ruta de la Oradea la Braşov are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Oradea la Braşov?
Primul tren de la Oradea la Braşov pleacă la orele 08:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Oradea la Braşov?
Ultimul tren de la Oradea la Braşov pleacă la orele 19:57. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 87,51 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Oradea și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Oradea și Braşov este 13 ore 46 min..
Există un tren direct de la Oradea la Braşov?
Da, există un tren direct între Oradea și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Oradea la Braşov?
Călătoria cu tren de la Oradea la Braşov creează 22.63kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare