Gasiți un tren de la Iaşi până la Constanţa

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 57 RON
Durata călătoriei 11 h 26 min
Călătorii pe zi 94
Prima plecare: 06:06
Ultima plecare: 12:05
Distanța 342km

bilete de tren ieftine de la Iaşi pe virail Constanţa.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Constanţa. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Iaşi la Constanţa, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii de turism de la Iaşi cu trenul până la Constanţa?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Iaşi și Constanţa.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Iaşi la Constanţa?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Iaşi din 57,20 RON Constanţa. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 169,35 RON.

Prețul biletului Iaşi - Constanţa în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
85 RON94 RON85 RON81 RON81 RON76 RON81 RON
409 RON445 RON431 RON549 RON1.750 RON423 RON838 RON

Călător în tren, pe ruta Iași-Constanța

În interes de serviciu, de studiu sau pentru plăcerea mult așteptată a unui concediu poate fi străbătută partea de est a țării, de la Iași la Constanța. Călătoria nu e una scurtă și pentru a o transforma în una relaxantă, fără grija aglomerației de pe șosele, trenul poate fi alegerea cea mai potrivită. Frecvența cu care circulă cele mai multe trenuri Iași-Constanța permite stabilirea ușoară a programului la destinație, iar multitudinea de mijloace de transport asigură tranzitarea rapidă a orașului. În centrul vechi al Constanței, cu a sa Piață Ovidiu, cu Farul Genovez, Biserica Romano-Catolică „Sf. Anton de Padova”, Geamia „Hünkiyâr Cami”, Muzeul de Istorie și Arheologie, Acvariul și Amiralitatea, sau în vestul orașului, cu zona de mall, în zona de sud, a reprezentanțelor auto – se poate ajunge folosind mijloacele de transport în comun, autobuz sau maxi taxi.

Incursiuni în multiculturalitatea zonei

Constanța poate fi doar punct median al călătoriei, căci drumul poate continua cu trenul sau cu un mini-car, spre stațiunile de pe litoral, și cu autobuzul spre localitățile învecinate, majoritatea la mai puțin de o oră distanță. Pentru cei care doresc trasee turistice cu specific religios, bisericuțele din cretă din Basarabi-Murfatlar (un complex rupestru, vechi peste 1.000 de ani), și peștera „Sfântului Andrei”, primul lăcaș de cult creștin de pe teritoriul de azi al României, sunt  obligatorii de vizitat. Cine caută specificul multicultural poate călători spre satul Fântâna Mare sau Başpunar, locuit de etnici turci, spre Moșneni (Pervelia), locuit de tătari, sau pe urmele germanilor dobrogeni, în comuna Poarta Albă.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another