Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Iaşi până la Constanţa

Starting from
56,70 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Constanţa cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Constanţa? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Constanţa?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Constanţa. Însă în medie veți plăti în jur de 116,11 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 56,70 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Iaşi la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 85,25 RON
Durata călătoriei 9 h 51 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 07:14
Ultima plecare 00:56
Distanța 342 km

Prețul biletului Iaşi - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
85,25 RON
Mâine
85,25 RON
În 2 zile
85,25 RON
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
86,50 RON
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
1
Prețul minim
56,70 RON
Prețul maxim
148,25 RON

Iaşi - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

86,50 RON

Data
Sâmbătă 29 Ianuarie 2022
CFR Călători-logo
Iași - Constanța
22:50 - 06:34
CFR Călători
7h 44min
CO2: 12.3kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 11 h 28 min
Remiza T. Socola H - Constanța
21:06 - 08:34
85,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 7 h 44 min
Iași - Constanța
00:50 - 08:34
90,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 7 h 38 min
Nicolina - Constanța
00:56 - 08:34
90,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 10 h 29 min
Remiza T. Socola H - Constanța
09:22 - 19:51
106,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 10 h 16 min
Nicolina - Constanța
09:35 - 19:51
106,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 12 h 45 min
Iași - Constanța
00:50 - 12:05
109,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 9 h 51 min
Iași - Constanța
10:00 - 19:51
109,80 RON

Cât timp va dura să merg de la Iaşi la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Constanţa cu trenul durează de obicei 9 h 48 min pentru a acoperi o distanță de 342 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Constanţa vă va duce 7 h 38 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Constanţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Constanţa?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 08:20, iar ultima plecare va fi la 00:56. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Constanţa se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Constanţa?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H. Acestea vă conectează cu stații care includ Constanța din Constanţa. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Constanţa, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Constanţa?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Constanţa poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 18 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Constanţa. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Constanţa variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback