Tren Iaşi - Constanţa prețuri de la 96,80RON

Începe de la
96,80RON
Descoperă

Iaşi la Constanţa de la tren

Călătoria de la Iaşi la Constanţa de la tren este de 341,6 km și durează 33 min. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:17 și ultima la 15:20. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Constanţa cu tren pentru doar 96,80RON sau până la 208,21RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 96,80RON.

Cel mai bun preț 96,80RON
Durata călătoriei 33 min
Conexiune pe zi 7
Cel mai mic pret 96,80RON
Cel mai mare preț 208,21RON
Prima Plecare 06:17
Ultima Plecare 15:20
Distanţă 341,6 km
Plecare Iaşi
Sosire Constanţa
Transportatori Regio Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Iaşi la Constanţa

  Sep 29
  107,06RON
  26°
  Sep 30
  107,16RON
  26°
  Oct 01
  107,21RON
  22°
  Oct 02
  107,06RON
  19°
  Oct 03
  96,95RON
  22°
  Oct 04
  96,95RON
  24°
  Oct 05
  96,99RON
  22°
  Oct 06
  96,99RON
  17°
  Oct 07
  96,80RON
  25°
  Oct 08
  96,99RON
  26°
  Oct 09
  96,99RON
  25°
  Oct 10
  96,90RON
  25°
  Oct 11
  96,80RON
  25°
  Oct 12
  96,95RON
  25°
  Oct 13
  96,95RON
  23°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Constanţa cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Constanţa? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Constanţa?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Constanţa. Însă în medie veți plăti în jur de 147,67RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 51RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Constanţa

 
Sep 29
Vineri
26°
107,06RON
Sep 30
Sâmbătă
26°
107,16RON
Oct 01
Duminică
22°
107,21RON
Oct 02
Luni
19°
107,06RON
Oct 03
Marți
22°
96,95RON
Oct 04
Miercuri
24°
96,95RON
Oct 05
Joi
22°
96,99RON
Bilete ieftine de de la Iaşi la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Constanţa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 49RON la 69RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 29% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Constanţa pot fi găsite până la 66RON dacă aveți noroc sau 90RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 101RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord Regio Calatori and CFR Calatori de la Iaşi la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Constanţa cu tren.
Facilităţi Regio Calatori CFR Calatori
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Aer condiționat

Iaşi la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.3kg
Autobuz
15.2kg
Zbor
609.7kg
Mașină
58.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Constanţa sunt 2.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Constanţa? Luând trenul între Iaşi și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 607.4kg față de un zbor, 12.9kg față de autobuz și 56.5kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Constanţa?
Un bilet de tren de la Iaşi la Constanţa este de 153,72RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 96,80RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Constanţa este de 96,80RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Constanţa cu tren?
Distanța între Iaşi și Constanţa este de 341,6 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Constanţa?
Călătoria de la Iaşi la Constanţa durează în medie 6 h 46 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 33 min.
Ce companii operează de la Iaşi la Constanţa?
Ruta Iaşi - Constanţa este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Constanţa?
Ruta de la Iaşi la Constanţa are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Constanţa?
Primul tren de la Iaşi la Constanţa pleacă la orele 06:17. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Constanţa?
Ultimul tren de la Iaşi la Constanţa pleacă la orele 15:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 96,80RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Constanţa?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Constanţa. Puteți merge de la Nicolina și Iași și puteți ajunge la Constanța.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Constanţa?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Constanţa este 33 min.
Există un tren direct de la Iaşi la Constanţa?
Da, există un tren direct între Iaşi și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Constanţa creează 2.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare