Tren Iaşi - Constanţa prețuri de la 18,03 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Constanţa cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Constanţa cu trenul este de 341,99 km și durează 7 ore 58 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:39 și ultima la 14:20. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Constanţa cu tren pentru doar 18,03 lei sau până la 210,90 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,03 lei.

Cel mai mic pret18,03 lei
Durata călătoriei7 ore 58 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret18,03 lei
Cel mai mare preț210,90 lei
Prima Plecare03:39
Ultima Plecare14:20
Distanţă341,99 km
PlecareIaşi
SosireConstanţa
TransportatoriCFR Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Iași la Constanța

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Incursiuni în multiculturalitatea zonei

Constanța poate fi doar punct median al călătoriei, căci drumul poate continua cu trenul sau cu un mini-car, spre stațiunile de pe litoral, și cu autobuzul spre localitățile învecinate, majoritatea la mai puțin de o oră distanță. Pentru cei care doresc trasee turistice cu specific religios, bisericuțele din cretă din Basarabi-Murfatlar (un complex rupestru, vechi peste 1.000 de ani), și peștera „Sfântului Andrei”, primul lăcaș de cult creștin de pe teritoriul de azi al României, sunt  obligatorii de vizitat. Cine caută specificul multicultural poate călători spre satul Fântâna Mare sau Başpunar, locuit de etnici turci, spre Moșneni (Pervelia), locuit de tătari, sau pe urmele germanilor dobrogeni, în comuna Poarta Albă.

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Constanța

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Constanța

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 9,04 lei la 104,18 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 91% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Constanţa pot fi găsite până la 17,93 lei dacă aveți noroc sau 75,10 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 107,70 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori și Regio Calatori de la Iaşi la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Constanţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check cross
power_sockets Prize check cross
luggage Bagaje check cross
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check

Iaşi la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
23.94kg
Autobuz
25.65kg
Zbor
68.4kg
Mașină
54.72kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Constanţa sunt 23.94kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Constanţa? Luând trenul între Iaşi și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 44.46kg față de un zbor, 1.71kg față de autobuz și 30.78kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Constanţa?
Un bilet de tren de la Iaşi la Constanţa este de 155,00 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,03 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Constanţa este de 18,03 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Constanţa cu tren?
Distanța între Iaşi și Constanţa este de 341,99 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Constanţa?
Călătoria de la Iaşi la Constanţa durează în medie 7 ore 58 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 54 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Constanţa?
Ruta Iaşi - Constanţa este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Constanţa?
Ruta de la Iaşi la Constanţa are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Constanţa?
Primul tren de la Iaşi la Constanţa pleacă la orele 03:39. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Constanţa?
Ultimul tren de la Iaşi la Constanţa pleacă la orele 14:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 18,03 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Constanţa?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Constanţa este 0 ore 54 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Constanţa?
Da, există un tren direct între Iaşi și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Constanţa creează 23.94kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare