Gasiți un tren de la Braşov până la Constanţa

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 62,25RON
Durata călătoriei 7 h 16 min
Călătorii pe zi 108
Prima plecare: 00:18
Ultima plecare: 22:04
Distanța 290km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Braşov la Constanţa pe virail.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii deservesc ruta de la Braşov la Constanţa?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Regio Călători și CFR Călători care deservesc Braşov ruta trenului -. Constanţa <.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Braşov la Constanţa?

În medie, bilete de tren de la Braşov la 141,48 RON de cost Constanţa, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 62,25 RON.

Prețul biletului Braşov - Constanţa în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
74 RON74 RON74 RON74 RON70 RON70 RON63 RON
67 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Călătorie confortabilă cu trenul pe ruta Brașov-Constanța

De la munte la mare se ajunge în aproximativ șase ore, printr-o călătorie cu trenul Brașov-Constanța. Avantajele transportului feroviar sunt date de costurile reduse, drumul lipsit de griji, frecvența mare cu care trenurile Brașov – Constanța circulă și diversitatea serviciilor pentru care se poate opta. Odată ajunși în Constanța, oportunitățile de transport spre punctele de interes sunt numeroase, mai ales că orașul de pe malul Mării Negre beneficiază de linii autobuz și de maxi-taxi, iar Gara Constanța e situată pe o rută principală de transport rutier. Astfel, se asigură acces facil spre centrul orașului, spre plajă, spre port și spre stațiunea Mamaia, prin liniile de autobuz 101C, 101M, 100C, 2-43, 5-40, 5B, 43C și 43M. Geamia Regelui, Edificiul Roman cu Mozaic, Catedrala „Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel”, Farul Genovez, Cazinoul, Delfinariul, Muzeul Marinei Române, Piața Ovidiu, Portul Tomis și Telegondola Mamaia se află pe lista obiectivelor turistice a celor care poposesc în Constanța.

Excursii de o zi, în preajma Constanței

Este recomandat ca lista să includă și puncte de interes din afara orașului, toate ușor accesibile prin continuarea călătoriei cu trenul sau autobuzul. La mai puțin de o oră distanță se află obiective turistice ce satisfac necesitățile culturale, religioase, de sănătate sau de petrecere a timpului liber: plaja sălbatică din comuna Corbu, stațiunea balneară Techirghiol, renumită pentru nămolul cu proprietăți terapeutice, Peștera Movile și Herghelia din Mangalia, Peștera „Sfântului Andrei” din comuna Ion Corvin și Mausoleul „Tropaeum Traiani” din Adamclisi.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another