Tren Braşov - Constanţa prețuri de la 7,57 lei

Începe de la
7,57 lei

Braşov la Constanţa de la tren

Călătoria de la Braşov la Constanţa de la tren este de 290,11 km și durează 6 ore 5 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:21 și ultima la 17:23. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Constanţa cu tren pentru doar 7,57 lei sau până la 146,00 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 7,57 lei.

Cel mai mic pret7,57 lei
Durata călătoriei6 ore 5 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret7,57 lei
Cel mai mare preț146,00 lei
Prima Plecare00:21
Ultima Plecare17:23
Distanţă290,11 km
PlecareBraşov
SosireConstanţa
TransportatoriAstra Trans Carpatic, Regio Calatori

Tren Bilete de la Braşov la Constanța

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Excursii de o zi, în preajma Constanței

Este recomandat ca lista să includă și puncte de interes din afara orașului, toate ușor accesibile prin continuarea călătoriei cu trenul sau autobuzul. La mai puțin de o oră distanță se află obiective turistice ce satisfac necesitățile culturale, religioase, de sănătate sau de petrecere a timpului liber: plaja sălbatică din comuna Corbu, stațiunea balneară Techirghiol, renumită pentru nămolul cu proprietăți terapeutice, Peștera Movile și Herghelia din Mangalia, Peștera „Sfântului Andrei” din comuna Ion Corvin și Mausoleul „Tropaeum Traiani” din Adamclisi.

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Constanța

Bilete ieftine de tren de la Braşov la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Constanța

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 6,50 lei la 15,78 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 59% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Braşov la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Braşov - Constanţa pot fi găsite până la 7,96 lei dacă aveți noroc sau 56,78 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 90,45 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Astra Trans Carpatic, Regio Calatori și CFR Calatori de la Braşov la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Constanţa cu train.
Facilităţi Astra Trans Carpatic Regio Calatori CFR Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check
wifi Wifi cross cross check
power_sockets Prize cross cross check
luggage Bagaje cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross check

Braşov la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
20.31kg
Autobuz
21.76kg
Zbor
58.02kg
Mașină
46.42kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Constanţa sunt 20.31kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Constanţa? Luând trenul între Braşov și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 37.71kg față de un zbor, 1.45kg față de autobuz și 26.11kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Constanţa?
Un bilet de tren de la Braşov la Constanţa este de 57,95 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 7,57 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Constanţa este de 7,57 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Constanţa cu tren?
Distanța între Braşov și Constanţa este de 290,11 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Constanţa?
Călătoria de la Braşov la Constanţa durează în medie 6 ore 5 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 43 min..
Ce companii operează de la Braşov la Constanţa?
Ruta Braşov - Constanţa este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Astra Trans Carpatic, Regio Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Constanţa?
Ruta de la Braşov la Constanţa are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Constanţa?
Primul tren de la Braşov la Constanţa pleacă la orele 00:21. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Constanţa?
Ultimul tren de la Braşov la Constanţa pleacă la orele 17:23. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 7,57 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Braşov la Constanţa?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Braşov pentru a merge la Constanţa. Puteți merge de la Brasov și Brașov Autogara Bartolomeu și puteți ajunge la Constanta Șoseaua Mangaliei - Salcilor, Constanta și Constanţa Strada Titus Budac.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Constanţa?
Există în medie 5 de la Braşov pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Constanţa este 0 ore 43 min..
Există un tren direct de la Braşov la Constanţa?
Da, există un tren direct între Braşov și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Braşov la Constanţa creează 20.31kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare