Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Piteşti până la Constanţa

Starting from
41,55 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 48,10 RON
Transport Tren

Mâine

De la 48,10 RON
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Ajungeți de la Piteşti la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Piteşti la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Piteşti la Constanţa cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Piteşti la Constanţa costă 41,55 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 72,26 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Piteşti la Constanţa.Piteşti la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 43,60 RON
Durata călătoriei 4 h 41 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare 04:22
Ultima plecare 20:12
Distanța 309 km
Plecare Piteşti
Sosire Constanţa
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Piteşti - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
48,10 RON
73,08 RON
Mâine
48,10 RON
73,08 RON
În 2 zile
48,10 RON
73,08 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
43,60 RON
73,08 RON
În 5 zile
45,85 RON
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
12
Transportatori
1
Prețul minim
41,55 RON
Prețul maxim
85,70 RON

Piteşti - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

43,60 RON

Data
Vineri 8 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Pitești - Constanța
10:09 - 14:51
CFR Călători
4h 42min
1 schimbări
CO2: 0.89kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Piteşti la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Piteşti și Constanţa este lungă de vreo 309 km și de obicei durează aproximativ 4 h 41 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 h. Dacă încercați să ajungeți de la Piteşti la Constanţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Piteşti la Constanţa?

Prima călătorie a serii pleacă de la Piteşti la 04:27. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 20:12. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Piteşti și Constanţa. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Piteşti la Constanţa?

Puteți pleca din Piteşti la stații precum Pitești. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanța. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Piteşti și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Piteşti la Constanţa?

Ruta de la Piteşti la Constanţa este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 13 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Piteşti de 13 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Piteşti la Constanţa, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 12 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
122 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback