Tren Piteşti - Constanţa prețuri de la 52,19 lei

Începe de la
52,19 lei

Piteşti la Constanţa de la tren

Călătoria de la Piteşti la Constanţa de la tren este de 309,31 km și durează 4 ore 52 min.. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:40 și ultima la 17:12. Este posibil să călătoriți de la Piteşti la Constanţa cu tren pentru doar 52,19 lei sau până la 102,52 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 52,19 lei.

Cel mai mic pret52,19 lei
Durata călătoriei4 ore 52 min.
Conexiune pe zi11
Cel mai mic pret52,19 lei
Cel mai mare preț102,52 lei
Prima Plecare03:40
Ultima Plecare17:12
Distanţă309,31 km
PlecarePiteşti
SosireConstanţa
TransportatoriCFR Calatori

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Piteşti la Constanţa

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Piteşti la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Piteşti la Constanţa?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Piteşti la Constanţa. Însă în medie veți plăti în jur de 89,71 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 52,19 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Piteşti la Constanţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 89,71 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Piteşti la Constanţa cu trenul?

Călătoria de la Piteşti la Constanţa cu trenul va dura, de obicei, 4 ore 52 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 309,31 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 4 ore 52 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Piteşti și Constanţa este în jur de 309,31 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 ore 52 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Piteşti și Constanţa durează 4 ore 25 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când călătoresc de la Piteşti la Constanţa cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Piteşti, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Constanţa, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Piteşti la Constanţa au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 11 plecări zilnice de la Piteşti la Constanţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Piteşti care merg direct la Constanţa. Există 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Piteşti la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piteşti la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piteşti la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Piteşti la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Piteşti - Constanţa pot fi găsite până la 39,19 lei dacă aveți noroc sau 44,66 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 52,04 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Piteşti la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Piteşti la Constanţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Piteşti la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
21.65kg
Autobuz
23.2kg
Zbor
61.86kg
Mașină
49.49kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Piteşti la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Piteşti și Constanţa sunt 21.65kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Piteşti și Constanţa? Luând trenul între Piteşti și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 40.21kg față de un zbor, 1.55kg față de autobuz și 27.84kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Piteşti la Constanţa?
Un bilet de tren de la Piteşti la Constanţa este de 89,71 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 52,19 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Piteşti la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Piteşti la Constanţa este de 52,19 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piteşti și Constanţa cu tren?
Distanța între Piteşti și Constanţa este de 309,31 km.
Cât durează călătoria cu tren între Piteşti și Constanţa?
Călătoria de la Piteşti la Constanţa durează în medie 4 ore 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 25 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Piteşti la Constanţa?
Ruta de la Piteşti la Constanţa are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Piteşti la Constanţa?
Primul tren de la Piteşti la Constanţa pleacă la orele 03:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Piteşti la Constanţa?
Ultimul tren de la Piteşti la Constanţa pleacă la orele 17:12. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piteşti la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 52,19 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Piteşti la Constanţa?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Piteşti pentru a merge la Constanţa. Puteți merge de la Piteşti Autogara Sud și puteți ajunge la Constanta, Constanta Șoseaua Mangaliei - Salcilor și Constanţa Strada Titus Budac.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Piteşti și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Piteşti și Constanţa este 4 ore 25 min..
Există un tren direct de la Piteşti la Constanţa?
Da, există un tren direct între Piteşti și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Piteşti la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Piteşti la Constanţa creează 21.65kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piteşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Piteşti

Rute internaționale din Piteşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piteşti

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare