Zbor Istanbul - București prețuri de la 246,32 lei

Începe de la
246,32 lei

Istanbul la București de la zbor

Călătoria de la Istanbul la București de la zbor este de 445,89 km și durează 3 ore 12 min.. Există 26 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:15 și ultima la 23:55. Este posibil să călătoriți de la Istanbul la București cu zbor pentru doar 246,32 lei sau până la 3.859,44 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 246,32 lei.

Cel mai mic pret246,32 lei
Durata călătoriei3 ore 12 min.
Conexiune pe zi26
Cel mai mic pret246,32 lei
Cel mai mare preț3.859,44 lei
Prima Plecare00:15
Ultima Plecare23:55
Distanţă445,89 km
PlecareIstanbul
SosireBucurești
TransportatoriWizz Air, Aegean AirlinesDetalii

Zbor Bilete de la Istanbul la Bucharest

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Istanbul la București

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Istanbul la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de avion de la Istanbul la București?

Cele mai ieftine bilete de avion de la Istanbul la București costă 246,32 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 975,90 lei pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Istanbul la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Istanbul la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât durează să ajung de la Istanbul la București cu avionul?

Distanța dintre Istanbul și București este aproximativ 445,89 km. În general, va dura în jur de 3 ore 12 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Istanbul și București cu avionul durează de obicei 3 ore 12 min. pentru a acoperi o distanță de 445,89 km. Cea mai scurtă călătorie de la Istanbul la București vă va duce 0 ore 15 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Istanbul la București?

Puteți pleca din Istanbul la aeroporturi precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele aeroporturi: . Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Istanbul și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Istanbul la București au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Istanbul la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 26 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Istanbul la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Istanbul la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 13 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 13 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Istanbul la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Istanbul la Bucharest

Bilete ieftine de zbor de la Istanbul la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Istanbul la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Istanbul la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Istanbul la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Istanbul la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 293,23 lei la 1.231,71 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 76% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu avionul

Când călătoriți cu avionul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează atât zboruri interne, cât și internaționale către peste 150 de destinații. Fondată în 1987, compania aeriană a crescut pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a aviației, cu o flotă de peste 60 de aeronave și o reputație pentru servicii de înaltă calitate. Aegean Airlines este membru al Star Alliance, o rețea globală de linii aeriene care include unii dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană regională din Europa timp de nouă ani consecutiv.

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, cu sediul la Belgrad. A fost fondată în 2013 ca succesor al fostului transportator național, Jat Airways. Air Serbia operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord, cu o flotă de avioane Airbus moderne. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit Etihad Guest. Air Serbia este membră a grupului Etihad Airways Partners, care include câteva alte companii aeriene din întreaga lume. Compania aeriană a câștigat mai multe premii pentru serviciul și performanța sa, inclusiv cea mai bună companie aeriană din Europa de Est la World Airline Awards.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

British Airways este compania aeriană de pavilion a Regatului Unit, cu sediul la Londra. Este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa și operează zboruri către peste 180 de destinații din întreaga lume. Compania aeriană a fost fondată în 1974 și de atunci a crescut pentru a deveni un jucător important în industria aviației. British Airways este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, locurile confortabile și rețeaua extinsă de rute. Compania aeriană operează o flotă de peste 250 de aeronave, inclusiv Airbus A380 și Boeing 787 Dreamliner. British Airways este membru al alianței companiilor aeriene Oneworld și are acorduri de partajare a codului cu alte câteva companii aeriene.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Pegasus Airlines este o companie aeriană low-cost cu sediul în Turcia. A fost fondată în 1990 și a început să funcționeze în 2005. Compania aeriană operează zboruri către peste 100 de destinații în 40 de țări, în principal în Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Pegasus Airlines are o flotă de peste 80 de aeronave, formată din Airbus A320 și Boeing 737. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii, inclusiv check-in online, mese în timpul zborului și un program de fidelitate. Pegasus Airlines este cunoscută pentru tarifele sale accesibile și a câștigat mai multe premii pentru serviciul pentru clienți și eficiența operațională.

Qatar Airways este compania aeriană națională a Qatarului, cu sediul în Doha. A fost fondată în 1993 și de atunci a crescut pentru a deveni una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, cu o flotă de peste 200 de aeronave care zboară către peste 160 de destinații din întreaga lume. Qatar Airways este cunoscută pentru serviciul său luxos și premiat, care oferă pasagerilor o gamă largă de facilități, cum ar fi scaune întinse, bucătărie gourmet și divertisment în zbor. Compania aeriană este membră a alianței oneworld și are parteneriate cu alte câteva companii aeriene, permițând pasagerilor să se conecteze cu ușurință la destinații din întreaga lume. Qatar Airways a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv a fost desemnată cea mai bună companie aeriană din lume de către Skytrax în 2019.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord Wizz Air, Aegean Airlines și SunExpress de la Istanbul la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Istanbul la București cu plane.
Facilităţi Wizz Air Aegean Airlines SunExpress Ryanair British Airways Pegasus Airlines Air Serbia Austrian Airlines Turkish Airlines FLYONE Flydubai TAROM Luxair Lufthansa Qatar Airways Eurowings LOT
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check check check cross check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check cross check check check check check check cross check check check check check cross check

Istanbul la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
31.21kg
Autobuz
33.44kg
Zbor
89.18kg
Mașină
71.34kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Istanbul la București?
Un bilet de zbor de la Istanbul la București este de 975,90 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 246,32 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Istanbul la București?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Istanbul la București este de 246,32 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Istanbul și București cu zbor?
Distanța între Istanbul și București este de 445,89 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Istanbul și București?
Călătoria de la Istanbul la București durează în medie 3 ore 12 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 15 min..
Ce companii operează de la Istanbul la București?
Ruta Istanbul - București este acoperită de 24 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Wizz Air, Aegean Airlines, SunExpress, Ryanair, British Airways, Pegasus Airlines, Monarch Airlines, Air Fiji, Air Serbia, Austrian Airlines, Air Bagan, Turkish Airlines, FLYONE, flydubai, TAROM, Luxair, Héli Sécurité Helicopter Airlines, Lufthansa, Qatar Airways, Eurowings, LOT, easyJet UK, Aero Services Executive, XZ și Emirates Airlines ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Istanbul la București?
Ruta de la Istanbul la București are în medie 26 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Istanbul la București?
Primul zbor de la Istanbul la București pleacă la orele 00:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Istanbul la București?
Ultimul zbor de la Istanbul la București pleacă la orele 23:55. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Istanbul la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 246,32 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Istanbul la București?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Istanbul pentru a merge la București. Puteți merge de la Istanbul Airport și puteți ajunge la Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord, Bucharest Filaret Bus Station, București Autogara Militari, Henri Coandă International Airport și București Gara Basarab.
Câte conexiuni directe merg de la Istanbul la București?
Există în medie 13 de la Istanbul pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Istanbul și București?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Istanbul și București este 0 ore 15 min..
Există un zbor direct de la Istanbul la București?
Da, există un zbor direct între Istanbul și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Istanbul la București?
Călătoria cu zbor de la Istanbul la București creează 89.18kg emisii de CO2.

Rute populare

Escapade de weekend de la Istanbul

Alte destinații de la Istanbul

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare