Gasiți un zbor de la Viena până la București

Începe de la
809,96 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

De la 187,98 RON

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Viena la București

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Viena la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Viena la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Viena la București?

În medie, un bilet de avion de la Viena la București vă va costa 992,08 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 29,32 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Rezumatul călătoriei cu Zbor

Călătoria de la Viena la București de la Plane este de 856 km și durează 10 h. Există 87 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 22:05 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la Viena la București cu Plane pentru doar 29,32 RON sau până la 24.948 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 38,47 RON.

Cel mai bun preț 61,86 RON
Durata călătoriei 8 h 25 min
Conexiune pe zi 87
Cel mai mic pret 61,86 RON
Cel mai mare preț 4.711,48 RON
Prima Plecare 06:00
Ultima Plecare 21:30
Distanţă 856 km
Plecare Viena
Sosire București
Transportatori TAP Portugal, ,

Zbor Bilete de la Viena la București

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  38.47
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  Feb 08
  Detalii
  -3°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  16.37
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  12.66
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
279,99 RON
Detalii
Feb 04
Saturday
210,98 RON
Detalii
Feb 05
Sunday
222,80 RON
187,98 RON
Feb 06
Monday
210,98 RON
Detalii
Feb 07
Tuesday
229,99 RON
Detalii
Feb 08
Wednesday
-3°
170,97 RON
Detalii
Feb 09
Thursday
-1°
223,98 RON
Detalii

Cel mai bun moment pentru a rezerva Viena - București Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Viena la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Zbor
244.245kg
Tren
11.998kg
Autobuz
58.276kg
Mașină
41.993kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în București

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează să ajung de la Viena la București cu avionul?

Pentru a ajunge mai repede de la Viena la București, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Viena și București vor termina călătoria în 1 h 30 min. În medie, va fi nevoie de vreo 10 h pentru a parcurge 857 km între Viena și București.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Viena la București?

Prima plecare a serii de la Viena la București este la 22:05, în timp ce ultima călătorie pornește la 21:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Viena și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt aeroporturile de pe ruta de la Viena laBucurești?

Călătoriile internaționale de la Austria la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Austria, veți putea să folosiți aeroporturi precum Viena-schwechat și Flughafen Wien. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Internacional De Bucarest-henri Coandă și Henri Coandă International Airport. Nu fiecare aeroport din Austria are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Viena de la următoarele aeroporturi: Viena-schwechat și Flughafen Wien. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Internacional De Bucarest-henri Coandă și Henri Coandă International Airport. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Viena la București?

Ruta de la Viena la București este deservită de furnizori care includ , Lufthansa, British Airways, Croatia Airlines, Klm, Air France, Turkish Airlines, El Al Israel Airlines, Qatar Airways, Tarom, Luxair, ブエリング航空, Aeroflot, Air Serbia, Air Moldova, Tap Air Portugal, Swiss, Ukraine Intl Air, Sas, Airbaltic, El Al, Brussels Airlines, Pegasus Airlines, Bulgaria Air, Lot, Eurowings, Vueling, Iberia, Royal Jordanian, Klmオランダ航空, Tapポルトガル航空, Alitalia, Hahn Air, Wizz Air, Ryanair, Laudamotion, Air Austral, Ukraine International, Lauda, Emirates, Lucky2go, Mytrip Com, Gate1 Com Sg, Lol Travel, Kiwi Com, Travelgenio, Edreams, Flightnetwork, Hutchgo Com, Combigo, Iwofly, Bravofly, Gotogate, Cheaptickets, Volagratis, Priceline, Expedia, Tripmonster, Smartfares, Travelocity, Flyus, Orbitz, Snaptravelair, Opodo, Studentuniverse, Budgetair, Lastminute Fr, Supersaver, Airngo și Travelfrom Nl. De la această listă de furnizori de transport, există până la 140 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Viena de 89 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Viena la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 5 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 84 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback