Train Illustration

Gasiți un zbor de la Viena până la București

Starting from
29,32 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

De la 583,28 RON
Transport Zbor

Mâine

De la 529,39 RON
Transport Zbor

2 Zile

De la 96,16 RON

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Viena la București

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Viena la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Viena la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Viena la București?

În medie, un bilet de avion de la Viena la București vă va costa 641,41 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 29,32 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.



Viena la București transport zbor

Cel mai bun preț 39,09 RON
Durata călătoriei 1 h 36 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 06:30
Ultima plecare 21:15
Distanța 856 km
Plecare Viena
Sosire București
Transportatori TAP Portugal, , Lufthansa, British Airways, Croatia Airlines, KLM, Air France, Turkish Airlines, EL AL Israel Airlines, Qatar Airways, Austrian Airlines, TAROM, Luxair, Xxsteriy n xaer lin, Osutoria hang kong, Taromu hang kong, ルクスエア, ブエリング航空, Aeroflot, LOT Polish Airlines, Air Serbia, Air Moldova, Aegean Airlines, TAP AIR PORTUGAL, SWISS, Ukraine Intl Air, SAS, AirBaltic, EL AL, Brussels Airlines, Pegasus Airlines, Bulgaria Air, LOT, Eurowings, Adria Airways, Vueling, Iberia, Royal Jordanian, KLMオランダ航空, LOTポーランド航空, TAPポルトガル航空, Alitalia, Air Malta, Hahn Air, Wizz Air, Ryanair, Laudamotion, Air Austral, Ukraine International, Lauda, Ukraine International Airlines, Blue Air, Emirates

Prețul biletului Viena - București în fiecare zi

 
Azi
390,86 RON
583,28 RON
258,98 RON
Mâine
293,13 RON
529,39 RON
244,32 RON
În 2 zile
390,86 RON
96,16 RON
Detalii
În 3 zile
244,27 RON
67,48 RON
Detalii
În 4 zile
244,27 RON
69,83 RON
Detalii
În 5 zile
244,27 RON
236,94 RON
Detalii
În 6 zile
244,27 RON
115,81 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
4
Transportatori
48
Prețul minim
29,32 RON
Prețul maxim
23.967,85 RON

Viena - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

244 RON

Data
Vineri 14 Octombrie 2022
FlixBus-logo
Vienna Erdberg (VIB) - Bucharest FlixBus stop (Autogara Militari)
01:45 - 21:15
FlixBus
18h 30min
CO2: 30.15kg
Transport Zbor

196 RON

Data
Vineri 14 Octombrie 2022
Ryanair-logo
Vienna Intl - Otopeni Intl
13:00 - 15:35
Ryanair
1h 35min
CO2: 158.44kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Viena la București cu avionul?

Pentru a ajunge mai repede de la Viena la București, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Viena și București vor termina călătoria în 1 h 30 min. În medie, va fi nevoie de vreo 1 h 37 min pentru a parcurge 857 km între Viena și București.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Viena la București?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Viena la București la 12:35. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:15. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt aeroporturile de pe ruta de la Viena laBucurești?

Călătoriile internaționale de la Austria la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Austria, veți putea să folosiți aeroporturi precum Vienna Intl. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Otopeni Intl. Nu fiecare aeroport din Austria are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Viena de la următoarele aeroporturi: Vienna Intl. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Otopeni Intl. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Viena la București?

Ruta de la Viena la București este deservită de furnizori care includ , Lufthansa, British Airways, Croatia Airlines, KLM, Air France, Turkish Airlines, EL AL Israel Airlines, Qatar Airways, Austrian Airlines, TAROM, Luxair, ブエリング航空, Aeroflot, LOT Polish Airlines, Air Serbia, Air Moldova, Aegean Airlines, TAP AIR PORTUGAL, SWISS, Ukraine Intl Air, SAS, AirBaltic, EL AL, Brussels Airlines, Pegasus Airlines, Bulgaria Air, LOT, Eurowings, Adria Airways, Vueling, Iberia, Royal Jordanian, KLMオランダ航空, LOTポーランド航空, TAPポルトガル航空, Alitalia, Air Malta, Hahn Air, Wizz Air, Ryanair, Laudamotion, Air Austral, Ukraine International, Lauda, Ukraine International Airlines, Blue Air și Emirates. De la această listă de furnizori de transport, există până la 140 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Viena de 5 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Viena la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 5 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback