Zbor Viena - București prețuri de la 228,78 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 362,71 lei
Mâine 364,03 lei
2 zile 505,10 lei
3 zile 296,50 lei

Viena la București cu zborul

Călătoria de la Viena la București cu zborul este de 857,43 km și durează 2 ore 35 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:45 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la Viena la București cu zbor pentru doar 228,78 lei sau până la 3.007,41 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 228,78 lei.

Cel mai mic pret228,78 lei
Durata călătoriei2 ore 35 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret228,78 lei
Cel mai mare preț3.007,41 lei
Prima Plecare05:45
Ultima Plecare22:30
Distanţă857,43 km
PlecareViena
SosireBucurești
TransportatoriWizz Air Malta, Turkish AirlinesDetalii

Zbor Bilete de la Viena la București

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Viena la București

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Viena la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Viena la București?

Când călătoriți de la Viena la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.184,01 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 228,78 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Viena la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât durează să ajung de la Viena la București cu avionul?

Călătoria între Viena și București cu avionul este aproximativ 857,43 km. Vă va lua cam 2 ore 35 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Viena la București, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Viena și București vor termina călătoria în 1 oră 35 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 2 ore 35 min. pentru a parcurge 857,43 km între Viena și București.

În ce moment al zilei pot călători de la Viena la București?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Viena la București la 05:45. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. În general, prima plecare a serii din Viena va fi la 05:45, iar ultima plecare va fi la 22:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Viena la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Viena la București, ce aeroporturi pot utiliza?

Puteți pleca din Viena la aeroporturi precum Wien Praterstern (U2),Wien Quartier Belvedere,Wien Meidling (wlb),Wien, Hütteldorf,Wien Westbahnhof (U3),Vienna Erdberg (VIB),Wien, Hauptbahnhof,Wien Mitte,Wien - Matzleinsdorfer Platz. La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele aeroporturi: Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Viena și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Viena la București?

Numărul exact al călătoriilor de la Viena la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 7 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Viena la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Viena la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 5 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Viena la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Viena la București

Bilete ieftine de zbor de la Viena la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Viena la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Viena la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Viena la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Viena la București

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 296,46 lei la 1.113,06 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 73% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Viena la București

Cele mai ieftine bilete de avion Viena - București pot fi găsite până la 536,62 lei dacă aveți noroc sau 727,47 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.265,62 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu avionul

Când călătoriți cu avionul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, cu sediul la Belgrad. A fost fondată în 2013 ca succesor al fostului transportator național, Jat Airways. Air Serbia operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord, cu o flotă de avioane Airbus moderne. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit Etihad Guest. Air Serbia este membră a grupului Etihad Airways Partners, care include câteva alte companii aeriene din întreaga lume. Compania aeriană a câștigat mai multe premii pentru serviciul și performanța sa, inclusiv cea mai bună companie aeriană din Europa de Est la World Airline Awards.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Servicii la bord Turkish Airlines, Ryanair și Austrian Airlines de la Viena la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Viena la București cu plane.
Facilităţi Turkish Airlines Ryanair Austrian Airlines Air Serbia SunExpress Lufthansa
wifi Wifi check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check cross check

Viena la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
60.02kg
Autobuz
64.31kg
Zbor
171.49kg
Mașină
137.19kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Viena la București?
Un bilet de zbor de la Viena la București este de 1.184,01 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 228,78 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Viena la București?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Viena la București este de 228,78 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Viena și București cu zbor?
Distanța între Viena și București este de 857,43 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Viena și București?
Călătoria de la Viena la București durează în medie 2 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 35 min..
Ce companii operează de la Viena la București?
Ruta Viena - București este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Wizz Air Malta, Turkish Airlines, Ryanair, Austrian Airlines, Air Serbia, SunExpress și Lufthansa ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Viena la București?
Ruta de la Viena la București are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Viena la București?
Primul zbor de la Viena la București pleacă la orele 05:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Viena la București?
Ultimul zbor de la Viena la București pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Viena la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 228,78 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Viena la București?
Există în medie 5 de la Viena pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Viena și București?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Viena și București este 1 oră 35 min..
Există un zbor direct de la Viena la București?
Da, există un zbor direct între Viena și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Viena la București?
Călătoria cu zbor de la Viena la București creează 171.49kg emisii de CO2.

Rute populare

Escapade de weekend de la Viena

Rute internaționale din Viena și zonele din apropiere

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare