Zbor Viena - București prețuri de la 127,97RON

Începe de la
127,97RON
Descoperă

Viena la București de la zbor

Călătoria de la Viena la București de la zbor este de 856,4 km și durează 1 h 35 min. Există 22 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:00 și ultima la 00:15. Este posibil să călătoriți de la Viena la București cu zbor pentru doar 127,97RON sau până la 4.853,77RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 127,97RON.

Cel mai bun preț 127,97RON
Durata călătoriei 1 h 35 min
Conexiune pe zi 22
Cel mai mic pret 127,97RON
Cel mai mare preț 4.853,77RON
Prima Plecare 07:00
Ultima Plecare 00:15
Distanţă 856,4 km
Plecare Viena
Sosire București
Transportatori LOT, Air Serbia,

Zbor Bilete de la Viena la București

  Sep 29
  1.564,56RON
  24°
  Sep 30
  969,60RON
  20°
  Oct 01
  199,56RON
  19°
  Oct 02
  148,45RON
  22°
  Oct 03
  116RON
  23°
  Oct 04
  183,87RON
  17°
  Oct 05
  124,60RON
  16°
  Oct 06
  165,16RON
  14°
  Oct 07
  170,05RON
  14°
  Oct 08
  174,98RON
  15°
  Oct 09
  179,87RON
  18°
  Oct 10
  195,41RON
  20°
  Oct 11
  124,90RON
  18°
  Oct 12
  201,61RON
  13°
  Oct 13
  200,63RON
  11°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
24°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Viena la București

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Viena la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Viena la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Viena la București?

În medie, un bilet de avion de la Viena la București vă va costa 1.167,86RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 39,09RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Viena la București

 
Sep 29
Vineri
24°
243,54RON
1.564,56RON
Sep 30
Sâmbătă
20°
236,01RON
969,60RON
Oct 01
Duminică
19°
235,91RON
199,56RON
Oct 02
Luni
22°
235,91RON
148,45RON
Oct 03
Marți
23°
186,76RON
116RON
Oct 04
Miercuri
17°
243,88RON
183,87RON
Oct 05
Joi
16°
185,97RON
124,60RON
Bilete ieftine de de la Viena la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Viena la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Viena la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Viena la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Viena la București

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 181RON la 1.471RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 88% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Viena la București

Cele mai ieftine bilete de avion Viena - București pot fi găsite până la 387RON dacă aveți noroc sau 656RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 938RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu avionul

Când călătoriți cu avionul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează atât zboruri interne, cât și internaționale către peste 150 de destinații. Fondată în 1987, compania aeriană a crescut pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a aviației, cu o flotă de peste 60 de aeronave și o reputație pentru servicii de înaltă calitate. Aegean Airlines este membru al Star Alliance, o rețea globală de linii aeriene care include unii dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană regională din Europa timp de nouă ani consecutiv.

Air Connect este o soluție software bazată pe cloud care oferă companiilor aeriene o platformă cuprinzătoare pentru gestionarea operațiunilor lor. Oferă o gamă largă de funcții, inclusiv programarea zborului, managementul echipajului, întreținerea aeronavelor și gestionarea inventarului. Software-ul este conceput pentru a eficientiza operațiunile companiilor aeriene, pentru a reduce costurile și pentru a îmbunătăți eficiența. Air Connect este foarte personalizabil, permițând companiilor aeriene să adapteze software-ul la nevoile lor specifice. De asemenea, este scalabil, ceea ce îl face potrivit pentru companiile aeriene de toate dimensiunile. Software-ul este accesibil de oriunde cu o conexiune la internet, facilitând accesul și actualizarea informațiilor în timp real pentru personalul companiei aeriene.

Air France este compania aeriană de pavilion a Franței, cu sediul în Tremblay-en-France. Este o subsidiară a grupului Air France-KLM și un membru fondator al alianței globale a companiilor aeriene SkyTeam. Compania aeriană operează o flotă de peste 200 de aeronave, care deservește peste 200 de destinații din întreaga lume. Air France oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy, Business și La Première (First Class). Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, scaunele confortabile și opțiunile de divertisment în timpul zborului. Air France este angajată în favoarea durabilității și a implementat diverse inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi investițiile în avioane mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și reducerea materialelor plastice de unică folosință.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

British Airways este compania aeriană de pavilion a Regatului Unit, cu sediul la Londra. Este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa și operează zboruri către peste 180 de destinații din întreaga lume. Compania aeriană a fost fondată în 1974 și de atunci a crescut pentru a deveni un jucător important în industria aviației. British Airways este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, locurile confortabile și rețeaua extinsă de rute. Compania aeriană operează o flotă de peste 250 de aeronave, inclusiv Airbus A380 și Boeing 787 Dreamliner. British Airways este membru al alianței companiilor aeriene Oneworld și are acorduri de partajare a codului cu alte câteva companii aeriene.

Brussels Airlines este compania aeriană de pavilion a Belgiei, cu sediul la Bruxelles. Oferă zboruri către peste 100 de destinații din Europa, Africa, America de Nord și Asia. Compania aeriană a fost fondată în 2006 și este membră a Star Alliance. Brussels Airlines este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, flota modernă și angajamentul față de sustenabilitate. Oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Business și Premium Economy. Compania aeriană are, de asemenea, un program de loialitate numit Miles & More, care permite pasagerilor să câștige și să răscumpere mile pentru zboruri, upgrade-uri și alte recompense. Brussels Airlines este o subsidiară a Lufthansa Group.

Fly Emirates este compania aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite (UAE) și una dintre cele mai mari companii aeriene din lume. Oferă peste 3.600 de zboruri pe săptămână către peste 150 de destinații din peste 80 de țări. Compania aeriană este cunoscută pentru facilitățile sale de lux, inclusiv apartamentele private, mesele gourmet și divertismentul în zbor. Este, de asemenea, un sponsor important al echipelor și evenimentelor sportive, inclusiv al cluburilor de fotbal precum Real Madrid și Arsenal, precum și al turului de tenis ATP. Fly Emirates a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv a fost desemnată cea mai bună companie aeriană din lume de către Skytrax în 2016.

ITA Airways este o nouă companie aeriană italiană care a fost înființată în 2021 pentru a înlocui falimentarea Alitalia. Compania aeriană este deținută de guvernul italian și își propune să ofere pasagerilor servicii de înaltă calitate, promovând în același timp turismul durabil și responsabil. ITA Airways intenționează să opereze o flotă de aeronave moderne și să ofere o gamă largă de rute interne și internaționale. Compania aeriană s-a angajat, de asemenea, să își reducă impactul asupra mediului, investind în aeronave eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și adoptând practici durabile. Se așteaptă ca ITA Airways să joace un rol cheie în redresarea industriei aviatice italiene și să contribuie la creșterea economică a țării.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, cu sediul la Belgrad. A fost fondată în 2013 ca succesor al fostului transportator național, Jat Airways. Air Serbia operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord, cu o flotă de avioane Airbus moderne. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit Etihad Guest. Air Serbia este membră a grupului Etihad Airways Partners, care include câteva alte companii aeriene din întreaga lume. Compania aeriană a câștigat mai multe premii pentru serviciul și performanța sa, inclusiv cea mai bună companie aeriană din Europa de Est la World Airline Awards.

Servicii la bord LOT, Air Serbia și Aegean Airlines de la Viena la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Viena la București cu zbor.
Facilităţi LOT Air Serbia Aegean Airlines Brussels Airlines Aeroitalia Emirates Ryanair ITA Airways Turkish Airlines Aer Lingus Albawings CitizenPlane Austrian Airlines Lufthansa Wizz Air SunExpress TAROM Luxair Air France KLM British Airways SWISS EL AL Air Connect AnadoluJet Eurowings Vueling
Wifi
Bagaje
Mancare si bautura

Viena la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
1.2kg
Autobuz
7.8kg
Zbor
309.9kg
Mașină
29.9kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Viena la București?
Un bilet de zbor de la Viena la București este de 1.275,19RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 127,97RON.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Viena la București?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Viena la București este de 127,97RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Viena și București cu zbor?
Distanța între Viena și București este de 856,4 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Viena și București?
Călătoria de la Viena la București durează în medie 3 h 26 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 35 min.
Ce companii operează de la Viena la București?
Ruta Viena - București este acoperită de 42 operator(i). Puteți găsi pe Virail, LOT, Air Serbia, Aegean Airlines, Brussels Airlines, Ryanair UK, Aeroitalia, Emirates, Ryanair, ITA Airways, Turkish Airlines, Aer Lingus, Air Fiji, Albawings, CitizenPlane, Austrian Airlines, Lufthansa, Swiss International Air Lines, Air Senegal International, Wizz Air, easyJet UK, SunExpress, TAROM, Wizz Air Malta, Luxair, Air France, KLM, Monarch Airlines, XZ, KS, British Airways, Air Baltic, Royal Khmer Airlines, SWISS, EL AL, TAP Air Portugal, Air Connect, AnadoluJet, Eurowings, Héli Sécurité Helicopter Airlines, El Al Israel Airlines, Aero Services Executive, Vueling ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Viena la București?
Ruta de la Viena la București are în medie 22 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Viena la București?
Primul zbor de la Viena la București pleacă la orele 07:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Viena la București?
Ultimul zbor de la Viena la București pleacă la orele 00:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Viena la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 127,97RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Viena la București?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Viena pentru a merge la București. Puteți merge de la 维也纳国际机场 și Viena și puteți ajunge la 亨利康达国际机场 și Henri Coandă International Airport.
Câte conexiuni directe merg de la Viena la București?
Există în medie 5 de la Viena pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Viena și București?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Viena și București este 1 h 35 min.
Există un zbor direct de la Viena la București?
Da, există un zbor direct între Viena și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Viena la București?
Călătoria cu zbor de la Viena la București creează 309.9kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Rute populare

Escapade de weekend de la Viena

Rute internaționale din Viena și zonele din apropiere

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare