Gasiți un autobuz de la Craiova până la Oradea


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 94RON
Durata călătoriei 20 h 14 min
Călătorii pe zi 38
Prima plecare: 00:00
Ultima plecare: 17:00
Distanța 338km

Care sunt stațiile de plecare?

Atunci când călătoresc cu autobuzul de la Craiova la Oradea, stațiile sunt deservite Craiova - Autogara Pelendava, Craiova - McDonald's - Calea Bucuresti, Craiova - Autogara Bacris, Craiova - Agentia Latino Expres, Craiova, Craiova - Autogara Craiova Nord (Pelendava SA), Craiova - Autogara A.C.O.T.P. Dolj (Bacriz) și Craiova - Benzinaria MOL și Oradea - Parcare TVS (B-dul Dacia), Oradea - Benzinaria MOL, Oradea - Peco Lukoil - Nufarul, Oradea, Oradea - Gara CFR Oradea și Oradea - CDI - Gara Oradea.

Prețul biletului Craiova - Oradea în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
81 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
Detalii 72 RON65 RON65 RON72 RON Detalii 69 RON
Detalii 2.272 RON1.334 RON976 RON Detalii Detalii Detalii

Autobuze din Craiova spre Oradea


În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

Dacă sunteți în căutarea pentru diferite alternative pentru a călători de la Craiova la Oradea, trenuri și soluții carpooling ar putea fi o afacere bună văzut distanță relativ scurtă.

Atunci când sunt autobuzele de la Craiova la Oradea programată?

În timp ce primul autobuz pleacă de la: fristDeparture, ultima părăsește Craiova la 21:09. Durata călătoriei este pe 21 ore și 7 minute medie, dar poate lua numai 16 ore cu cele mai rapide conexiuni.

Ce companii se poate călători cu de la Craiova la Oradea?

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea Exotic Travel, Patonad Tour, Autogari, Latino Expres, Luna Tour, Aliseb Tours Romania și Romfour Romania, oferind autobuze de la Craiova la Oradea./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another