Gasiți un tren de la Craiova până la Oradea

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 69,20 RON
Durata călătoriei 22 h 30 min
Călătorii pe zi 47
Prima plecare 05:16
Ultima plecare 01:12
Distanța 338 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Craiova la Oradea.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Craiova la Oradea. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Oradea?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Craiova din 58,07 RON Oradea. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 95,08 RON.

Ce companii de turism de la Craiova cu trenul până la Oradea?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Craiova și Oradea.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
73,60 RON 73,60 RON Detalii 69,20 RON Detalii Detalii 69,20 RON
Detalii Detalii Detalii 410,01 RON Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Craiova spre Oradea

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Craiova la Oradea programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 9 h 33 min Oradea ultimul, dar, în medie, este nevoie de 22 h 12 min. Primul tren indreptat spre Oradea ultimul la 05:05, în timp ce ultima părăsește Craiova la 01:12.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Craiova și Oradea?

Puteți lua trenul spre Craiova Triaj Hc și Craiova la Oradea, care ajunge la Oradea Vest, Oradea, Oradea Est și Oradea Est Triaj H.

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt