Autobuz Oradea - Craiova preturi de la 333,05 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Craiova cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Craiova cu autobuzul este de 338,77 km și durează 14 ore 3 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 21:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Craiova cu autobuz pentru doar 333,05 lei sau până la 333,05 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 333,05 lei.

Cel mai mic pret333,05 lei
Durata călătoriei14 ore 3 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret333,05 lei
Cel mai mare preț333,05 lei
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare21:00
Distanţă338,77 km
PlecareOradea
SosireCraiova
Transportatoriluna_tour, autogariDetalii

Autobuz Bilete de la Oradea la Craiova

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Oradea la Craiova cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Oradea la Craiova? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Oradea la Craiova cu autobuzul?

Prețurile biletelor de autobuz de la Oradea la Craiova variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Oradea la Craiova vor costa 333,05 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 333,05 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Oradea la Craiova. În medie, însă, veți plăti în jur de 333,05 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la Oradea la Craiova cu autobuzul?

Călătoria între Oradea și Craiova cu autobuzul este aproximativ 338,77 km. Vă va lua cam 14 ore 3 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Oradea și Craiova este în jur de 338,77 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 14 ore 3 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Oradea și Craiova durează 10 ore 39 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Oradea la Craiova?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Craiova, care de obicei este la 07:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 21:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Craiova, care de obicei este la 07:30. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 21:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Oradea la Craiova?

Veți putea pleca din Oradea folosind stații precum Oradea, Autogara Velența,Gara Oradea,Oradea Calea Aradului,Oradea International Airport. Acestea vă conectează cu stații care includ Craiova International Airport, CRA,Craiova Bulevardul Decebal,CRAIOVA din Craiova. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Oradea, fie în Craiova, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Oradea la Craiova sunt în fiecare zi?

Ruta de la Oradea la Craiova este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Oradea de 12 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Oradea la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 12 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Craiova

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Craiova

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Craiova pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu autobuzul

Când călătoriți la Craiova cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Craiova Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
23.71kg
Autobuz
25.41kg
Zbor
67.75kg
Mașină
54.2kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Craiova?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Craiova este de 333,05 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 333,05 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Craiova este de 333,05 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Craiova cu autobuz?
Distanța între Oradea și Craiova este de 338,77 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Craiova?
Călătoria de la Oradea la Craiova durează în medie 14 ore 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 39 min..
Ce companii operează de la Oradea la Craiova?
Ruta Oradea - Craiova este acoperită de 13 operator(i). Puteți găsi pe Virail, luna_tour, autogari, autogenn, aliseb_tours_romania, eurofratello, cento_trans, partener_touring, tarsin, latino_expres, amarilia, romfour_romania, danytur, balint_trans și mega_travel ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Craiova?
Ruta de la Oradea la Craiova are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Craiova?
Primul autobuz de la Oradea la Craiova pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Craiova?
Ultimul autobuz de la Oradea la Craiova pleacă la orele 21:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 333,05 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Craiova este 10 ore 39 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Craiova?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Craiova?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Craiova creează 25.41kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare