Autobuz Otopeni - Bârlad preturi de la 118,10 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 119,23 lei
Mâine Mai mult
2 zile 119,23 lei
3 zile 119,23 lei

Otopeni la Bârlad cu autobuzul

Călătoria de la Otopeni la Bârlad cu autobuzul este de 225,29 km și durează 4 ore 45 min.. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la Otopeni la Bârlad cu autobuz pentru doar 118,10 lei sau până la 119,23 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 118,10 lei.

Cel mai mic pret118,10 lei
Durata călătoriei4 ore 45 min.
Conexiune pe zi11
Cel mai mic pret118,10 lei
Cel mai mare preț119,23 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă225,29 km
PlecareOtopeni
SosireBârlad
TransportatoriTransfero

Autobuz Bilete de la Otopeni la Bârlad

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Ajungeți de la Otopeni la Bârlad cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Otopeni la Bârlad? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Otopeni la Bârlad?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Otopeni la Bârlad costă 118,10 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 119,08 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Otopeni la Bârlad.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Bârlad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Otopeni la Bârlad variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 119,08 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Otopeni la Bârlad cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 4 ore 45 min.. Atât durează să traversați 225,29 km de la Otopeni la Bârlad. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Otopeni la Bârlad ar putea să dureze mai mult de 4 ore 45 min.. Călătoria de la Otopeni la Bârlad acoperă o distanță de 225,29 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 ore 45 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 ore 45 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Otopeni la Bârlad făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Otopeni laBârlad?

Puteți pleca din Otopeni la stații precum Bucarest Henri Coanda Airport. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Bârlad la următoarele stații: Barlad,Bârlad. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Otopeni și Bârlad. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Otopeni la Bârlad?

Veți putea să călătoriți de la Otopeni la Bârlad folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 11 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Otopeni la Bârlad folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 11 legături directe de la Otopeni la Bârlad în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Bârlad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Otopeni la Bârlad

Bilete ieftine de autobuz de la Otopeni la Bârlad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Otopeni la Bârlad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Bârlad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Otopeni la Bârlad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Otopeni la Bârlad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 111,02 lei la 118,10 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 6% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Otopeni la Bârlad

Cele mai ieftine bilete de autobuz Otopeni - Bârlad pot fi găsite până la 89,08 lei dacă aveți noroc sau 108,74 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 122,31 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bârlad cu autobuzul

Când călătoriți la Bârlad cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la Otopeni la Bârlad
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Otopeni la Bârlad cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Otopeni la Bârlad Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
15.77kg
Autobuz
16.9kg
Zbor
45.06kg
Mașină
36.05kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Otopeni la Bârlad?
Un bilet de autobuz de la Otopeni la Bârlad este de 119,08 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 118,10 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Otopeni la Bârlad?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Otopeni la Bârlad este de 118,10 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Otopeni și Bârlad cu autobuz?
Distanța între Otopeni și Bârlad este de 225,29 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Otopeni și Bârlad?
Călătoria de la Otopeni la Bârlad durează în medie 4 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 45 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Otopeni la Bârlad?
Ruta de la Otopeni la Bârlad are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Otopeni la Bârlad?
Primul autobuz de la Otopeni la Bârlad pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Otopeni la Bârlad?
Ultimul autobuz de la Otopeni la Bârlad pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Otopeni la Bârlad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 118,10 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Otopeni la Bârlad?
Există în medie 11 de la Otopeni pentru a merge la Bârlad.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Otopeni și Bârlad?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Otopeni și Bârlad este 4 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Otopeni la Bârlad?
Da, există un autobuz direct între Otopeni și Bârlad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Otopeni la Bârlad?
Călătoria cu autobuz de la Otopeni la Bârlad creează 16.9kg emisii de CO2.

Treceți local de la Otopeni

Rute populare

Escapade de weekend de la Otopeni

Rute internaționale din Otopeni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Otopeni

Principalele rute spre Bârlad

Rute asemănătoare

Alte rute populare