Autobuz Otopeni - Galaţi preturi de la 97,73 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile 97,73 lei

Otopeni la Galaţi cu autobuzul

Călătoria de la Otopeni la Galaţi cu autobuzul este de 185,49 km și durează 4 ore 0 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:00 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Otopeni la Galaţi cu autobuz pentru doar 97,73 lei sau până la 99,93 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 97,73 lei.

Cel mai mic pret97,73 lei
Durata călătoriei4 ore 0 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret97,73 lei
Cel mai mare preț99,93 lei
Prima Plecare01:00
Ultima Plecare23:00
Distanţă185,49 km
PlecareOtopeni
SosireGalaţi
TransportatoriTransfero

Autobuz Bilete de la Otopeni la Galaţi

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Otopeni la Galaţi cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Otopeni la Galaţi. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Otopeni la Galaţi?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Otopeni la Galaţi costă 97,73 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 98,22 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Otopeni la Galaţi.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 98,22 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Otopeni la Galaţi.

Cât durează călătoria de la Otopeni la Galaţi cu autobuzul?

Călătoria între Otopeni și Galaţi cu autobuzul este aproximativ 185,49 km. Vă va lua cam 4 ore 0 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Otopeni la Galaţi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Otopeni și Galaţi vor termina călătoria în 4 ore 0 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 4 ore 0 min. pentru a parcurge 185,49 km între Otopeni și Galaţi.

Când călătoresc de la Otopeni la Galaţi cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În Otopeni, stațiile de plecare includ Bucarest Henri Coanda Airport. Când veți sosi în Galaţi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati Strada Brailei,Galati (ro). Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Otopeni la Galaţi au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Otopeni la Galaţi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Otopeni la Galaţi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Otopeni la Galaţi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 12 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Otopeni la Galaţi

Bilete ieftine de autobuz de la Otopeni la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Otopeni la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Otopeni la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Otopeni la Galaţi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu autobuzul

Când călătoriți la Galaţi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la Otopeni la Galaţi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Otopeni la Galaţi cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Otopeni la Galaţi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
12.98kg
Autobuz
13.91kg
Zbor
37.1kg
Mașină
29.68kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Otopeni la Galaţi?
Un bilet de autobuz de la Otopeni la Galaţi este de 98,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 97,73 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Otopeni la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Otopeni la Galaţi este de 97,73 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Otopeni și Galaţi cu autobuz?
Distanța între Otopeni și Galaţi este de 185,49 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Otopeni și Galaţi?
Călătoria de la Otopeni la Galaţi durează în medie 4 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Otopeni la Galaţi?
Ruta de la Otopeni la Galaţi are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Otopeni la Galaţi?
Primul autobuz de la Otopeni la Galaţi pleacă la orele 01:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Otopeni la Galaţi?
Ultimul autobuz de la Otopeni la Galaţi pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Otopeni la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 97,73 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Otopeni la Galaţi?
Există în medie 12 de la Otopeni pentru a merge la Galaţi.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Otopeni și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Otopeni și Galaţi este 4 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Otopeni la Galaţi?
Da, există un autobuz direct între Otopeni și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Otopeni la Galaţi?
Călătoria cu autobuz de la Otopeni la Galaţi creează 13.91kg emisii de CO2.

Treceți local de la Otopeni

Rute populare

Escapade de weekend de la Otopeni

Rute internaționale din Otopeni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Otopeni

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare