Autobuz Otopeni - Brăila preturi de la 97,73 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Otopeni la Brăila cu autobuzul

Călătoria de la Otopeni la Brăila cu autobuzul este de 170,87 km și durează 3 ore 30 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:00 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Otopeni la Brăila cu autobuz pentru doar 97,73 lei sau până la 97,73 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 97,73 lei.

Cel mai mic pret97,73 lei
Durata călătoriei3 ore 30 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret97,73 lei
Cel mai mare preț97,73 lei
Prima Plecare01:00
Ultima Plecare23:00
Distanţă170,87 km
PlecareOtopeni
SosireBrăila
TransportatoriTransfero

Autobuz Bilete de la Otopeni la Brăila

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Otopeni la Brăila

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Otopeni la Brăila. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Otopeni la Brăila cu autobuzul?

Prețurile biletelor de autobuz de la Otopeni la Brăila variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Otopeni la Brăila vor costa 97,73 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 97,73 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Otopeni la Brăila. În medie, însă, veți plăti în jur de 97,73 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la Otopeni la Brăila cu autobuzul?

Călătoria între Otopeni și Brăila cu autobuzul este aproximativ 170,87 km. Vă va lua cam 3 ore 30 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Otopeni și Brăila este în jur de 170,87 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 ore 30 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Otopeni și Brăila durează 3 ore 30 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Otopeni laBrăila?

Veți putea pleca din Otopeni folosind stații precum Bucarest Henri Coanda Airport. Acestea vă conectează cu stații care includ Braila,Braila din Brăila. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Otopeni, fie în Brăila, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Otopeni la Brăila?

Veți putea să călătoriți de la Otopeni la Brăila folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 12 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Otopeni la Brăila folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 12 legături directe de la Otopeni la Brăila în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Otopeni la Brăila

Bilete ieftine de autobuz de la Otopeni la Brăila
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Otopeni la Brăila.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Brăila, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Otopeni la Brăila.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Otopeni la Brăila

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 87,95 lei la 99,83 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 12% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Otopeni la Brăila

Cele mai ieftine bilete de autobuz Otopeni - Brăila pot fi găsite până la 87,95 lei dacă aveți noroc sau 92,38 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 98,70 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brăila cu autobuzul

Când călătoriți la Brăila cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la Otopeni la Brăila
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Otopeni la Brăila cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Otopeni la Brăila Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
11.96kg
Autobuz
12.82kg
Zbor
34.17kg
Mașină
27.34kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Otopeni la Brăila?
Un bilet de autobuz de la Otopeni la Brăila este de 97,73 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 97,73 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Otopeni la Brăila?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Otopeni la Brăila este de 97,73 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Otopeni și Brăila cu autobuz?
Distanța între Otopeni și Brăila este de 170,87 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Otopeni și Brăila?
Călătoria de la Otopeni la Brăila durează în medie 3 ore 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 30 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Otopeni la Brăila?
Ruta de la Otopeni la Brăila are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Otopeni la Brăila?
Primul autobuz de la Otopeni la Brăila pleacă la orele 01:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Otopeni la Brăila?
Ultimul autobuz de la Otopeni la Brăila pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Otopeni la Brăila?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 97,73 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Otopeni la Brăila?
Există în medie 12 de la Otopeni pentru a merge la Brăila.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Otopeni și Brăila?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Otopeni și Brăila este 3 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Otopeni la Brăila?
Da, există un autobuz direct între Otopeni și Brăila.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Otopeni la Brăila?
Călătoria cu autobuz de la Otopeni la Brăila creează 12.82kg emisii de CO2.

Treceți local de la Otopeni

Rute populare

Escapade de weekend de la Otopeni

Rute internaționale din Otopeni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Otopeni

Principalele rute spre Brăila

Rute asemănătoare

Alte rute populare