Autobuz Otopeni - Focşani preturi de la 86,98 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine 86,98 lei
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Otopeni la Focşani cu autobuzul

Călătoria de la Otopeni la Focşani cu autobuzul este de 155,18 km și durează 3 ore 0 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la Otopeni la Focşani cu autobuz pentru doar 86,98 lei sau până la 88,79 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 86,98 lei.

Cel mai mic pret86,98 lei
Durata călătoriei3 ore 0 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret86,98 lei
Cel mai mare preț88,79 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă155,18 km
PlecareOtopeni
SosireFocşani
TransportatoriTransfero

Autobuz Bilete de la Otopeni la Focşani

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Otopeni la Focşani cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Otopeni la Focşani? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Otopeni la Focşani, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la Otopeni la Focşani?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Otopeni la Focşani costă 86,98 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 87,56 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Otopeni la Focşani.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Focşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Otopeni la Focşani, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 87,56 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Otopeni la Focşani cu autobuzul?

Călătoria de la Otopeni la Focşani cu autobuzul va dura, de obicei, 3 ore 0 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 155,18 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 3 ore 0 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Otopeni la Focşani acoperă o distanță de 155,18 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 0 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 0 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Otopeni la Focşani făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Otopeni la Focşani?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Otopeni și Focşani. Vă puteți începe călătoria în Otopeni la stații precum Bucarest Henri Coanda Airport. Acestea se leagă de stații care includ Focșani,FOCSANI din Focşani. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Otopeni la Focşani.

Câte călătorii de la Otopeni la Focşani au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 12 plecări zilnice de la Otopeni la Focşani. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 12 plecări de la Otopeni care merg direct la Focşani. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Focşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Otopeni la Focşani

Bilete ieftine de autobuz de la Otopeni la Focşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Otopeni la Focşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Focşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Otopeni la Focşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Otopeni la Focşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 66,85 lei la 88,79 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 25% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Otopeni la Focşani

Cele mai ieftine bilete de autobuz Otopeni - Focşani pot fi găsite până la 78,18 lei dacă aveți noroc sau 82,73 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 88,79 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Focşani cu autobuzul

Când călătoriți la Focşani cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la Otopeni la Focşani
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Otopeni la Focşani cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Otopeni la Focşani Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.86kg
Autobuz
11.64kg
Zbor
31.04kg
Mașină
24.83kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Otopeni la Focşani?
Un bilet de autobuz de la Otopeni la Focşani este de 87,56 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 86,98 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Otopeni la Focşani?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Otopeni la Focşani este de 86,98 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Otopeni și Focşani cu autobuz?
Distanța între Otopeni și Focşani este de 155,18 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Otopeni și Focşani?
Călătoria de la Otopeni la Focşani durează în medie 3 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Otopeni la Focşani?
Ruta de la Otopeni la Focşani are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Otopeni la Focşani?
Primul autobuz de la Otopeni la Focşani pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Otopeni la Focşani?
Ultimul autobuz de la Otopeni la Focşani pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Otopeni la Focşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 86,98 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Otopeni la Focşani?
Există în medie 12 de la Otopeni pentru a merge la Focşani.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Otopeni și Focşani?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Otopeni și Focşani este 3 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Otopeni la Focşani?
Da, există un autobuz direct între Otopeni și Focşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Otopeni la Focşani?
Călătoria cu autobuz de la Otopeni la Focşani creează 11.64kg emisii de CO2.

Treceți local de la Otopeni

Rute populare

Escapade de weekend de la Otopeni

Rute internaționale din Otopeni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Otopeni

Principalele rute spre Focşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare