Autobuz Otopeni - Tecuci preturi de la 108,33 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 108,48 lei
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Otopeni la Tecuci cu autobuzul

Călătoria de la Otopeni la Tecuci cu autobuzul este de 180,12 km și durează 3 ore 45 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la Otopeni la Tecuci cu autobuz pentru doar 108,33 lei sau până la 108,48 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 108,33 lei.

Cel mai mic pret108,33 lei
Durata călătoriei3 ore 45 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret108,33 lei
Cel mai mare preț108,48 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă180,12 km
PlecareOtopeni
SosireTecuci
TransportatoriTransfero

Autobuz Bilete de la Otopeni la Tecuci

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Otopeni la Tecuci cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Otopeni la Tecuci? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Otopeni la Tecuci?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Otopeni la Tecuci costă 108,33 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 108,43 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Otopeni la Tecuci.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Otopeni la Tecuci vă va costa 108,43 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Otopeni la Tecuci cu autobuzul?

Distanța dintre Otopeni și Tecuci este aproximativ 180,12 km. În general, va dura în jur de 3 ore 45 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Otopeni la Tecuci acoperă o distanță de 180,12 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 45 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 45 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Otopeni la Tecuci făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Otopeni la Tecuci?

Veți putea pleca din Otopeni folosind stații precum Bucarest Henri Coanda Airport. Acestea vă conectează cu stații care includ Tecuci ,Tecuci Strada Gheorghe Petrascu (Galati, Romania) din Tecuci. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Otopeni, fie în Tecuci, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Otopeni la Tecuci sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Otopeni la Tecuci, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 12 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 12 călătorii directe între Otopeni și Tecuci. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Otopeni la Tecuci

Bilete ieftine de autobuz de la Otopeni la Tecuci
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Otopeni la Tecuci.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Otopeni la Tecuci, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Otopeni la Tecuci.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Otopeni la Tecuci

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 97,73 lei la 110,97 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 12% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Otopeni la Tecuci

Cele mai ieftine bilete de autobuz Otopeni - Tecuci pot fi găsite până la 82,87 lei dacă aveți noroc sau 98,44 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 109,55 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tecuci cu autobuzul

Când călătoriți la Tecuci cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la Otopeni la Tecuci
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Otopeni la Tecuci cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Otopeni la Tecuci Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
12.61kg
Autobuz
13.51kg
Zbor
36.02kg
Mașină
28.82kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Otopeni la Tecuci?
Un bilet de autobuz de la Otopeni la Tecuci este de 108,43 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 108,33 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Otopeni la Tecuci?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Otopeni la Tecuci este de 108,33 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Otopeni și Tecuci cu autobuz?
Distanța între Otopeni și Tecuci este de 180,12 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Otopeni și Tecuci?
Călătoria de la Otopeni la Tecuci durează în medie 3 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 45 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Otopeni la Tecuci?
Ruta de la Otopeni la Tecuci are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Otopeni la Tecuci?
Primul autobuz de la Otopeni la Tecuci pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Otopeni la Tecuci?
Ultimul autobuz de la Otopeni la Tecuci pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Otopeni la Tecuci?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 108,33 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Otopeni la Tecuci?
Există în medie 12 de la Otopeni pentru a merge la Tecuci.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Otopeni și Tecuci?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Otopeni și Tecuci este 3 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Otopeni la Tecuci?
Da, există un autobuz direct între Otopeni și Tecuci.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Otopeni la Tecuci?
Călătoria cu autobuz de la Otopeni la Tecuci creează 13.51kg emisii de CO2.

Treceți local de la Otopeni

Rute populare

Escapade de weekend de la Otopeni

Rute internaționale din Otopeni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Otopeni

Principalele rute spre Tecuci

Rute asemănătoare

Alte rute populare