Autobuz Oradea - București preturi de la 1.179,91 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 2.359,62 lei
Mâine 2.359,48 lei
2 zile 2.359,33 lei
3 zile 1.180,35 lei

Oradea la București cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la București cu autobuzul este de 437,01 km și durează 8 ore 4 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 00:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la București cu autobuz pentru doar 1.179,91 lei sau până la 3.682,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1.179,91 lei.

Cel mai mic pret1.179,91 lei
Durata călătoriei8 ore 4 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret1.179,91 lei
Cel mai mare preț3.682,02 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare00:00
Distanţă437,01 km
PlecareOradea
SosireBucurești
TransportatoriDaytrip

Autobuz Bilete de la Oradea la București

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Oradea la București cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Oradea la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Oradea la București?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Oradea la București costă 1.179,91 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 2.312,47 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 2.312,47 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la București.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Oradea la București cu autobuzul?

Distanța dintre Oradea și București este aproximativ 437,01 km. În general, va dura în jur de 8 ore 4 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Oradea la București acoperă o distanță de 437,01 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 8 ore 4 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 8 ore 4 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Oradea la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Oradea la București?

Veți putea pleca din Oradea folosind stații precum Oradea Calea Aradului,Oradea International Airport,Gara Oradea,Oradea, Autogara Velența. Acestea vă conectează cu stații care includ Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Autogara Militari din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Oradea, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Oradea la București sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Oradea la București folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Oradea la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Oradea la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la București

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la București

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 229,76 lei la 1.098,50 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 79% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la București

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - București pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 462,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 754,45 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
30.59kg
Autobuz
32.78kg
Zbor
87.4kg
Mașină
69.92kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la București?
Un bilet de autobuz de la Oradea la București este de 2.312,47 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1.179,91 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la București este de 1.179,91 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și București cu autobuz?
Distanța între Oradea și București este de 437,01 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și București?
Călătoria de la Oradea la București durează în medie 8 ore 4 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 4 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la București?
Ruta de la Oradea la București are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la București?
Primul autobuz de la Oradea la București pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la București?
Ultimul autobuz de la Oradea la București pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 1.179,91 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Oradea la București?
Există în medie 1 de la Oradea pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și București este 8 ore 4 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la București?
Da, există un autobuz direct între Oradea și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la București?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la București creează 32.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare