Autobuz București - Târgu-Mureş preturi de la 157,19 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Târgu-Mureş cu autobuzul

Călătoria de la București la Târgu-Mureş cu autobuzul este de 264,17 km și durează 15 ore 10 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:45 și ultima la 03:45. Este posibil să călătoriți de la București la Târgu-Mureş cu autobuz pentru doar 157,19 lei sau până la 188,08 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 157,19 lei.

Cel mai mic pret157,19 lei
Durata călătoriei15 ore 10 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret157,19 lei
Cel mai mare preț188,08 lei
Prima Plecare03:45
Ultima Plecare03:45
Distanţă264,17 km
PlecareBucurești
SosireTârgu-Mureş
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Târgu Mureş

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la București la Târgu-Mureş cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Târgu-Mureş? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la București la Târgu-Mureş?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Târgu-Mureş costă 157,19 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 172,64 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Târgu-Mureş.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Târgu-Mureş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la București la Târgu-Mureş vă va costa 172,64 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la București la Târgu-Mureş cu autobuzul?

Călătoria de la București la Târgu-Mureş cu autobuzul va dura, de obicei, 15 ore 10 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 264,17 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 15 ore 10 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la București la Târgu-Mureş acoperă o distanță de 264,17 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 15 ore 10 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 15 ore 10 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Târgu-Mureş făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Târgu-Mureş?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Târgu-Mureş. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station. Acestea se leagă de stații care includ TARGU MURES,Târgu Mureș, Autogara Voiajor din Târgu-Mureş. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Târgu-Mureş.

Câte călătorii de la București la Târgu-Mureş sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Târgu-Mureş, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 2 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între București și Târgu-Mureş. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Târgu-Mureş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Târgu Mureş

Bilete ieftine de autobuz de la București la Târgu-Mureş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Târgu-Mureş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Târgu-Mureş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Târgu-Mureş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Târgu Mureş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Târgu-Mureş

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Târgu-Mureş pot fi găsite până la 54,78 lei dacă aveți noroc sau 200,64 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 386,02 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu-Mureş cu autobuzul

Când călătoriți la Târgu-Mureş cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la București la Târgu-Mureş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Târgu-Mureş cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Târgu-Mureş Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
18.49kg
Autobuz
19.81kg
Zbor
52.83kg
Mașină
42.27kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Târgu-Mureş?
Un bilet de autobuz de la București la Târgu-Mureş este de 172,64 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 157,19 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Târgu-Mureş?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Târgu-Mureş este de 157,19 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Târgu-Mureş cu autobuz?
Distanța între București și Târgu-Mureş este de 264,17 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Târgu-Mureş?
Călătoria de la București la Târgu-Mureş durează în medie 15 ore 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 15 ore 10 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Târgu-Mureş?
Ruta de la București la Târgu-Mureş are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Târgu-Mureş?
Primul autobuz de la București la Târgu-Mureş pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Târgu-Mureş?
Ultimul autobuz de la București la Târgu-Mureş pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Târgu-Mureş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 157,19 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Târgu-Mureş?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Târgu-Mureş este 15 ore 10 min..
Există un autobuz direct de la București la Târgu-Mureş?
Da, există un autobuz direct între București și Târgu-Mureş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Târgu-Mureş?
Călătoria cu autobuz de la București la Târgu-Mureş creează 19.81kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Târgu-Mureş

Rute asemănătoare

Alte rute populare