Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la București până la Târgu-Mureş

Starting from
183,54 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Târgu-Mureş

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Târgu-Mureş

Plănuiți să călătoriți de la București la Târgu-Mureş? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la București la Târgu-Mureş?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Târgu-Mureş costă 183,54 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 191,26 RON pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Târgu-Mureş.București la Târgu-Mureş transport autobuz

Cel mai bun preț 183,88 RON
Durata călătoriei 12 h 25 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 23:59
Ultima plecare 23:59
Distanța 264 km
Plecare București
Sosire Târgu-Mureş
Transportatori MementoBUS, Flixbus, Memento, Union Ivkoni

Prețul biletului București - Târgu-Mureş în fiecare zi

 
Azi
76,55 RON
183,88 RON
58,47 RON
Mâine
76,55 RON
Detalii
38,98 RON
În 2 zile
71,95 RON
Detalii
Detalii
În 3 zile
67,55 RON
Detalii
53,60 RON
În 4 zile
76,15 RON
Detalii
68,21 RON
În 5 zile
76,15 RON
200,25 RON
Detalii
În 6 zile
67,55 RON
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
2
Transportatori
3
Prețul minim
183,54 RON
Prețul maxim
465,11 RON

București - Târgu-Mureş

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

71,95 RON

Data
Luni 4 Iulie 2022
CFR Călători-logo
București Obor - Târgu Mureș Nord
17:05 - 05:22
CFR Călători
12h 17min
3 schimbări
CO2: 0.76kg
Cel mai ieftin
Transport Autobuz

200,25 RON

Data
Vineri 1 Iulie 2022
Union Ivkoni-logo
Otopeni Airport (OTP) - Targu Mures Strada Gheorghe Doja
23:45 - 15:00
Union Ivkoni
15h 15min
CO2: 9.29kg

Cât durează să ajung de la București la Târgu-Mureş cu autobuzul?

Călătoria între București și Târgu-Mureş cu autobuzul durează de obicei 13 h 17 min pentru a acoperi o distanță de 264 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Târgu-Mureş vă va duce 12 h 1 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Târgu-Mureş, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la București la Târgu-Mureş?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Târgu-Mureş, care de obicei este la 05:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:59. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la București la Târgu-Mureş cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din București la stații precum Strada Doamnei, Bucharest Henri Coandă Airport, Bucharest Memento Bus Terminal, Terminal Memento, Hotel Europa Royale, Hello Hotel, Strada Izvor, International Hotel, Sheraton Hotel și JW Marriott Hotel. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Târgu-Mureş la următoarele stații: Strada Gheorghe Doja, Targu Mures Promenada și Targu Mures Strada Gheorghe Doja. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Târgu-Mureş. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Târgu-Mureş au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Târgu-Mureş poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 2 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv MementoBUS, Memento și Union Ivkoni. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 2 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Târgu-Mureş. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Târgu-Mureş variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback