Autobuz București - Târgu-Mureş preturi de la 94,01RON

Începe de la
94,01RON
Descoperă

București la Târgu-Mureş de la autobuz

Călătoria de la București la Târgu-Mureş de la autobuz este de 263,9 km și durează 12 h 1 min. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:30 și ultima la 00:59. Este posibil să călătoriți de la București la Târgu-Mureş cu autobuz pentru doar 94,01RON sau până la 188,17RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 94,01RON.

Cel mai bun preț 94,01RON
Durata călătoriei 12 h 1 min
Conexiune pe zi 1
Cel mai mic pret 94,01RON
Cel mai mare preț 188,17RON
Prima Plecare 01:30
Ultima Plecare 00:59
Distanţă 263,9 km
Plecare București
Sosire Târgu-Mureş
Transportatori Union Ivkoni

Autobuz Bilete de la București la Târgu-Mureş

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  27°
  Oct 01
  Detalii
  26°
  Oct 02
  Detalii
  25°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  27°
  Oct 08
  Detalii
  25°
  Oct 09
  Detalii
  26°
  Oct 10
  Detalii
  26°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  23°
  Oct 13
  Detalii
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Târgu-Mureş

Plănuiți să călătoriți de la București la Târgu-Mureş? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la București la Târgu-Mureş?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Târgu-Mureş costă 196,38RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 196,38RON pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Târgu-Mureş.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Târgu-Mureş

 
Sep 29
Vineri
26°
4,40RON
Sep 30
Sâmbătă
27°
4,25RON
Oct 01
Duminică
26°
4,40RON
Oct 02
Luni
25°
4,25RON
Oct 03
Marți
24°
4,25RON
Oct 04
Miercuri
24°
4,01RON
Oct 05
Joi
26°
4,20RON
Bilete ieftine de de la București la Târgu-Mureş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Târgu-Mureş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Târgu-Mureş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Târgu-Mureş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Târgu-Mureş

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Târgu-Mureş pot fi găsite până la 86RON dacă aveți noroc sau 170RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 389RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu-Mureş cu autobuzul

Când călătoriți la Târgu-Mureş cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Union Ivkoni este o companie bulgară de autobuze care operează pe plan intern și internațional. Fondată în 1992, compania a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Bulgaria, cu o flotă de peste 1.000 de autobuze. Union Ivkoni oferă o gamă largă de servicii, inclusiv linii regulate de autobuz, servicii charter și rute internaționale către destinații din întreaga Europă. Compania este cunoscută pentru flota sa modernă, autobuzele confortabile și serviciile de încredere.

Servicii la bord Union Ivkoni de la București la Târgu-Mureş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Târgu-Mureş cu autobuz.
Facilităţi Union Ivkoni
Wifi
Prize
Bagaje
Aer condiționat

București la Târgu-Mureş Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
4.2kg
Autobuz
27.6kg
Zbor
1,103.9kg
Mașină
106.5kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Târgu-Mureş?
Un bilet de autobuz de la București la Târgu-Mureş este de 160,32RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 94,01RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Târgu-Mureş?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Târgu-Mureş este de 94,01RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Târgu-Mureş cu autobuz?
Distanța între București și Târgu-Mureş este de 263,9 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Târgu-Mureş?
Călătoria de la București la Târgu-Mureş durează în medie 12 h 15 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 h 1 min.
Ce companii operează de la București la Târgu-Mureş?
Ruta București - Târgu-Mureş este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Union Ivkoni ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Târgu-Mureş?
Ruta de la București la Târgu-Mureş are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Târgu-Mureş?
Primul autobuz de la București la Târgu-Mureş pleacă la orele 01:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Târgu-Mureş?
Ultimul autobuz de la București la Târgu-Mureş pleacă la orele 00:59. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Târgu-Mureş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 94,01RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Târgu-Mureş?
Există stații 10 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Târgu-Mureş. Puteți merge de la Strada Doamnei, Bucharest Henri Coandă Airport, Bucharest Memento Bus Terminal, Terminal Memento, Hotel Europa Royale, Hello Hotel, Strada Izvor, International Hotel, Jw Marriott Hotel și Gare De Nord Hotel și puteți ajunge la Strada Gheorghe Doja și Targu Mures Promenada.
Câte conexiuni directe merg de la București la Târgu-Mureş?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Târgu-Mureş.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Târgu-Mureş?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Târgu-Mureş este 12 h 1 min.
Există un autobuz direct de la București la Târgu-Mureş?
Da, există un autobuz direct între București și Târgu-Mureş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Târgu-Mureş?
Călătoria cu autobuz de la București la Târgu-Mureş creează 27.6kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Târgu-Mureş

Rute asemănătoare

Alte rute populare