Tren Bârlad - București prețuri de la 22,23 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 98,17 lei
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile 93,67 lei

Bârlad la București cu trenul

Călătoria de la Bârlad la București cu trenul este de 234,74 km și durează 4 ore 37 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:42 și ultima la 18:05. Este posibil să călătoriți de la Bârlad la București cu tren pentru doar 22,23 lei sau până la 147,27 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 22,23 lei.

Cel mai mic pret22,23 lei
Durata călătoriei4 ore 37 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret22,23 lei
Cel mai mare preț147,27 lei
Prima Plecare00:42
Ultima Plecare18:05
Distanţă234,74 km
PlecareBârlad
SosireBucurești
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bârlad la Bucharest

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Bârlad la București cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bârlad la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Bârlad la București cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bârlad la București. Însă în medie veți plăti în jur de 92,84 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 22,23 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bârlad la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 92,84 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Bârlad la București.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Bârlad la București cu trenul?

Călătoria de la Bârlad la București cu trenul va dura, de obicei, 4 ore 37 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 234,74 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 4 ore 37 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Bârlad la București, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Bârlad și București vor termina călătoria în 4 ore 16 min.. În medie, vă va lua cam 4 ore 37 min. pentru a parcurge 234,74 km între Bârlad și București.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Bârlad la București?

Veți putea pleca din Bârlad folosind stații precum Bârlad,Barlad. Acestea vă conectează cu stații care includ Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Bârlad, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Bârlad la București?

Veți putea să călătoriți de la Bârlad la București folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 4 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Bârlad la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Bârlad la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bârlad la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bârlad la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Bârlad la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bârlad la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bârlad la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bârlad la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bârlad la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 9,92 lei la 91,37 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 89% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bârlad la București

Cele mai ieftine bilete de tren Bârlad - București pot fi găsite până la 27,51 lei dacă aveți noroc sau 55,79 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 101,34 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Bârlad la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.43kg
Autobuz
17.61kg
Zbor
46.95kg
Mașină
37.56kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bârlad la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bârlad și București sunt 16.43kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bârlad și București? Luând trenul între Bârlad și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.52kg față de un zbor, 1.18kg față de autobuz și 21.13kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bârlad la București?
Un bilet de tren de la Bârlad la București este de 92,84 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 22,23 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bârlad la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bârlad la București este de 22,23 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bârlad și București cu tren?
Distanța între Bârlad și București este de 234,74 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bârlad și București?
Călătoria de la Bârlad la București durează în medie 4 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 16 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bârlad la București?
Ruta de la Bârlad la București are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bârlad la București?
Primul tren de la Bârlad la București pleacă la orele 00:42. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bârlad la București?
Ultimul tren de la Bârlad la București pleacă la orele 18:05. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bârlad la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 22,23 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bârlad la București?
Există în medie 4 de la Bârlad pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bârlad și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bârlad și București este 4 ore 16 min..
Există un tren direct de la Bârlad la București?
Da, există un tren direct între Bârlad și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bârlad la București?
Călătoria cu tren de la Bârlad la București creează 16.43kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bârlad

Rute populare

Escapade de weekend de la Bârlad

Rute internaționale din Bârlad și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bârlad

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare