Tren București - Bârlad prețuri de la 44,56 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
93,72 lei

București la Bârlad cu trenul

Călătoria de la București la Bârlad cu trenul este de 234,74 km și durează 5 ore 0 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:25 și ultima la 22:50. Este posibil să călătoriți de la București la Bârlad cu tren pentru doar 44,56 lei sau până la 110,04 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 44,56 lei.

Cel mai mic pret44,56 lei
Durata călătoriei5 ore 0 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret44,56 lei
Cel mai mare preț110,04 lei
Prima Plecare06:25
Ultima Plecare22:50
Distanţă234,74 km
PlecareBucurești
SosireBârlad
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Bârlad

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Bârlad cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Bârlad? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Bârlad?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Bârlad costă 44,56 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 81,94 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Bârlad.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Bârlad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Bârlad, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 81,94 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la București la Bârlad cu trenul?

Distanța dintre București și Bârlad este aproximativ 234,74 km. În general, va dura în jur de 5 ore 0 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la București la Bârlad acoperă o distanță de 234,74 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 5 ore 0 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 ore 11 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Bârlad făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Bârlad?

Prima plecare zilnică de la București la Bârlad este la 06:25, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 22:50. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Bârlad. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la București la 06:25. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 22:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Bârlad. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Bârlad?

În București, stațiile de plecare includ Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Henri Coandă International Airport, OTP,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab. Când veți sosi în Bârlad, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bârlad,Barlad. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la București la Bârlad au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Bârlad, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 4 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 4 călătorii directe între București și Bârlad. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Bârlad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Bârlad

Bilete ieftine de tren de la București la Bârlad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Bârlad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Bârlad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Bârlad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Bârlad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,96 lei la 79,01 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 95% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Bârlad

Cele mai ieftine bilete de tren București - Bârlad pot fi găsite până la 5,52 lei dacă aveți noroc sau 48,51 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 134,03 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bârlad cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bârlad, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Bârlad Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.43kg
Autobuz
17.61kg
Zbor
46.95kg
Mașină
37.56kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Bârlad cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Bârlad sunt 16.43kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Bârlad? Luând trenul între București și Bârlad veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.52kg față de un zbor, 1.18kg față de autobuz și 21.13kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Bârlad?
Un bilet de tren de la București la Bârlad este de 81,94 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 44,56 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Bârlad?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Bârlad este de 44,56 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Bârlad cu tren?
Distanța între București și Bârlad este de 234,74 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Bârlad?
Călătoria de la București la Bârlad durează în medie 5 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 11 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Bârlad?
Ruta de la București la Bârlad are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Bârlad?
Primul tren de la București la Bârlad pleacă la orele 06:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Bârlad?
Ultimul tren de la București la Bârlad pleacă la orele 22:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Bârlad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 44,56 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Bârlad?
Există în medie 4 de la București pentru a merge la Bârlad.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Bârlad?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Bârlad este 4 ore 11 min..
Există un tren direct de la București la Bârlad?
Da, există un tren direct între București și Bârlad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Bârlad?
Călătoria cu tren de la București la Bârlad creează 16.43kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Bârlad

Rute asemănătoare

Alte rute populare