Tren Ciulniţa - Ştefan Vodă prețuri de la 4,94RON

Începe de la
4,94RON
Descoperă

Ciulniţa la Ştefan Vodă de la tren

Călătoria de la Ciulniţa la Ştefan Vodă de la tren este de 24,2 km și durează 12 min. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:27 și ultima la 22:18. Este posibil să călătoriți de la Ciulniţa la Ştefan Vodă cu tren pentru doar 4,94RON sau până la 4,94RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,94RON.

Cel mai bun preț 4,94RON
Durata călătoriei 12 min
Conexiune pe zi 5
Cel mai mic pret 4,94RON
Cel mai mare preț 4,94RON
Prima Plecare 07:27
Ultima Plecare 22:18
Distanţă 24,2 km
Plecare Ciulniţa
Sosire Ştefan Vodă
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Ciulniţa la Ştefan Vodă

  Sep 29
  Detalii
  25°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  23°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  23°
  Oct 05
  Detalii
  24°
  Oct 06
  Detalii
  24°
  Oct 07
  Detalii
  27°
  Oct 08
  Detalii
  24°
  Oct 09
  Detalii
  25°
  Oct 10
  Detalii
  25°
  Oct 11
  Detalii
  24°
  Oct 12
  Detalii
  22°
  Oct 13
  Detalii
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Călătoria dvs. de la Ciulniţa la Ştefan Vodă cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Ciulniţa la Ştefan Vodă. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Ciulniţa la Ştefan Vodă
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ciulniţa la Ştefan Vodă.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ciulniţa la Ştefan Vodă, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ciulniţa la Ştefan Vodă.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ciulniţa la Ştefan Vodă

Cele mai ieftine bilete de tren Ciulniţa - Ştefan Vodă pot fi găsite până la 4RON dacă aveți noroc sau 4RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 5RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ştefan Vodă cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ştefan Vodă, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Ciulniţa la Ştefan Vodă
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ciulniţa la Ştefan Vodă cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Ciulniţa la Ştefan Vodă Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.1kg
Autobuz
0.5kg
Zbor
19.5kg
Mașină
1.9kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ciulniţa la Ştefan Vodă cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ciulniţa și Ştefan Vodă sunt 0.1kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ciulniţa și Ştefan Vodă? Luând trenul între Ciulniţa și Ştefan Vodă veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 19.4kg față de un zbor, 0.4kg față de autobuz și 1.8kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Un bilet de tren de la Ciulniţa la Ştefan Vodă este de 4,94RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,94RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ciulniţa la Ştefan Vodă este de 4,94RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ciulniţa și Ştefan Vodă cu tren?
Distanța între Ciulniţa și Ştefan Vodă este de 24,2 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ciulniţa și Ştefan Vodă?
Călătoria de la Ciulniţa la Ştefan Vodă durează în medie 13 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 min.
Ce companii operează de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Ruta Ciulniţa - Ştefan Vodă este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Ruta de la Ciulniţa la Ştefan Vodă are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Primul tren de la Ciulniţa la Ştefan Vodă pleacă la orele 07:27. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Ultimul tren de la Ciulniţa la Ştefan Vodă pleacă la orele 22:18. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,94RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Ciulniţa pentru a merge la Ştefan Vodă. Puteți merge de la Ciulnița și puteți ajunge la Ștefan Vodă.
Câte conexiuni directe merg de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Există în medie 5 de la Ciulniţa pentru a merge la Ştefan Vodă.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ciulniţa și Ştefan Vodă?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ciulniţa și Ştefan Vodă este 12 min.
Există un tren direct de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Da, există un tren direct între Ciulniţa și Ştefan Vodă.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ciulniţa la Ştefan Vodă?
Călătoria cu tren de la Ciulniţa la Ştefan Vodă creează 0.1kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Ciulniţa

Rute populare

Escapade de weekend de la Ciulniţa

Rute internaționale din Ciulniţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ciulniţa

Principalele rute spre Ştefan Vodă

Alte rute populare