Tren Arad - Câmpina prețuri de la 56,49RON

Începe de la
56,49RON
Descoperă

Arad la Câmpina de la tren

Călătoria de la Arad la Câmpina de la tren este de 362,9 km și durează 9 h 55 min. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:40 și ultima la 22:31. Este posibil să călătoriți de la Arad la Câmpina cu tren pentru doar 56,49RON sau până la 170,14RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 56,49RON.

Cel mai bun preț 56,49RON
Durata călătoriei 9 h 55 min
Conexiune pe zi 18
Cel mai mic pret 56,49RON
Cel mai mare preț 170,14RON
Prima Plecare 01:40
Ultima Plecare 22:31
Distanţă 362,9 km
Plecare Arad
Sosire Câmpina
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Arad la Câmpina

  Sep 29
  Detalii
  27°
  Sep 30
  Detalii
  25°
  Oct 01
  Detalii
  21°
  Oct 02
  Detalii
  21°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  21°
  Oct 06
  Detalii
  19°
  Oct 07
  Detalii
  18°
  Oct 08
  Detalii
  16°
  Oct 09
  Detalii
  15°
  Oct 10
  Detalii
  15°
  Oct 11
  Detalii
  15°
  Oct 12
  Detalii
  17°
  Oct 13
  Detalii
  17°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
27°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Arad la Câmpina

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Arad la Câmpina. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Arad la Câmpina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Arad la Câmpina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Arad la Câmpina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Arad la Câmpina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Arad la Câmpina

Cele mai ieftine bilete de tren Arad - Câmpina pot fi găsite până la 87RON dacă aveți noroc sau 98RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 115RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Câmpina cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Câmpina, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Arad la Câmpina
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Arad la Câmpina cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Arad la Câmpina Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.3kg
Autobuz
28.7kg
Zbor
1,147.3kg
Mașină
110.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Arad la Câmpina cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Arad și Câmpina sunt 4.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Arad și Câmpina? Luând trenul între Arad și Câmpina veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,143.0kg față de un zbor, 24.4kg față de autobuz și 106.3kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Arad la Câmpina?
Un bilet de tren de la Arad la Câmpina este de 131,44RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 56,49RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Arad la Câmpina?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Arad la Câmpina este de 56,49RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Arad și Câmpina cu tren?
Distanța între Arad și Câmpina este de 362,9 km.
Cât durează călătoria cu tren între Arad și Câmpina?
Călătoria de la Arad la Câmpina durează în medie 12 h 44 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 h 55 min.
Ce companii operează de la Arad la Câmpina?
Ruta Arad - Câmpina este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Arad la Câmpina?
Ruta de la Arad la Câmpina are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Arad la Câmpina?
Primul tren de la Arad la Câmpina pleacă la orele 01:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Arad la Câmpina?
Ultimul tren de la Arad la Câmpina pleacă la orele 22:31. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Arad la Câmpina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 56,49RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Arad la Câmpina?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Arad pentru a merge la Câmpina. Puteți merge de la Arad și Aradu Nou și puteți ajunge la Câmpina.
Câte conexiuni directe merg de la Arad la Câmpina?
Există în medie 1 de la Arad pentru a merge la Câmpina.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Arad și Câmpina?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Arad și Câmpina este 9 h 55 min.
Există un tren direct de la Arad la Câmpina?
Da, există un tren direct între Arad și Câmpina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Arad la Câmpina?
Călătoria cu tren de la Arad la Câmpina creează 4.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Arad

Rute populare

Escapade de weekend de la Arad

Rute internaționale din Arad și zonele din apropiere

Alte destinații de la Arad

Principalele rute spre Câmpina

Rute asemănătoare

Alte rute populare