Tren Caracal - Cernavodă prețuri de la 29,51 lei

Începe de la
29,51 lei
Descoperă

Caracal la Cernavodă de la tren

Călătoria de la Caracal la Cernavodă de la tren este de 293,71 km și durează 5 ore 14 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:04 și ultima la 17:41. Este posibil să călătoriți de la Caracal la Cernavodă cu tren pentru doar 29,51 lei sau până la 110,72 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 29,51 lei.

Cel mai mic pret29,51 lei
Durata călătoriei5 ore 14 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret29,51 lei
Cel mai mare preț110,72 lei
Prima Plecare02:04
Ultima Plecare17:41
Distanţă293,71 km
PlecareCaracal
SosireCernavodă
TransportatoriSoftrans, CFR Calatori

Tren Bilete de la Caracal la Cernavodă

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Ajungeți de la Caracal la Cernavodă cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Caracal la Cernavodă? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Caracal la Cernavodă, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Caracal la Cernavodă cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Caracal la Cernavodă variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Caracal la Cernavodă vor costa 29,51 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 82,24 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Caracal la Cernavodă. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Caracal la Cernavodă variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 82,24 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Caracal la Cernavodă cu trenul?

Cu o distanță de 293,71 km între Caracal și Cernavodă, de obicei va dura 5 ore 14 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 5 ore 14 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Caracal și Cernavodă este lungă de vreo 293,71 km și de obicei durează aproximativ 5 ore 14 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 ore 14 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Caracal la Cernavodă cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Caracal laCernavodă?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Caracal și Cernavodă. Vă puteți începe călătoria în Caracal la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Cernavodă. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Caracal la Cernavodă.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Caracal spre Cernavodă?

Numărul exact al călătoriilor de la Caracal la Cernavodă poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Caracal la Cernavodă. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Caracal la Cernavodă variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Caracal la Cernavodă. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Caracal la Cernavodă

Bilete ieftine de tren de la Caracal la Cernavodă
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Caracal la Cernavodă.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Caracal la Cernavodă, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Caracal la Cernavodă.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Caracal la Cernavodă

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cernavodă cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Cernavodă, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord Softrans, CFR Calatori și Regio Calatori de la Caracal la Cernavodă
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Caracal la Cernavodă cu train.
Facilităţi Softrans CFR Calatori Regio Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
wifi Wifi cross check cross
power_sockets Prize cross check cross
luggage Bagaje cross check cross
accessibility Accesibilitate cross check cross
air_con Aer condiționat cross check cross

Caracal la Cernavodă Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
20.56kg
Autobuz
22.03kg
Zbor
58.74kg
Mașină
46.99kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Caracal la Cernavodă cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Caracal și Cernavodă sunt 20.56kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Caracal și Cernavodă? Luând trenul între Caracal și Cernavodă veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 38.18kg față de un zbor, 1.47kg față de autobuz și 26.43kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Caracal la Cernavodă?
Un bilet de tren de la Caracal la Cernavodă este de 82,24 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 29,51 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Caracal la Cernavodă?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Caracal la Cernavodă este de 29,51 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Caracal și Cernavodă cu tren?
Distanța între Caracal și Cernavodă este de 293,71 km.
Cât durează călătoria cu tren între Caracal și Cernavodă?
Călătoria de la Caracal la Cernavodă durează în medie 5 ore 14 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 14 min..
Ce companii operează de la Caracal la Cernavodă?
Ruta Caracal - Cernavodă este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Softrans, CFR Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Caracal la Cernavodă?
Ruta de la Caracal la Cernavodă are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Caracal la Cernavodă?
Primul tren de la Caracal la Cernavodă pleacă la orele 02:04. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Caracal la Cernavodă?
Ultimul tren de la Caracal la Cernavodă pleacă la orele 17:41. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Caracal la Cernavodă?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 29,51 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Caracal la Cernavodă?
Există în medie 2 de la Caracal pentru a merge la Cernavodă.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Caracal și Cernavodă?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Caracal și Cernavodă este 4 ore 14 min..
Există un tren direct de la Caracal la Cernavodă?
Da, există un tren direct între Caracal și Cernavodă.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Caracal la Cernavodă?
Călătoria cu tren de la Caracal la Cernavodă creează 20.56kg emisii de CO2.

Treceți local de la Caracal

Escapade de weekend de la Caracal

Rute internaționale din Caracal și zonele din apropiere

Alte destinații de la Caracal

Principalele rute spre Cernavodă

Rute asemănătoare

Alte rute populare