Tren Dioşti - Craiova prețuri de la 5,23 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Dioşti la Craiova cu trenul

Călătoria de la Dioşti la Craiova cu trenul este de 37,83 km și durează 0 ore 49 min.. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:46 și ultima la 21:14. Este posibil să călătoriți de la Dioşti la Craiova cu tren pentru doar 5,23 lei sau până la 10,80 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 5,23 lei.

Cel mai mic pret5,23 lei
Durata călătoriei0 ore 49 min.
Conexiune pe zi11
Cel mai mic pret5,23 lei
Cel mai mare preț10,80 lei
Prima Plecare05:46
Ultima Plecare21:14
Distanţă37,83 km
PlecareDioşti
SosireCraiova
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria de la Dioşti la Craiova cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Dioşti la Craiova? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Dioşti la Craiova?

Prețurile biletelor de tren de la Dioşti la Craiova variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Dioşti la Craiova vor costa 5,23 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 7,04 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Dioşti la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Dioşti la Craiova vă va costa 7,04 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Dioşti la Craiova cu trenul?

Distanța dintre Dioşti și Craiova este aproximativ 37,83 km. În general, va dura în jur de 0 ore 49 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Dioşti la Craiova, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Dioşti și Craiova vor termina călătoria în 0 ore 40 min.. În medie, vă va lua cam 0 ore 49 min. pentru a parcurge 37,83 km între Dioşti și Craiova.

În ce moment al zilei pot călători de la Dioşti la Craiova?

Prima plecare zilnică de la Dioşti la Craiova este la 05:46, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 21:14. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Dioşti și Craiova. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima plecare a serii de la Dioşti la Craiova este la 05:46, în timp ce ultima călătorie pornește la 21:14. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Dioşti și Craiova. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Dioşti la Craiova?

Veți putea pleca din Dioşti folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ CRAIOVA,Craiova Bulevardul Decebal,Craiova International Airport, CRA din Craiova. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Dioşti, fie în Craiova, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Dioşti la Craiova?

În medie, sunt 11 plecări zilnice de la Dioşti la Craiova. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 9 plecări de la Dioşti care merg direct la Craiova. Există 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Dioşti la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Dioşti la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Dioşti la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Dioşti la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Dioşti la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Dioşti la Craiova

Cele mai ieftine bilete de tren Dioşti - Craiova pot fi găsite până la 5,23 lei dacă aveți noroc sau 5,96 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 6,40 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Craiova, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Dioşti la Craiova
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Dioşti la Craiova cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Dioşti la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.65kg
Autobuz
2.84kg
Zbor
7.57kg
Mașină
6.05kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Dioşti la Craiova cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Dioşti și Craiova sunt 2.65kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Dioşti și Craiova? Luând trenul între Dioşti și Craiova veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 4.92kg față de un zbor, 0.19kg față de autobuz și 3.4kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Dioşti la Craiova?
Un bilet de tren de la Dioşti la Craiova este de 7,04 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 5,23 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Dioşti la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Dioşti la Craiova este de 5,23 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Dioşti și Craiova cu tren?
Distanța între Dioşti și Craiova este de 37,83 km.
Cât durează călătoria cu tren între Dioşti și Craiova?
Călătoria de la Dioşti la Craiova durează în medie 0 ore 49 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 40 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Dioşti la Craiova?
Ruta de la Dioşti la Craiova are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Dioşti la Craiova?
Primul tren de la Dioşti la Craiova pleacă la orele 05:46. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Dioşti la Craiova?
Ultimul tren de la Dioşti la Craiova pleacă la orele 21:14. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Dioşti la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 5,23 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Dioşti la Craiova?
Există în medie 9 de la Dioşti pentru a merge la Craiova.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Dioşti și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Dioşti și Craiova este 0 ore 40 min..
Există un tren direct de la Dioşti la Craiova?
Da, există un tren direct între Dioşti și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Dioşti la Craiova?
Călătoria cu tren de la Dioşti la Craiova creează 2.65kg emisii de CO2.

Treceți local de la Dioşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Dioşti

Rute internaționale din Dioşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Dioşti

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare