Tren Dioşti - Craiova prețuri de la 5,23RON

Începe de la
5,23RON
Descoperă

Dioşti la Craiova de la tren

Călătoria de la Dioşti la Craiova de la tren este de 37,8 km și durează 40 min. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:46 și ultima la 22:14. Este posibil să călătoriți de la Dioşti la Craiova cu tren pentru doar 5,23RON sau până la 10,80RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 5,23RON.

Cel mai bun preț 5,23RON
Durata călătoriei 40 min
Conexiune pe zi 11
Cel mai mic pret 5,23RON
Cel mai mare preț 10,80RON
Prima Plecare 06:46
Ultima Plecare 22:14
Distanţă 37,8 km
Plecare Dioşti
Sosire Craiova
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Dioşti la Craiova

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  27°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  21°
  Oct 03
  Detalii
  23°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  25°
  Oct 06
  Detalii
  25°
  Oct 07
  Detalii
  26°
  Oct 08
  Detalii
  16°
  Oct 09
  Detalii
  15°
  Oct 10
  Detalii
  14°
  Oct 11
  Detalii
  16°
  Oct 12
  Detalii
  18°
  Oct 13
  Detalii
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria de la Dioşti la Craiova cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Dioşti la Craiova? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Dioşti la Craiova, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Dioşti la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Dioşti la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Dioşti la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Dioşti la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Dioşti la Craiova

Cele mai ieftine bilete de tren Dioşti - Craiova pot fi găsite până la 5RON dacă aveți noroc sau 6RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 6RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Craiova, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Dioşti la Craiova
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Dioşti la Craiova cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Dioşti la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.3kg
Autobuz
1.9kg
Zbor
74.7kg
Mașină
7.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Dioşti la Craiova cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Dioşti și Craiova sunt 0.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Dioşti și Craiova? Luând trenul între Dioşti și Craiova veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 74.4kg față de un zbor, 1.6kg față de autobuz și 6.9kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Dioşti la Craiova?
Un bilet de tren de la Dioşti la Craiova este de 7,04RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 5,23RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Dioşti la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Dioşti la Craiova este de 5,23RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Dioşti și Craiova cu tren?
Distanța între Dioşti și Craiova este de 37,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Dioşti și Craiova?
Călătoria de la Dioşti la Craiova durează în medie 49 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 40 min.
Ce companii operează de la Dioşti la Craiova?
Ruta Dioşti - Craiova este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Dioşti la Craiova?
Ruta de la Dioşti la Craiova are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Dioşti la Craiova?
Primul tren de la Dioşti la Craiova pleacă la orele 06:46. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Dioşti la Craiova?
Ultimul tren de la Dioşti la Craiova pleacă la orele 22:14. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Dioşti la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 5,23RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Dioşti la Craiova?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Dioşti pentru a merge la Craiova. Puteți merge de la Radomiru Hc și puteți ajunge la Craiova și Craiova Triaj Hc.
Câte conexiuni directe merg de la Dioşti la Craiova?
Există în medie 9 de la Dioşti pentru a merge la Craiova.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Dioşti și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Dioşti și Craiova este 40 min.
Există un tren direct de la Dioşti la Craiova?
Da, există un tren direct între Dioşti și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Dioşti la Craiova?
Călătoria cu tren de la Dioşti la Craiova creează 0.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail