Tren Drobeta-Turnu Severin - Slatina prețuri de la 15,88 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Drobeta-Turnu Severin la Slatina cu trenul

Călătoria de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina cu trenul este de 137,53 km și durează 5 ore 13 min.. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:25 și ultima la 20:08. Este posibil să călătoriți de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina cu tren pentru doar 15,88 lei sau până la 86,64 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 15,88 lei.

Cel mai mic pret15,88 lei
Durata călătoriei5 ore 13 min.
Conexiune pe zi11
Cel mai mic pret15,88 lei
Cel mai mare preț86,64 lei
Prima Plecare02:25
Ultima Plecare20:08
Distanţă137,53 km
PlecareDrobeta-Turnu Severin
SosireSlatina
TransportatoriCFR Calatori

Ajungeți de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina?

Prețurile biletelor de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina vor costa 15,88 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 40,17 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 40,17 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina cu trenul?

Călătoria între Drobeta-Turnu Severin și Slatina cu trenul este aproximativ 137,53 km. Vă va lua cam 5 ore 13 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Drobeta-Turnu Severin și Slatina este în jur de 137,53 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 5 ore 13 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Drobeta-Turnu Severin și Slatina durează 3 ore 37 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Drobeta-Turnu Severin laSlatina?

Puteți pleca din Drobeta-Turnu Severin la stații precum Drobeta-Turnu Severin,Drobeta-Turnu Severin Bus Station. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Slatina la următoarele stații: Slatina (Petrom Gas Station),Slatina(RO). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Drobeta-Turnu Severin și Slatina. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina?

În medie, sunt 11 plecări zilnice de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Drobeta-Turnu Severin care merg direct la Slatina. Există 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina

Cele mai ieftine bilete de tren Drobeta-Turnu Severin - Slatina pot fi găsite până la 22,57 lei dacă aveți noroc sau 26,47 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 31,86 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Slatina cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Slatina, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Drobeta-Turnu Severin la Slatina Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.63kg
Autobuz
10.31kg
Zbor
27.51kg
Mașină
22kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Drobeta-Turnu Severin și Slatina sunt 9.63kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Drobeta-Turnu Severin și Slatina? Luând trenul între Drobeta-Turnu Severin și Slatina veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 17.88kg față de un zbor, 0.68kg față de autobuz și 12.37kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina?
Un bilet de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina este de 40,17 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 15,88 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina este de 15,88 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Drobeta-Turnu Severin și Slatina cu tren?
Distanța între Drobeta-Turnu Severin și Slatina este de 137,53 km.
Cât durează călătoria cu tren între Drobeta-Turnu Severin și Slatina?
Călătoria de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina durează în medie 5 ore 13 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 37 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina?
Ruta de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina?
Primul tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina pleacă la orele 02:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina?
Ultimul tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina pleacă la orele 20:08. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 15,88 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Drobeta-Turnu Severin și Slatina?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Drobeta-Turnu Severin și Slatina este 3 ore 37 min..
Există un tren direct de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina?
Da, există un tren direct între Drobeta-Turnu Severin și Slatina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina?
Călătoria cu tren de la Drobeta-Turnu Severin la Slatina creează 9.63kg emisii de CO2.

Treceți local de la Drobeta-Turnu Severin

Rute populare

Escapade de weekend de la Drobeta-Turnu Severin

Rute internaționale din Drobeta-Turnu Severin și zonele din apropiere

Alte destinații de la Drobeta-Turnu Severin

Principalele rute spre Slatina

Rute asemănătoare

Alte rute populare