Tren Braşov - Slatina prețuri de la 22,82 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Braşov la Slatina cu trenul

Călătoria de la Braşov la Slatina cu trenul este de 166,75 km și durează 8 ore 36 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:16 și ultima la 20:33. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Slatina cu tren pentru doar 22,82 lei sau până la 135,40 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 22,82 lei.

Cel mai mic pret22,82 lei
Durata călătoriei8 ore 36 min.
Conexiune pe zi24
Cel mai mic pret22,82 lei
Cel mai mare preț135,40 lei
Prima Plecare04:16
Ultima Plecare20:33
Distanţă166,75 km
PlecareBraşov
SosireSlatina
TransportatoriCFR Calatori

Călătorie rapidă și ușoară de la Braşov la Slatina cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Braşov la Slatina. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Braşov la Slatina?

În medie, un bilet de tren de la Braşov la Slatina vă va costa 78,87 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 22,82 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Braşov la Slatina. Însă în medie veți plăti în jur de 78,87 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Braşov la Slatina cu trenul?

Călătoria de la Braşov la Slatina cu trenul va dura, de obicei, 8 ore 36 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 166,75 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 36 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Braşov la Slatina, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Braşov și Slatina vor termina călătoria în 6 ore 39 min.. În medie, vă va lua cam 8 ore 36 min. pentru a parcurge 166,75 km între Braşov și Slatina.

Când călătoresc de la Braşov la Slatina cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Braşov, stațiile de plecare includ Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov, Gara,Brasov - Stadium. Când veți sosi în Slatina, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Slatina (Petrom Gas Station),Slatina(RO). Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Braşov spre Slatina?

Dacă vreți să ajungeți de la Braşov la Slatina, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 24 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Braşov și Slatina. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 24 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Braşov la Slatina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Slatina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Slatina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Slatina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Braşov la Slatina

Cele mai ieftine bilete de tren Braşov - Slatina pot fi găsite până la 33,13 lei dacă aveți noroc sau 40,32 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 48,13 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Slatina cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Slatina, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Braşov la Slatina
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Slatina cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Braşov la Slatina Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.67kg
Autobuz
12.51kg
Zbor
33.35kg
Mașină
26.68kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Slatina cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Slatina sunt 11.67kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Slatina? Luând trenul între Braşov și Slatina veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 21.68kg față de un zbor, 0.84kg față de autobuz și 15.01kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Slatina?
Un bilet de tren de la Braşov la Slatina este de 78,87 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 22,82 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Slatina?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Slatina este de 22,82 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Slatina cu tren?
Distanța între Braşov și Slatina este de 166,75 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Slatina?
Călătoria de la Braşov la Slatina durează în medie 8 ore 36 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 39 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Slatina?
Ruta de la Braşov la Slatina are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Slatina?
Primul tren de la Braşov la Slatina pleacă la orele 04:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Slatina?
Ultimul tren de la Braşov la Slatina pleacă la orele 20:33. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Slatina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 22,82 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Slatina?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Slatina este 6 ore 39 min..
Există un tren direct de la Braşov la Slatina?
Da, există un tren direct între Braşov și Slatina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Slatina?
Călătoria cu tren de la Braşov la Slatina creează 11.67kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Slatina

Rute asemănătoare

Alte rute populare