Tren Drobeta-Turnu Severin - Galaţi prețuri de la 49,45 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Drobeta-Turnu Severin la Galaţi cu trenul

Călătoria de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi cu trenul este de 433,85 km și durează 12 ore 8 min.. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:25 și ultima la 20:08. Este posibil să călătoriți de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi cu tren pentru doar 49,45 lei sau până la 154,07 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 49,45 lei.

Cel mai mic pret49,45 lei
Durata călătoriei12 ore 8 min.
Conexiune pe zi13
Cel mai mic pret49,45 lei
Cel mai mare preț154,07 lei
Prima Plecare02:25
Ultima Plecare20:08
Distanţă433,85 km
PlecareDrobeta-Turnu Severin
SosireGalaţi
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi?

Când călătoriți de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 128,36 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 49,45 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi vă va costa 128,36 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 12 ore 8 min.. Atât durează să traversați 433,85 km de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi ar putea să dureze mai mult de 12 ore 8 min.. Călătoria de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi acoperă o distanță de 433,85 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 12 ore 8 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 9 ore 31 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi?

Veți putea pleca din Drobeta-Turnu Severin folosind stații precum Drobeta-Turnu Severin Bus Station,Drobeta-Turnu Severin. Acestea vă conectează cu stații care includ Galati Strada Brailei,Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati (ro) din Galaţi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Drobeta-Turnu Severin, fie în Galaţi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 13 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Drobeta-Turnu Severin și Galaţi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 13 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de tren Drobeta-Turnu Severin - Galaţi pot fi găsite până la 77,20 lei dacă aveți noroc sau 88,49 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 103,88 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Galaţi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Drobeta-Turnu Severin la Galaţi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
30.37kg
Autobuz
32.54kg
Zbor
86.77kg
Mașină
69.42kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Drobeta-Turnu Severin și Galaţi sunt 30.37kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Drobeta-Turnu Severin și Galaţi? Luând trenul între Drobeta-Turnu Severin și Galaţi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 56.4kg față de un zbor, 2.17kg față de autobuz și 39.05kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi?
Un bilet de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi este de 128,36 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 49,45 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi este de 49,45 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Drobeta-Turnu Severin și Galaţi cu tren?
Distanța între Drobeta-Turnu Severin și Galaţi este de 433,85 km.
Cât durează călătoria cu tren între Drobeta-Turnu Severin și Galaţi?
Călătoria de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi durează în medie 12 ore 8 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 31 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi?
Ruta de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi?
Primul tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi pleacă la orele 02:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi?
Ultimul tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi pleacă la orele 20:08. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 49,45 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Drobeta-Turnu Severin și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Drobeta-Turnu Severin și Galaţi este 9 ore 31 min..
Există un tren direct de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi?
Da, există un tren direct între Drobeta-Turnu Severin și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi?
Călătoria cu tren de la Drobeta-Turnu Severin la Galaţi creează 30.37kg emisii de CO2.

Treceți local de la Drobeta-Turnu Severin

Rute populare

Escapade de weekend de la Drobeta-Turnu Severin

Rute internaționale din Drobeta-Turnu Severin și zonele din apropiere

Alte destinații de la Drobeta-Turnu Severin

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare