Tren Piteşti - Slatina prețuri de la 6,94 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Piteşti la Slatina cu trenul

Călătoria de la Piteşti la Slatina cu trenul este de 60,99 km și durează 1 oră 48 min.. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:00 și ultima la 23:35. Este posibil să călătoriți de la Piteşti la Slatina cu tren pentru doar 6,94 lei sau până la 32,69 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 6,94 lei.

Cel mai mic pret6,94 lei
Durata călătoriei1 oră 48 min.
Conexiune pe zi11
Cel mai mic pret6,94 lei
Cel mai mare preț32,69 lei
Prima Plecare04:00
Ultima Plecare23:35
Distanţă60,99 km
PlecarePiteşti
SosireSlatina
TransportatoriCFR Calatori

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Piteşti la Slatina

Plănuiți să călătoriți de la Piteşti la Slatina? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Piteşti la Slatina?

Când călătoriți de la Piteşti la Slatina, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 16,52 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 6,94 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Piteşti la Slatina. Însă în medie veți plăti în jur de 16,52 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Piteşti la Slatina cu trenul?

Călătoria de la Piteşti la Slatina cu trenul va dura, de obicei, 1 oră 48 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 60,99 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 48 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Piteşti și Slatina este lungă de vreo 60,99 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 48 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 28 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Piteşti la Slatina cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Piteşti la Slatina?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Piteşti și Slatina. Vă puteți începe călătoria în Piteşti la stații precum Pitesti. Acestea se leagă de stații care includ Slatina (Petrom Gas Station),Slatina(RO) din Slatina. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Piteşti la Slatina.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Piteşti spre Slatina?

Ruta de la Piteşti la Slatina este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Piteşti de 11 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Piteşti la Slatina, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 11 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Piteşti la Slatina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piteşti la Slatina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Slatina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piteşti la Slatina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Piteşti la Slatina

Cele mai ieftine bilete de tren Piteşti - Slatina pot fi găsite până la 9,38 lei dacă aveți noroc sau 12,11 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 14,90 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Slatina cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Slatina, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Piteşti la Slatina
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Piteşti la Slatina cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Piteşti la Slatina Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.27kg
Autobuz
4.57kg
Zbor
12.2kg
Mașină
9.76kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Piteşti la Slatina cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Piteşti și Slatina sunt 4.27kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Piteşti și Slatina? Luând trenul între Piteşti și Slatina veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 7.93kg față de un zbor, 0.3kg față de autobuz și 5.49kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Piteşti la Slatina?
Un bilet de tren de la Piteşti la Slatina este de 16,52 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 6,94 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Piteşti la Slatina?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Piteşti la Slatina este de 6,94 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piteşti și Slatina cu tren?
Distanța între Piteşti și Slatina este de 60,99 km.
Cât durează călătoria cu tren între Piteşti și Slatina?
Călătoria de la Piteşti la Slatina durează în medie 1 oră 48 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 28 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Piteşti la Slatina?
Ruta de la Piteşti la Slatina are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Piteşti la Slatina?
Primul tren de la Piteşti la Slatina pleacă la orele 04:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Piteşti la Slatina?
Ultimul tren de la Piteşti la Slatina pleacă la orele 23:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piteşti la Slatina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 6,94 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Piteşti la Slatina?
Există în medie 11 de la Piteşti pentru a merge la Slatina.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Piteşti și Slatina?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Piteşti și Slatina este 1 oră 28 min..
Există un tren direct de la Piteşti la Slatina?
Da, există un tren direct între Piteşti și Slatina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Piteşti la Slatina?
Călătoria cu tren de la Piteşti la Slatina creează 4.27kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piteşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Piteşti

Rute internaționale din Piteşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piteşti

Principalele rute spre Slatina

Rute asemănătoare

Alte rute populare