Tren Cluj-Napoca - Slatina prețuri de la 39,38 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Cluj-Napoca la Slatina cu trenul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Slatina cu trenul este de 266,52 km și durează 13 ore 8 min.. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:36 și ultima la 22:28. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Slatina cu tren pentru doar 39,38 lei sau până la 202,30 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 39,38 lei.

Cel mai mic pret39,38 lei
Durata călătoriei13 ore 8 min.
Conexiune pe zi13
Cel mai mic pret39,38 lei
Cel mai mare preț202,30 lei
Prima Plecare00:36
Ultima Plecare22:28
Distanţă266,52 km
PlecareCluj-Napoca
SosireSlatina
TransportatoriCFR Calatori

Ajungeți de la Cluj-Napoca la Slatina cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Cluj-Napoca la Slatina. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Cluj-Napoca la Slatina?

Prețurile biletelor de tren de la Cluj-Napoca la Slatina variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Cluj-Napoca la Slatina vor costa 39,38 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 108,97 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 108,97 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Cluj-Napoca la Slatina.

Cât timp va dura să merg de la Cluj-Napoca la Slatina cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 13 ore 8 min.. Atât durează să traversați 266,52 km de la Cluj-Napoca la Slatina. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Slatina ar putea să dureze mai mult de 13 ore 8 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Cluj-Napoca la Slatina, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Cluj-Napoca și Slatina vor termina călătoria în 9 ore 52 min.. În medie, vă va lua cam 13 ore 8 min. pentru a parcurge 266,52 km între Cluj-Napoca și Slatina.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Cluj-Napoca laSlatina?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Cluj-Napoca de la următoarele stații: Cluj-Napoca ,Cluj International Airport,Cluj Napoca,Cluj-Napoca Beta Bus Station. Sosind la Slatina, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Slatina (Petrom Gas Station),Slatina(RO). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Slatina.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Cluj-Napoca la Slatina?

Veți putea să călătoriți de la Cluj-Napoca la Slatina folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 13 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Cluj-Napoca la Slatina folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Cluj-Napoca la Slatina în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 13 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Cluj-Napoca la Slatina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Slatina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Slatina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Slatina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Slatina

Cele mai ieftine bilete de tren Cluj-Napoca - Slatina pot fi găsite până la 47,64 lei dacă aveți noroc sau 56,91 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 71,49 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Slatina cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Slatina, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Cluj-Napoca la Slatina
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Cluj-Napoca la Slatina cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Cluj-Napoca la Slatina Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
18.66kg
Autobuz
19.99kg
Zbor
53.3kg
Mașină
42.64kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Cluj-Napoca la Slatina cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Cluj-Napoca și Slatina sunt 18.66kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Cluj-Napoca și Slatina? Luând trenul între Cluj-Napoca și Slatina veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 34.64kg față de un zbor, 1.33kg față de autobuz și 23.98kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Slatina?
Un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Slatina este de 108,97 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 39,38 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Cluj-Napoca la Slatina?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Cluj-Napoca la Slatina este de 39,38 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Slatina cu tren?
Distanța între Cluj-Napoca și Slatina este de 266,52 km.
Cât durează călătoria cu tren între Cluj-Napoca și Slatina?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Slatina durează în medie 13 ore 8 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 52 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Cluj-Napoca la Slatina?
Ruta de la Cluj-Napoca la Slatina are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Cluj-Napoca la Slatina?
Primul tren de la Cluj-Napoca la Slatina pleacă la orele 00:36. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Cluj-Napoca la Slatina?
Ultimul tren de la Cluj-Napoca la Slatina pleacă la orele 22:28. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cluj-Napoca la Slatina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 39,38 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Cluj-Napoca și Slatina?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Cluj-Napoca și Slatina este 9 ore 52 min..
Există un tren direct de la Cluj-Napoca la Slatina?
Da, există un tren direct între Cluj-Napoca și Slatina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Cluj-Napoca la Slatina?
Călătoria cu tren de la Cluj-Napoca la Slatina creează 18.66kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Principalele rute spre Slatina

Rute asemănătoare

Alte rute populare