Tren Râmnicu Sărat - București prețuri de la 29,46 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Râmnicu Sărat la București cu trenul

Călătoria de la Râmnicu Sărat la București cu trenul este de 129,4 km și durează 2 ore 55 min.. Există 16 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:59 și ultima la 20:18. Este posibil să călătoriți de la Râmnicu Sărat la București cu tren pentru doar 29,46 lei sau până la 71,19 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 29,46 lei.

Cel mai mic pret29,46 lei
Durata călătoriei2 ore 55 min.
Conexiune pe zi16
Cel mai mic pret29,46 lei
Cel mai mare preț71,19 lei
Prima Plecare02:59
Ultima Plecare20:18
Distanţă129,4 km
PlecareRâmnicu Sărat
SosireBucurești
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Râmnicu Sărat la București

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Râmnicu Sărat la București cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Râmnicu Sărat la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Râmnicu Sărat la București?

Când călătoriți de la Râmnicu Sărat la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 57,22 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 29,46 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Sărat la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Râmnicu Sărat la București vă va costa 57,22 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Râmnicu Sărat la București cu trenul?

Călătoria de la Râmnicu Sărat la București cu trenul va dura, de obicei, 2 ore 55 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 129,4 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 2 ore 55 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Râmnicu Sărat și București cu trenul durează de obicei 2 ore 55 min. pentru a acoperi o distanță de 129,4 km. Cea mai scurtă călătorie de la Râmnicu Sărat la București vă va duce 2 ore 20 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Râmnicu Sărat la București?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Râmnicu Sărat și București. Vă puteți începe călătoria în Râmnicu Sărat la stații precum Râmnicu Sărat, Strada Focșani (Benzinăria Petrom),RAMNICU SARAT. Acestea se leagă de stații care includ Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Râmnicu Sărat la București.

Câte călătorii de la Râmnicu Sărat la București au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Râmnicu Sărat la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 16 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Râmnicu Sărat la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Râmnicu Sărat la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 12 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Sărat la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Râmnicu Sărat la București

Bilete ieftine de tren de la Râmnicu Sărat la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Râmnicu Sărat la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Sărat la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Râmnicu Sărat la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Râmnicu Sărat la București

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Râmnicu Sărat la București

Cele mai ieftine bilete de tren Râmnicu Sărat - București pot fi găsite până la 5,81 lei dacă aveți noroc sau 13,96 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 29,46 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Râmnicu Sărat la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Râmnicu Sărat la București cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Râmnicu Sărat la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.06kg
Autobuz
9.71kg
Zbor
25.88kg
Mașină
20.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Râmnicu Sărat la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Râmnicu Sărat și București sunt 9.06kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Râmnicu Sărat și București? Luând trenul între Râmnicu Sărat și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 16.82kg față de un zbor, 0.65kg față de autobuz și 11.64kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Râmnicu Sărat la București?
Un bilet de tren de la Râmnicu Sărat la București este de 57,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 29,46 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Râmnicu Sărat la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Râmnicu Sărat la București este de 29,46 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Râmnicu Sărat și București cu tren?
Distanța între Râmnicu Sărat și București este de 129,4 km.
Cât durează călătoria cu tren între Râmnicu Sărat și București?
Călătoria de la Râmnicu Sărat la București durează în medie 2 ore 55 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 20 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Râmnicu Sărat la București?
Ruta de la Râmnicu Sărat la București are în medie 16 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Râmnicu Sărat la București?
Primul tren de la Râmnicu Sărat la București pleacă la orele 02:59. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Râmnicu Sărat la București?
Ultimul tren de la Râmnicu Sărat la București pleacă la orele 20:18. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Râmnicu Sărat la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 29,46 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Râmnicu Sărat la București?
Există în medie 12 de la Râmnicu Sărat pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Râmnicu Sărat și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Râmnicu Sărat și București este 2 ore 20 min..
Există un tren direct de la Râmnicu Sărat la București?
Da, există un tren direct între Râmnicu Sărat și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Râmnicu Sărat la București?
Călătoria cu tren de la Râmnicu Sărat la București creează 9.06kg emisii de CO2.

Treceți local de la Râmnicu Sărat

Rute populare

Escapade de weekend de la Râmnicu Sărat

Rute internaționale din Râmnicu Sărat și zonele din apropiere

Alte destinații de la Râmnicu Sărat

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare