Gasiți un tren de la Râmnicu Sărat până la București

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in București

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 22,60RON
Durata călătoriei 3 h 58 min
Călătorii pe zi 82
Prima plecare: 00:39
Ultima plecare: 20:14
Distanța 129km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Râmnicu Sărat la București.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii de turism de la Râmnicu Sărat cu trenul până la București?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Râmnicu Sărat ruta trenului -. București <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către București?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Râmnicu Sărat la București pentru 22,60 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 53,33 RON medie București ultimul.

Prețul biletului Râmnicu Sărat - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
25 RON25 RON Detalii Detalii 23,80 RON Detalii 21,40 RON
14,26 RON19,01 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
Detalii 57,94 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Ce stații face trenurile să plece de la București?

Trenurile spre pot pleca din București ultimul Râmnicu Sărat și să ajungă la București Obor, București Băneasa și București Nord.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Râmnicu Sărat la București programată?

În timp ce primul tren spre frunze la 02:07 București ultimul, ultima este programată pentru 20:06. Durata medie a călătoriei este de 4 ore și 41 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să București în 4 ore și 51 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another