Tren București - Râmnicu Sărat prețuri de la 4,40 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Râmnicu Sărat cu trenul

Călătoria de la București la Râmnicu Sărat cu trenul este de 129,4 km și durează 4 ore 51 min.. Există 21 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:49 și ultima la 22:25. Este posibil să călătoriți de la București la Râmnicu Sărat cu tren pentru doar 4,40 lei sau până la 73,25 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,40 lei.

Cel mai mic pret4,40 lei
Durata călătoriei4 ore 51 min.
Conexiune pe zi21
Cel mai mic pret4,40 lei
Cel mai mare preț73,25 lei
Prima Plecare00:49
Ultima Plecare22:25
Distanţă129,4 km
PlecareBucurești
SosireRâmnicu Sărat
TransportatoriCFR Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Râmnicu Sărat

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la București la Râmnicu Sărat cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Râmnicu Sărat? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Râmnicu Sărat, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Râmnicu Sărat?

În medie, un bilet de tren de la București la Râmnicu Sărat vă va costa 47,50 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 4,40 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Râmnicu Sărat. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Râmnicu Sărat vă va costa 47,50 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la București la Râmnicu Sărat cu trenul?

Cu o distanță de 129,4 km între București și Râmnicu Sărat, de obicei va dura 4 ore 51 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 51 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la București la Râmnicu Sărat acoperă o distanță de 129,4 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 ore 51 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 25 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Râmnicu Sărat făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când călătoresc de la București la Râmnicu Sărat cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP. Acestea vă conectează cu stații care includ RAMNICU SARAT,Râmnicu Sărat, Strada Focșani (Benzinăria Petrom) din Râmnicu Sărat. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Râmnicu Sărat, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Râmnicu Sărat au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 21 plecări zilnice de la București la Râmnicu Sărat. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 13 plecări de la București care merg direct la Râmnicu Sărat. Există 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Râmnicu Sărat. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Râmnicu Sărat

Bilete ieftine de tren de la București la Râmnicu Sărat
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Râmnicu Sărat.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Râmnicu Sărat, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Râmnicu Sărat.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Râmnicu Sărat

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,40 lei la 41,83 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 89% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Râmnicu Sărat

Cele mai ieftine bilete de tren București - Râmnicu Sărat pot fi găsite până la 4,64 lei dacă aveți noroc sau 11,90 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 33,86 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Râmnicu Sărat cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Râmnicu Sărat, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori, Regio Calatori și Transferoviar Calatori de la București la Râmnicu Sărat
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Râmnicu Sărat cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori Transferoviar Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross
wifi Wifi check cross cross
power_sockets Prize check cross cross
luggage Bagaje check cross check
accessibility Accesibilitate check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross cross
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check

București la Râmnicu Sărat Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.06kg
Autobuz
9.71kg
Zbor
25.88kg
Mașină
20.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Râmnicu Sărat cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Râmnicu Sărat sunt 9.06kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Râmnicu Sărat? Luând trenul între București și Râmnicu Sărat veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 16.82kg față de un zbor, 0.65kg față de autobuz și 11.64kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Râmnicu Sărat?
Un bilet de tren de la București la Râmnicu Sărat este de 47,50 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Râmnicu Sărat?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Râmnicu Sărat este de 4,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Râmnicu Sărat cu tren?
Distanța între București și Râmnicu Sărat este de 129,4 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Râmnicu Sărat?
Călătoria de la București la Râmnicu Sărat durează în medie 4 ore 51 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 25 min..
Ce companii operează de la București la Râmnicu Sărat?
Ruta București - Râmnicu Sărat este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Regio Calatori și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Râmnicu Sărat?
Ruta de la București la Râmnicu Sărat are în medie 21 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Râmnicu Sărat?
Primul tren de la București la Râmnicu Sărat pleacă la orele 00:49. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Râmnicu Sărat?
Ultimul tren de la București la Râmnicu Sărat pleacă la orele 22:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Râmnicu Sărat?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Râmnicu Sărat?
Există în medie 13 de la București pentru a merge la Râmnicu Sărat.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Râmnicu Sărat?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Râmnicu Sărat este 0 ore 25 min..
Există un tren direct de la București la Râmnicu Sărat?
Da, există un tren direct între București și Râmnicu Sărat.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Râmnicu Sărat?
Călătoria cu tren de la București la Râmnicu Sărat creează 9.06kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Râmnicu Sărat

Rute asemănătoare

Alte rute populare