Gasiți un tren de la Râmnicu Vâlcea până la Craiova

Începe de la
20,90 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 20,90 RON

Mâine

Descoperă

2 Zile

De la 20,90 RON

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Râmnicu Vâlcea la Craiova

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Râmnicu Vâlcea la Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Râmnicu Vâlcea la Craiova?

Când călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Craiova, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 26,73 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 19,35 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Craiova de la Train este de 98 km și durează 3 h 42 min. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:48 și ultima la 21:34. Este posibil să călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Craiova cu Train pentru doar 19,35 RON sau până la 53,10 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,28 RON.

Cel mai bun preț 19,80 RON
Durata călătoriei 3 h 41 min
Conexiune pe zi 12
Cel mai mic pret 19,80 RON
Cel mai mare preț 37,55 RON
Prima Plecare 07:57
Ultima Plecare 21:34
Distanţă 98 km
Plecare Râmnicu Vâlcea
Sosire Craiova
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Râmnicu Vâlcea la Craiova

  Feb 03
  4.277
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  4.277
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  -1°
  Feb 08
  4.277
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -2°
  Feb 10
  Detalii
  -1°
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  4.052
  -3°
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
20,90 RON
Feb 04
Saturday
20,90 RON
Feb 05
Sunday
Detalii
Feb 06
Monday
20,90 RON
Feb 07
Tuesday
-1°
Detalii
Feb 08
Wednesday
-1°
Detalii
Feb 09
Thursday
-2°
20,90 RON

Cel mai bun moment pentru a rezerva Râmnicu Vâlcea - Craiova Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Râmnicu Vâlcea la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
27.93kg
Tren
1.372kg
Autobuz
6.664kg
Mașină
4.802kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Craiova

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Râmnicu Vâlcea la Craiova cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Râmnicu Vâlcea la Craiova, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Râmnicu Vâlcea și Craiova vor termina călătoria în 2 h 14 min. În medie, vă va lua cam 3 h 42 min pentru a parcurge 98 km între Râmnicu Vâlcea și Craiova.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Râmnicu Vâlcea la Craiova?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Râmnicu Vâlcea la Craiova la 04:48. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:34. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Râmnicu Vâlcea la Craiova?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Râmnicu Vâlcea și Craiova. Vă puteți începe călătoria în Râmnicu Vâlcea la stații precum Râmnicu Vâlcea și Ramnicu Valcea, Autogara 1 Mai. Acestea se leagă de stații care includ Craiova Triaj Hc și Craiova din Craiova. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Râmnicu Vâlcea la Craiova.

Câte călătorii de la Râmnicu Vâlcea la Craiova au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Râmnicu Vâlcea la Craiova poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Infofer și Cfr Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 27 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Râmnicu Vâlcea la Craiova. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Râmnicu Vâlcea la Craiova variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 4 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback