Tren Râmnicu Vâlcea - Sibiu prețuri de la 5,28RON

Începe de la
5,28RON
Descoperă

Râmnicu Vâlcea la Sibiu de la tren

Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu de la tren este de 79,6 km și durează 11 min. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:45 și ultima la 00:04. Este posibil să călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu tren pentru doar 5,28RON sau până la 33,52RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 5,28RON.

Cel mai bun preț 5,28RON
Durata călătoriei 11 min
Conexiune pe zi 6
Cel mai mic pret 5,28RON
Cel mai mare preț 33,52RON
Prima Plecare 03:45
Ultima Plecare 00:04
Distanţă 79,6 km
Plecare Râmnicu Vâlcea
Sosire Sibiu
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu

  Sep 29
  Detalii
  27°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  25°
  Oct 03
  Detalii
  25°
  Oct 04
  Detalii
  26°
  Oct 05
  Detalii
  27°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  25°
  Oct 08
  Detalii
  25°
  Oct 09
  Detalii
  26°
  Oct 10
  Detalii
  27°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  22°
  Oct 13
  Detalii
  18°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
27°

Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?

Prețurile biletelor de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu vor costa 14,40RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 16,52RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 9RON la 16RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 43% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren Râmnicu Vâlcea - Sibiu pot fi găsite până la 12RON dacă aveți noroc sau 14RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 15RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Râmnicu Vâlcea la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.9kg
Autobuz
5.9kg
Zbor
235.5kg
Mașină
22.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Râmnicu Vâlcea și Sibiu sunt 0.9kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Râmnicu Vâlcea și Sibiu? Luând trenul între Râmnicu Vâlcea și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 234.6kg față de un zbor, 5.0kg față de autobuz și 21.8kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Un bilet de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu este de 17,93RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 5,28RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu este de 5,28RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Râmnicu Vâlcea și Sibiu cu tren?
Distanța între Râmnicu Vâlcea și Sibiu este de 79,6 km.
Cât durează călătoria cu tren între Râmnicu Vâlcea și Sibiu?
Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu durează în medie 2 h 36 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 11 min.
Ce companii operează de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Ruta Râmnicu Vâlcea - Sibiu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Ruta de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Primul tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Ultimul tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu pleacă la orele 00:04. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 5,28RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Râmnicu Vâlcea pentru a merge la Sibiu. Puteți merge de la Râmnicu Vâlcea Nord H și puteți ajunge la Sibiu, Atelier Zona H și Sibiu Bus Station.
Câte conexiuni directe merg de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Există în medie 4 de la Râmnicu Vâlcea pentru a merge la Sibiu.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Râmnicu Vâlcea și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Râmnicu Vâlcea și Sibiu este 11 min.
Există un tren direct de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Da, există un tren direct între Râmnicu Vâlcea și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Călătoria cu tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu creează 0.9kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Râmnicu Vâlcea

Rute populare

Escapade de weekend de la Râmnicu Vâlcea

Rute internaționale din Râmnicu Vâlcea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Râmnicu Vâlcea

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare