Tren Râmnicu Vâlcea - Sibiu prețuri de la 25,02 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu trenul

Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu trenul este de 79,74 km și durează 4 ore 45 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:40 și ultima la 06:37. Este posibil să călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu tren pentru doar 25,02 lei sau până la 29,95 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,02 lei.

Cel mai mic pret25,02 lei
Durata călătoriei4 ore 45 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret25,02 lei
Cel mai mare preț29,95 lei
Prima Plecare02:40
Ultima Plecare06:37
Distanţă79,74 km
PlecareRâmnicu Vâlcea
SosireSibiu
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?

Când călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 28,29 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 25,02 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu. Însă în medie veți plăti în jur de 28,29 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu trenul?

Călătoria între Râmnicu Vâlcea și Sibiu cu trenul este aproximativ 79,74 km. Vă va lua cam 4 ore 45 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Râmnicu Vâlcea și Sibiu cu trenul durează de obicei 4 ore 45 min. pentru a acoperi o distanță de 79,74 km. Cea mai scurtă călătorie de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu vă va duce 2 ore 25 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Sibiu, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?

Veți putea pleca din Râmnicu Vâlcea folosind stații precum Ramnicu Valcea (Romania),Ramnicu Valcea. Acestea vă conectează cu stații care includ Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU din Sibiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Râmnicu Vâlcea, fie în Sibiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?

Dacă vreți să ajungeți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 3 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Râmnicu Vâlcea și Sibiu. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu

Bilete ieftine de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren Râmnicu Vâlcea - Sibiu pot fi găsite până la 14,17 lei dacă aveți noroc sau 18,23 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 27,17 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Râmnicu Vâlcea la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.58kg
Autobuz
5.98kg
Zbor
15.95kg
Mașină
12.76kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Râmnicu Vâlcea și Sibiu sunt 5.58kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Râmnicu Vâlcea și Sibiu? Luând trenul între Râmnicu Vâlcea și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 10.37kg față de un zbor, 0.4kg față de autobuz și 7.18kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Un bilet de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu este de 28,29 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,02 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu este de 25,02 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Râmnicu Vâlcea și Sibiu cu tren?
Distanța între Râmnicu Vâlcea și Sibiu este de 79,74 km.
Cât durează călătoria cu tren între Râmnicu Vâlcea și Sibiu?
Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu durează în medie 4 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 25 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Ruta de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Primul tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu pleacă la orele 02:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Ultimul tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu pleacă la orele 06:37. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 25,02 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Râmnicu Vâlcea și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Râmnicu Vâlcea și Sibiu este 2 ore 25 min..
Există un tren direct de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Da, există un tren direct între Râmnicu Vâlcea și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?
Călătoria cu tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu creează 5.58kg emisii de CO2.

Treceți local de la Râmnicu Vâlcea

Rute populare

Escapade de weekend de la Râmnicu Vâlcea

Rute internaționale din Râmnicu Vâlcea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Râmnicu Vâlcea

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare