Gasiți un tren de la Râmnicu Vâlcea până la Sibiu

Începe de la
11,73 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?

Prețurile biletelor de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu vor costa 11,73 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 20,57 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Râmnicu Vâlcea la Sibiu transport tren

Durata călătoriei 3 h 59 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare 04:45
Ultima plecare 18:18
Distanța 80 km
Plecare Râmnicu Vâlcea
Sosire Sibiu
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători

Prețul biletului Râmnicu Vâlcea - Sibiu în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
9
Transportatori
2
Prețul minim
11,73 RON
Prețul maxim
58,17 RON

Râmnicu Vâlcea - Sibiu

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât de lungă este călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cu trenul?

Călătoria între Râmnicu Vâlcea și Sibiu este lungă de vreo 80 km și de obicei durează aproximativ 4 h 4 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 h 22 min. Dacă încercați să ajungeți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?

Prima plecare a serii de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu este la 04:45, în timp ce ultima călătorie pornește la 18:18. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Râmnicu Vâlcea și Sibiu. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu?

În Râmnicu Vâlcea, stațiile de plecare includ Râmnicu Vâlcea Nord h, Râmnicu Vâlcea și Ramnicu Valcea, Autogara 1 Mai. Când veți sosi în Sibiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Sibiu, Atelier Zona H și Sibiu Bus Station. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu folosind companii precum Infofer și CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 8 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 37 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 3 legături directe de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback