Autobuz București - Hamburg preturi de la 423,06 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
423,06 lei

București la Hamburg cu autobuzul

Călătoria de la București la Hamburg cu autobuzul este de 1.548,21 km și durează 37 ore 48 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:45 și ultima la 05:05. Este posibil să călătoriți de la București la Hamburg cu autobuz pentru doar 423,06 lei sau până la 638,11 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 423,06 lei.

Cel mai mic pret423,06 lei
Durata călătoriei37 ore 48 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret423,06 lei
Cel mai mare preț638,11 lei
Prima Plecare03:45
Ultima Plecare05:05
Distanţă1.548,21 km
PlecareBucurești
SosireHamburg
TransportatoriFlixBus, FlixBus Polska sp. z.o.o.Detalii

Autobuz Bilete de la Bucharest la Hamburg

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Hamburg cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Hamburg. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la București la Hamburg?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Hamburg costă 423,06 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 506,62 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Hamburg.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Hamburg. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 506,62 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Hamburg.

Cât de lungă este călătoria de la București la Hamburg cu autobuzul?

Călătoria între București și Hamburg cu autobuzul este aproximativ 1.548,21 km. Vă va lua cam 37 ore 48 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între București și Hamburg este lungă de vreo 1.548,21 km și de obicei durează aproximativ 37 ore 48 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 35 ore 0 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Hamburg cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Hamburg?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Hamburg. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Autogara Militari,Henri Coandă International Airport, OTP. Acestea se leagă de stații care includ Hamburg Hbf ZOB,Hamburg - Harburg,Hamburg Airport, HAM,Hamburg Dammtor (DE),Hamburg-Altona station din Hamburg. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Hamburg.

Câte călătorii de la București la Hamburg au loc în fiecare zi?

Ruta de la București la Hamburg este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Hamburg, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Hamburg. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Hamburg

Bilete ieftine de autobuz de la București la Hamburg
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Hamburg.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Hamburg, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Hamburg.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Hamburg

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 389,00 lei la 854,97 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 55% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Hamburg

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Hamburg pot fi găsite până la 479,11 lei dacă aveți noroc sau 576,11 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 700,66 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Hamburg cu autobuzul

Când călătoriți la Hamburg cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la București la Hamburg
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Hamburg cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Hamburg Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
108.37kg
Autobuz
116.12kg
Zbor
309.64kg
Mașină
247.71kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Hamburg?
Un bilet de autobuz de la București la Hamburg este de 506,62 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 423,06 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Hamburg?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Hamburg este de 423,06 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Hamburg cu autobuz?
Distanța între București și Hamburg este de 1.548,21 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Hamburg?
Călătoria de la București la Hamburg durează în medie 37 ore 48 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 35 ore 0 min..
Ce companii operează de la București la Hamburg?
Ruta București - Hamburg este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus CZ s.r.o. și FlixBus DACH GmbH ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Hamburg?
Ruta de la București la Hamburg are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Hamburg?
Primul autobuz de la București la Hamburg pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Hamburg?
Ultimul autobuz de la București la Hamburg pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Hamburg?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 423,06 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Hamburg?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Hamburg.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Hamburg?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Hamburg este 35 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la București la Hamburg?
Da, există un autobuz direct între București și Hamburg.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Hamburg?
Călătoria cu autobuz de la București la Hamburg creează 116.12kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Hamburg

Rute asemănătoare

Alte rute populare