Gasiți un autobuz de la Sibiu până la București

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Sibiu la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Sibiu la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Sibiu la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Sibiu la București transport autobuz

Distanța 216 km
Plecare Sibiu
Sosire București
Transportatori Autogari, Fany, Memento Bus, Cento Trans, Transmixt Sibiu, Alis Grup, Horas, MementoBUS, Christian Tour, Ubben Reise, BEPS TRAVEL, Alessia Tour, Memento

Prețul biletului Sibiu - București în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
13
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Sibiu - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la Sibiu la București cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 217 km de la Sibiu la București. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Sibiu la București ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt plecările de la Sibiu la București?

Prima călătorie a serii pleacă de la Sibiu la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sibiu și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Sibiu la București?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Sibiu de la următoarele stații: Sibiu Natural History Museum, Sibiu și Sibiu Natural History Museum. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Hotel Europa Royale, Strada Izvor, OTP Airport, Parliament Hotel, Hello Hotel, Sheraton Hotel, International Hotel, Strada Doamnei, Terminal Memento și JW Marriott Hotel. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Sibiu la București?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sibiu la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback