Gasiți un tren de la București până la Sibiu

Începe de la
55,30 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 55,30 RON

Mâine

De la 55,30 RON

2 Zile

De la 55,30 RON

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Sibiu

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Sibiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Sibiu?

Când călătoriți de la București la Sibiu, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 81,82 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 42,47 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la București la Sibiu de la Train este de 216 km și durează 9 h 11 min. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:08 și ultima la 20:25. Este posibil să călătoriți de la București la Sibiu cu Train pentru doar 42,47 RON sau până la 126,11 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 11,32 RON.

Cel mai bun preț 52,60 RON
Durata călătoriei 9 h 11 min
Conexiune pe zi 11
Cel mai mic pret 52,60 RON
Cel mai mare preț 115,95 RON
Prima Plecare 08:09
Ultima Plecare 20:25
Distanţă 216 km
Plecare București
Sosire Sibiu
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la București la Sibiu

  Feb 02
  11.317
  Feb 03
  11.317
  Feb 04
  11.317
  Feb 05
  11.317
  Feb 06
  11.317
  Feb 07
  11.317
  -1°
  Feb 08
  11.317
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  11.317
  Feb 11
  11.317
  Feb 12
  10.765
  Feb 13
  10.765
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  10.765
  10°
Departure date
Thursday,Feb 02 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 02
Thursday
55,30 RON
Feb 03
Friday
55,30 RON
Feb 04
Saturday
55,30 RON
Feb 05
Sunday
55,30 RON
Feb 06
Monday
55,30 RON
Feb 07
Tuesday
-1°
55,30 RON
Feb 08
Wednesday
-1°
55,30 RON

Cel mai bun moment pentru a rezerva București - Sibiu Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

București la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
61.845kg
Tren
3.038kg
Autobuz
14.756kg
Mașină
10.633kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Sibiu

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează călătoria de la București la Sibiu cu trenul?

Călătoria între București și Sibiu este lungă de vreo 217 km și de obicei durează aproximativ 9 h 11 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 5 h 11 min. Dacă încercați să ajungeți de la București la Sibiu cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Sibiu?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 08:08. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 20:25. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Sibiu. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Sibiu?

Puteți pleca din București la stații precum București Băneasa și Gara Bucureşti Nord. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sibiu la următoarele stații: Sibiu și Sibiu Bus Station. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Sibiu. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la București la Sibiu?

În medie, sunt 11 plecări zilnice de la București la Sibiu. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 64 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Infofer, Cfr Călători și și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la București care merg direct la Sibiu. Există 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback