Tren București - Sibiu prețuri de la 4,01 lei

Începe de la
4,01 lei

București la Sibiu de la tren

Călătoria de la București la Sibiu de la tren este de 216,32 km și durează 8 ore 3 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:09 și ultima la 20:24. Este posibil să călătoriți de la București la Sibiu cu tren pentru doar 4,01 lei sau până la 109,11 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,01 lei.

Cel mai mic pret4,01 lei
Durata călătoriei8 ore 3 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret4,01 lei
Cel mai mare preț109,11 lei
Prima Plecare04:09
Ultima Plecare20:24
Distanţă216,32 km
PlecareBucurești
SosireSibiu
TransportatoriCFR Calatori, Interregional CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Bucharest la Sibiu

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Sibiu

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Sibiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Sibiu?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Sibiu. Însă în medie veți plăti în jur de 65,43 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 4,01 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 65,43 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Sibiu.

Cât durează călătoria de la București la Sibiu cu trenul?

Cu o distanță de 216,32 km între București și Sibiu, de obicei va dura 8 ore 3 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 8 ore 3 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Pentru a ajunge mai repede de la București la Sibiu, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Sibiu vor termina călătoria în 6 ore 26 min.. În medie, vă va lua cam 8 ore 3 min. pentru a parcurge 216,32 km între București și Sibiu.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laSibiu?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: . Sosind la Sibiu, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Sibiu.

Câte călătorii de la București la Sibiu sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Sibiu poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 5 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Sibiu. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Sibiu variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Sibiu

Bilete ieftine de tren de la București la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Sibiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 7,33 lei la 26,24 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 72% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren București - Sibiu pot fi găsite până la 4,35 lei dacă aveți noroc sau 42,96 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 54,68 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Servicii la bord CFR Calatori, Interregional Calatori și Softrans de la București la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Sibiu cu train.
Facilităţi CFR Calatori Interregional Calatori Softrans Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross cross
wifi Wifi check cross cross cross
power_sockets Prize check cross cross cross
luggage Bagaje check check cross cross
accessibility Accesibilitate check cross cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
air_con Aer condiționat check cross cross cross
bicycle Bicicleta check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check

București la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.14kg
Autobuz
16.22kg
Zbor
43.26kg
Mașină
34.61kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Sibiu sunt 15.14kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Sibiu? Luând trenul între București și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 28.12kg față de un zbor, 1.08kg față de autobuz și 19.47kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Sibiu?
Un bilet de tren de la București la Sibiu este de 65,43 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,01 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Sibiu este de 4,01 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Sibiu cu tren?
Distanța între București și Sibiu este de 216,32 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Sibiu?
Călătoria de la București la Sibiu durează în medie 8 ore 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 26 min..
Ce companii operează de la București la Sibiu?
Ruta București - Sibiu este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Interregional Calatori, Softrans și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Sibiu?
Ruta de la București la Sibiu are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Sibiu?
Primul tren de la București la Sibiu pleacă la orele 04:09. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Sibiu?
Ultimul tren de la București la Sibiu pleacă la orele 20:24. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,01 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Sibiu?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Sibiu. Puteți merge de la Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord, Bucharest Filaret Bus Station, București Autogara Militari, Henri Coandă International Airport și București Gara Basarab și puteți ajunge la Sibiu International Airport și Sibiu Bus Station.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Sibiu este 6 ore 26 min..
Există un tren direct de la București la Sibiu?
Da, există un tren direct între București și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Sibiu?
Călătoria cu tren de la București la Sibiu creează 15.14kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare