Gasiți un tren de la București până la Sibiu


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 20,70RON
Durata călătoriei 10 h 23 min
Călătorii pe zi 159
Prima plecare: 00:05
Ultima plecare: 23:45
Distanța 216km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la București la Sibiu.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la București la o clipire Sibiu din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii pe care le ia de la București cu trenul până la Sibiu?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu Regio Călători și CFR Călători, servind ruta trenului între București și Sibiu.

Cât costă biletele de tren de la București la Sibiu?

În medie, bilete de tren de la București la 85,53 RON de cost Sibiu, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 20,70 RON.

Prețul biletului București - Sibiu în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
59,04 RON59 RON59 RON Detalii 59,04 RON59 RON59,04 RON
Detalii Detalii Detalii 56,30 RON61,65 RON Detalii 51,70 RON

Trenuri din București spre Sibiu


Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între București și Sibiu, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Sibiu ultimul ajungeti?

Trenurile spre va pleca de la Sibiu ultimul București Nord, București Băneasa și București Obor și va ajunge la Sibiu și Atelier Zona H.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Sibiu ultimul este călătoria?

Durata medie a călătoriei este 10 ore și 46 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 9 ore și 39 minute în Sibiu. Primul tren pleacă de la București la 08:08, iar ultimul pleacă la 11:08. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another