Autobuz București - Sibiu preturi de la 88,20 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Sibiu cu autobuzul

Călătoria de la București la Sibiu cu autobuzul este de 216,32 km și durează 11 ore 16 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 23:59 și ultima la 23:59. Este posibil să călătoriți de la București la Sibiu cu autobuz pentru doar 88,20 lei sau până la 177,03 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 88,20 lei.

Cel mai mic pret88,20 lei
Durata călătoriei11 ore 16 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret88,20 lei
Cel mai mare preț177,03 lei
Prima Plecare23:59
Ultima Plecare23:59
Distanţă216,32 km
PlecareBucurești
SosireSibiu
TransportatoriUnion Ivkoni

Autobuz Bilete de la București la Sibiu

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la București la Sibiu cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Sibiu? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Sibiu, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la București la Sibiu?

Prețurile biletelor de autobuz de la București la Sibiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Sibiu vor costa 88,20 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 132,57 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Sibiu, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 132,57 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să ajung de la București la Sibiu cu autobuzul?

Călătoria între București și Sibiu cu autobuzul este aproximativ 216,32 km. Vă va lua cam 11 ore 16 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la București la Sibiu, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Sibiu vor termina călătoria în 11 ore 16 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 11 ore 16 min. pentru a parcurge 216,32 km între București și Sibiu.

La ce oră sunt plecările de la București la Sibiu?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Sibiu, care de obicei este la 23:59. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:59. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la București la 23:59. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:59. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Sibiu. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la București la Sibiu cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova. Acestea vă conectează cu stații care includ Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU din Sibiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Sibiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Sibiu au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Sibiu, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 1 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între București și Sibiu. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Sibiu

Bilete ieftine de autobuz de la București la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Sibiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Sibiu pot fi găsite până la 10,60 lei dacă aveți noroc sau 95,05 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 161,25 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu autobuzul

Când călătoriți la Sibiu cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Union Ivkoni de la București la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Sibiu cu bus.
Facilităţi Union Ivkoni
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
air_con Aer condiționat check

București la Sibiu Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
15.14kg
Autobuz
16.22kg
Zbor
43.26kg
Mașină
34.61kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Sibiu?
Un bilet de autobuz de la București la Sibiu este de 132,57 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 88,20 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Sibiu este de 88,20 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Sibiu cu autobuz?
Distanța între București și Sibiu este de 216,32 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Sibiu?
Călătoria de la București la Sibiu durează în medie 11 ore 16 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 11 ore 16 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Sibiu?
Ruta de la București la Sibiu are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Sibiu?
Primul autobuz de la București la Sibiu pleacă la orele 23:59. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Sibiu?
Ultimul autobuz de la București la Sibiu pleacă la orele 23:59. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 88,20 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Sibiu?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Sibiu.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Sibiu este 11 ore 16 min..
Există un autobuz direct de la București la Sibiu?
Da, există un autobuz direct între București și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Sibiu?
Călătoria cu autobuz de la București la Sibiu creează 16.22kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare