Autobuz București - Sibiu preturi de la 88,20RON

Începe de la
88,20RON
Descoperă

București la Sibiu de la autobuz

Călătoria de la București la Sibiu de la autobuz este de 216 km și durează 11 h 16 min. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:59 și ultima la 00:59. Este posibil să călătoriți de la București la Sibiu cu autobuz pentru doar 88,20RON sau până la 177,03RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 88,20RON.

Cel mai bun preț 88,20RON
Durata călătoriei 11 h 16 min
Conexiune pe zi 1
Cel mai mic pret 88,20RON
Cel mai mare preț 177,03RON
Prima Plecare 00:59
Ultima Plecare 00:59
Distanţă 216 km
Plecare București
Sosire Sibiu
Transportatori Union Ivkoni

Autobuz Bilete de la București la Sibiu

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  27°
  Oct 01
  Detalii
  26°
  Oct 02
  Detalii
  25°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  27°
  Oct 08
  Detalii
  25°
  Oct 09
  Detalii
  26°
  Oct 10
  Detalii
  26°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  23°
  Oct 13
  Detalii
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Sibiu

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Sibiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la București la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Sibiu pot fi găsite până la 52RON dacă aveți noroc sau 102RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 163RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu autobuzul

Când călătoriți la Sibiu cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Union Ivkoni este o companie bulgară de autobuze care operează pe plan intern și internațional. Fondată în 1992, compania a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Bulgaria, cu o flotă de peste 1.000 de autobuze. Union Ivkoni oferă o gamă largă de servicii, inclusiv linii regulate de autobuz, servicii charter și rute internaționale către destinații din întreaga Europă. Compania este cunoscută pentru flota sa modernă, autobuzele confortabile și serviciile de încredere.

Servicii la bord Union Ivkoni de la București la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Sibiu cu autobuz.
Facilităţi Union Ivkoni
Wifi
Prize
Bagaje
Aer condiționat

București la Sibiu Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
3.8kg
Autobuz
25.4kg
Zbor
1,014.0kg
Mașină
97.8kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Sibiu?
Un bilet de autobuz de la București la Sibiu este de 132,57RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 88,20RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Sibiu este de 88,20RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Sibiu cu autobuz?
Distanța între București și Sibiu este de 216 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Sibiu?
Călătoria de la București la Sibiu durează în medie 11 h 16 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 11 h 16 min.
Ce companii operează de la București la Sibiu?
Ruta București - Sibiu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Union Ivkoni ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Sibiu?
Ruta de la București la Sibiu are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Sibiu?
Primul autobuz de la București la Sibiu pleacă la orele 00:59. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Sibiu?
Ultimul autobuz de la București la Sibiu pleacă la orele 00:59. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 88,20RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Sibiu?
Există stații 10 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Sibiu. Puteți merge de la Bucharest Henri Coandă Airport, Parliament Hotel, Hello Hotel, Hotel Europa Royale, Jw Marriott Hotel, International Hotel, Otopeni Airport (otp), Terminal Memento, Strada Izvor și Strada Doamnei și puteți ajunge la Sibiu Natural History Museum și Sibiu West Bus Station.
Câte conexiuni directe merg de la București la Sibiu?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Sibiu.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Sibiu este 11 h 16 min.
Există un autobuz direct de la București la Sibiu?
Da, există un autobuz direct între București și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Sibiu?
Călătoria cu autobuz de la București la Sibiu creează 25.4kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare