• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la București până la Sibiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sibiu

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Sibiu

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Sibiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

București la Sibiu transport autobuz

Distanța 216 km

Prețul biletului București - Sibiu în fiecare zi

 
Azi
56,30 RON
34,11 RON
Mâine
Detalii
43,85 RON
În 2 zile
Detalii
34,11 RON
În 3 zile
56,65 RON
Detalii
În 4 zile
Detalii
53,60 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
48,72 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
9
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

București - Sibiu

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

56,65 RON

Data
Marți 26 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
București Obor - Atelier Zona h
09:00 - 21:41
CFR Călători
12h 41min
3 schimbări
CO2: 7.78kg
Cel mai ieftin
MementoBUS-logo
MementoBUS
Durata: 5 h 30 min
Bucharest Memento Bus Terminal - Sibiu Natural History Museum
06:00 - 11:30
69,67 RON

Cât durează călătoria de la București la Sibiu cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 217 km de la București la Sibiu. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Sibiu ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Sibiu?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Sibiu, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Sibiu?

Puteți pleca din București la stații precum Bucharest Henri Coandă Airport, Parliament Hotel, Hello Hotel, Sheraton Hotel, Hotel Europa Royale, JW Marriott Hotel, International Hotel, OTP Airport, Terminal Memento și Strada Izvor. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sibiu la următoarele stații: Sibiu Natural History Museum și Sibiu Natural History Museum, Sibiu. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Sibiu. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la București la Sibiu?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.