Autobuz Braşov - Ploieşti preturi de la 18,81 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Ploieşti cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Ploieşti cu autobuzul este de 84,15 km și durează 3 ore 12 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:00 și ultima la 19:00. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Ploieşti cu autobuz pentru doar 18,81 lei sau până la 37,58 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,81 lei.

Cel mai mic pret18,81 lei
Durata călătoriei3 ore 12 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret18,81 lei
Cel mai mare preț37,58 lei
Prima Plecare08:00
Ultima Plecare19:00
Distanţă84,15 km
PlecareBraşov
SosirePloieşti
TransportatoriMemento

Autobuz Bilete de la Braşov la Ploieşti

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Braşov la Ploieşti cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Braşov la Ploieşti. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Braşov la Ploieşti?

Prețurile biletelor de autobuz de la Braşov la Ploieşti variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Braşov la Ploieşti vor costa 18,81 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 35,72 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Braşov la Ploieşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 35,72 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să ajung de la Braşov la Ploieşti cu autobuzul?

Cu o distanță de 84,15 km între Braşov și Ploieşti, de obicei va dura 3 ore 12 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 12 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Braşov și Ploieşti este lungă de vreo 84,15 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 12 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 30 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Braşov la Ploieşti cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Braşov la Ploieşti?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Braşov la Ploieşti la 08:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 19:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Braşov la Ploieşti, care de obicei este la 08:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 19:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Braşov laPloieşti?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Braşov și Ploieşti. Vă puteți începe călătoria în Braşov la stații precum Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov - Stadium,Brasov, Gara. Acestea se leagă de stații care includ Ploiești Sud,Ploiești Vest din Ploieşti. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Braşov la Ploieşti.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Braşov spre Ploieşti?

Ruta de la Braşov la Ploieşti este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Braşov de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Braşov la Ploieşti, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Ploieşti

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Ploieşti pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 459,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 718,44 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu autobuzul

Când călătoriți la Ploieşti cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Braşov la Ploieşti Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
5.89kg
Autobuz
6.31kg
Zbor
16.83kg
Mașină
13.46kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Ploieşti?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Ploieşti este de 35,72 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Ploieşti este de 18,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Ploieşti cu autobuz?
Distanța între Braşov și Ploieşti este de 84,15 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Ploieşti?
Călătoria de la Braşov la Ploieşti durează în medie 3 ore 12 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 30 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Ploieşti?
Ruta de la Braşov la Ploieşti are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Ploieşti?
Primul autobuz de la Braşov la Ploieşti pleacă la orele 08:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Ploieşti?
Ultimul autobuz de la Braşov la Ploieşti pleacă la orele 19:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 18,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Ploieşti?
Există în medie 1 de la Braşov pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Ploieşti este 2 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Ploieşti?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Ploieşti?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Ploieşti creează 6.31kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare