Autobuz Braşov - Constanţa preturi de la 72,46 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Constanţa cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Constanţa cu autobuzul este de 290,11 km și durează 7 ore 37 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:10 și ultima la 12:10. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Constanţa cu autobuz pentru doar 72,46 lei sau până la 103,59 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 72,46 lei.

Cel mai mic pret72,46 lei
Durata călătoriei7 ore 37 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret72,46 lei
Cel mai mare preț103,59 lei
Prima Plecare03:10
Ultima Plecare12:10
Distanţă290,11 km
PlecareBraşov
SosireConstanţa
Transportatoriaventin, autogariDetalii

Autobuz Bilete de la Braşov la Constanţa

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Braşov la Constanţa cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Braşov la Constanţa. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Braşov la Constanţa?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Braşov la Constanţa. În medie, însă, veți plăti în jur de 100,46 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 72,46 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 100,46 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Braşov la Constanţa.

Cât de lungă este călătoria de la Braşov la Constanţa cu autobuzul?

Cu o distanță de 290,11 km între Braşov și Constanţa, de obicei va dura 7 ore 37 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 7 ore 37 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Braşov și Constanţa cu autobuzul durează de obicei 7 ore 37 min. pentru a acoperi o distanță de 290,11 km. Cea mai scurtă călătorie de la Braşov la Constanţa vă va duce 6 ore 20 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Constanţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Braşov la Constanţa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Braşov și Constanţa. Vă puteți începe călătoria în Braşov la stații precum Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov - Stadium,Brasov, Gara. Acestea se leagă de stații care includ Constanta Vila Oriana,Constanța ,Constanta din Constanţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Braşov la Constanţa.

Câte călătorii de la Braşov la Constanţa sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Braşov la Constanţa folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 4 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Braşov la Constanţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Braşov la Constanţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Constanţa

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Constanţa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Constanţa pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu autobuzul

Când călătoriți la Constanţa cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Braşov la Constanţa Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
20.31kg
Autobuz
21.76kg
Zbor
58.02kg
Mașină
46.42kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Constanţa?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Constanţa este de 100,46 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 72,46 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Constanţa este de 72,46 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Constanţa cu autobuz?
Distanța între Braşov și Constanţa este de 290,11 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Constanţa?
Călătoria de la Braşov la Constanţa durează în medie 7 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 20 min..
Ce companii operează de la Braşov la Constanţa?
Ruta Braşov - Constanţa este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, aventin, autogari, fany și duda_tour ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Constanţa?
Ruta de la Braşov la Constanţa are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Constanţa?
Primul autobuz de la Braşov la Constanţa pleacă la orele 03:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Constanţa?
Ultimul autobuz de la Braşov la Constanţa pleacă la orele 12:10. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 72,46 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Constanţa?
Există în medie 4 de la Braşov pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Constanţa este 6 ore 20 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Constanţa?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Constanţa?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Constanţa creează 21.76kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare