Autobuz Braşov - Mangalia preturi de la 112,83 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Mangalia cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Mangalia cu autobuzul este de 312,68 km și durează 7 ore 23 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:10 și ultima la 05:30. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Mangalia cu autobuz pentru doar 112,83 lei sau până la 113,07 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 112,83 lei.

Cel mai mic pret112,83 lei
Durata călătoriei7 ore 23 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret112,83 lei
Cel mai mare preț113,07 lei
Prima Plecare03:10
Ultima Plecare05:30
Distanţă312,68 km
PlecareBraşov
SosireMangalia
Transportatorifany, autogari

Autobuz Bilete de la Braşov la Mangalia

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Braşov la Mangalia cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Braşov la Mangalia. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Braşov la Mangalia?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Braşov la Mangalia. În medie, însă, veți plăti în jur de 112,92 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 112,83 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Mangalia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 112,92 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Braşov la Mangalia.

Cât durează să ajung de la Braşov la Mangalia cu autobuzul?

Cu o distanță de 312,68 km între Braşov și Mangalia, de obicei va dura 7 ore 23 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 7 ore 23 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Braşov și Mangalia este lungă de vreo 312,68 km și de obicei durează aproximativ 7 ore 23 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 6 ore 50 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Braşov la Mangalia cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Braşov la Mangalia?

Veți putea pleca din Braşov folosind stații precum Brasov, Gara,Brasov - Stadium,Brașov, Autogara Bartolomeu. Acestea vă conectează cu stații care includ Mangalia, Gara din Mangalia. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Braşov, fie în Mangalia, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Braşov la Mangalia au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Braşov la Mangalia, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 2 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între Braşov și Mangalia. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Mangalia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Mangalia

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Mangalia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Mangalia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Mangalia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Mangalia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Mangalia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Mangalia

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Mangalia pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Mangalia cu autobuzul

Când călătoriți la Mangalia cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Braşov la Mangalia Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
21.89kg
Autobuz
23.45kg
Zbor
62.54kg
Mașină
50.03kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Mangalia?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Mangalia este de 112,92 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 112,83 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Mangalia?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Mangalia este de 112,83 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Mangalia cu autobuz?
Distanța între Braşov și Mangalia este de 312,68 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Mangalia?
Călătoria de la Braşov la Mangalia durează în medie 7 ore 23 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 50 min..
Ce companii operează de la Braşov la Mangalia?
Ruta Braşov - Mangalia este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, fany, autogari și duda_tour ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Mangalia?
Ruta de la Braşov la Mangalia are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Mangalia?
Primul autobuz de la Braşov la Mangalia pleacă la orele 03:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Mangalia?
Ultimul autobuz de la Braşov la Mangalia pleacă la orele 05:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Mangalia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 112,83 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Mangalia?
Există în medie 2 de la Braşov pentru a merge la Mangalia.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Mangalia?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Mangalia este 6 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Mangalia?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Mangalia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Mangalia?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Mangalia creează 23.45kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Mangalia

Rute asemănătoare

Alte rute populare