Autobuz Braşov - Timişoara preturi de la 511,75 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile 1.531,78 lei
3 zile Mai mult

Braşov la Timişoara cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Timişoara cu autobuzul este de 340,72 km și durează 5 ore 18 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 00:00. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Timişoara cu autobuz pentru doar 511,75 lei sau până la 1.532,75 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 511,75 lei.

Cel mai mic pret511,75 lei
Durata călătoriei5 ore 18 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret511,75 lei
Cel mai mare preț1.532,75 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare00:00
Distanţă340,72 km
PlecareBraşov
SosireTimişoara
TransportatoriDaytrip

Autobuz Bilete de la Braşov la Timişoara

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Braşov la Timişoara

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Timişoara? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la Braşov la Timişoara?

Când călătoriți de la Braşov la Timişoara, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.404,49 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 511,75 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Braşov la Timişoara variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 1.404,49 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Braşov la Timişoara cu autobuzul?

Distanța dintre Braşov și Timişoara este aproximativ 340,72 km. În general, va dura în jur de 5 ore 18 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Braşov și Timişoara cu autobuzul durează de obicei 5 ore 18 min. pentru a acoperi o distanță de 340,72 km. Cea mai scurtă călătorie de la Braşov la Timişoara vă va duce 4 ore 57 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Timişoara, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Braşov la Timişoara?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Braşov și Timişoara. Vă puteți începe călătoria în Braşov la stații precum Brasov - Stadium,Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu. Acestea se leagă de stații care includ Timișoara, Gara Timisoara Nord,TIMISOARA,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara Gazprom,Metro din Timişoara. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Braşov la Timişoara.

Câte călătorii de la Braşov la Timişoara sunt în fiecare zi?

Ruta de la Braşov la Timişoara este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Braşov de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Braşov la Timişoara, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Timişoara

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Timişoara

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 510,62 lei la 2.619,38 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 81% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Timişoara

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Timişoara pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 459,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 718,44 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu autobuzul

Când călătoriți la Timişoara cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Braşov la Timişoara Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
23.85kg
Autobuz
25.55kg
Zbor
68.14kg
Mașină
54.51kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Timişoara?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Timişoara este de 1.404,49 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 511,75 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Timişoara este de 511,75 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Timişoara cu autobuz?
Distanța între Braşov și Timişoara este de 340,72 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Timişoara?
Călătoria de la Braşov la Timişoara durează în medie 5 ore 18 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 57 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Timişoara?
Ruta de la Braşov la Timişoara are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Timişoara?
Primul autobuz de la Braşov la Timişoara pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Timişoara?
Ultimul autobuz de la Braşov la Timişoara pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 511,75 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Timişoara?
Există în medie 1 de la Braşov pentru a merge la Timişoara.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Timişoara este 4 ore 57 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Timişoara?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Timişoara?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Timişoara creează 25.55kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare