Autobuz Braşov - Szeghed preturi de la 85,51 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Szeghed cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Szeghed cu autobuzul este de 427,66 km și durează 10 ore 40 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 08:30. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Szeghed cu autobuz pentru doar 85,51 lei sau până la 336,87 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 85,51 lei.

Cel mai mic pret85,51 lei
Durata călătoriei10 ore 40 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret85,51 lei
Cel mai mare preț336,87 lei
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare08:30
Distanţă427,66 km
PlecareBraşov
SosireSzeghed
TransportatoriFlixBus, FlixBus RO SRL

Autobuz Bilete de la Braşov la Szeghed

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Braşov la Szeghed cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Braşov la Szeghed. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Braşov la Szeghed cu autobuzul?

În medie, un bilet de autobuz de la Braşov la Szeghed vă va costa 139,70 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 85,51 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Szeghed. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Braşov la Szeghed, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 139,70 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Braşov la Szeghed cu autobuzul?

Călătoria de la Braşov la Szeghed cu autobuzul va dura, de obicei, 10 ore 40 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 427,66 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 10 ore 40 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Braşov și Szeghed este în jur de 427,66 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 10 ore 40 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Braşov și Szeghed durează 9 ore 45 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Braşov la Szeghed?

Prima călătorie a zilei pornește de la Braşov la 07:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 08:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Braşov și Szeghed. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Braşov la 07:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 08:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Braşov și Szeghed. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Braşov la Szeghed?

Puteți pleca din Braşov la stații precum Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov, Gara,Brasov - Stadium. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Szeghed la următoarele stații: Szeged, Autóbuszállomás,Szeged, Szechenyi ter. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Braşov și Szeghed. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Braşov spre Szeghed?

Numărul exact al călătoriilor de la Braşov la Szeghed poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Braşov la Szeghed. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Braşov la Szeghed variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Szeghed. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Szeghed

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Szeghed
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Szeghed.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Szeghed, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Szeghed.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Szeghed

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Szeghed

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Szeghed pot fi găsite până la 85,41 lei dacă aveți noroc sau 163,68 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 223,31 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Szeghed cu autobuzul

Când călătoriți la Szeghed cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la Braşov la Szeghed
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Szeghed cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Braşov la Szeghed Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
29.94kg
Autobuz
32.07kg
Zbor
85.53kg
Mașină
68.43kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Szeghed?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Szeghed este de 139,70 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 85,51 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Szeghed?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Szeghed este de 85,51 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Szeghed cu autobuz?
Distanța între Braşov și Szeghed este de 427,66 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Szeghed?
Călătoria de la Braşov la Szeghed durează în medie 10 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 45 min..
Ce companii operează de la Braşov la Szeghed?
Ruta Braşov - Szeghed este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus și FlixBus RO SRL ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Szeghed?
Ruta de la Braşov la Szeghed are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Szeghed?
Primul autobuz de la Braşov la Szeghed pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Szeghed?
Ultimul autobuz de la Braşov la Szeghed pleacă la orele 08:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Szeghed?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 85,51 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Szeghed?
Există în medie 1 de la Braşov pentru a merge la Szeghed.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Szeghed?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Szeghed este 9 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Szeghed?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Szeghed.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Szeghed?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Szeghed creează 32.07kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Szeghed

Alte rute populare