Autobuz Braşov - Zagreb preturi de la 259,56 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Zagreb cu autobuzul

Călătoria de la Braşov la Zagreb cu autobuzul este de 747,92 km și durează 21 ore 13 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:20 și ultima la 21:15. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Zagreb cu autobuz pentru doar 259,56 lei sau până la 504,76 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 259,56 lei.

Cel mai mic pret259,56 lei
Durata călătoriei21 ore 13 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret259,56 lei
Cel mai mare preț504,76 lei
Prima Plecare09:20
Ultima Plecare21:15
Distanţă747,92 km
PlecareBraşov
SosireZagreb
TransportatoriFlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus

Autobuz Bilete de la Braşov la Zagreb

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Braşov la Zagreb cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Zagreb? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Braşov la Zagreb cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Braşov la Zagreb. În medie, însă, veți plăti în jur de 322,01 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 259,56 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Zagreb. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 322,01 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Braşov la Zagreb.

Cât de lungă este călătoria de la Braşov la Zagreb cu autobuzul?

Cu o distanță de 747,92 km între Braşov și Zagreb, de obicei va dura 21 ore 13 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 21 ore 13 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Braşov și Zagreb este în jur de 747,92 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 21 ore 13 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Braşov și Zagreb durează 20 ore 55 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Braşov la Zagreb?

Prima plecare zilnică de la Braşov la Zagreb este la 09:20, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 21:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Braşov și Zagreb. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Braşov la Zagreb la 09:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:15. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Braşov la Zagreb?

În Braşov, stațiile de plecare includ Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov - Stadium,Brasov, Gara. Când veți sosi în Zagreb, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum ZAGREB,Zagreb Glavni kolodvor,Zagreb Zapadni kolodvor,Gajnice,Remetinac. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Braşov la Zagreb sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Braşov la Zagreb folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Braşov la Zagreb folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Braşov la Zagreb în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Zagreb. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Zagreb

Bilete ieftine de autobuz de la Braşov la Zagreb
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Zagreb.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Zagreb, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Zagreb.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Zagreb

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Braşov la Zagreb

Cele mai ieftine bilete de autobuz Braşov - Zagreb pot fi găsite până la 242,75 lei dacă aveți noroc sau 309,23 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 459,51 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Zagreb cu autobuzul

Când călătoriți la Zagreb cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Braşov la Zagreb
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Zagreb cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Braşov la Zagreb Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
52.35kg
Autobuz
56.09kg
Zbor
149.58kg
Mașină
119.67kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Braşov la Zagreb?
Un bilet de autobuz de la Braşov la Zagreb este de 322,01 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 259,56 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Braşov la Zagreb?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Braşov la Zagreb este de 259,56 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Zagreb cu autobuz?
Distanța între Braşov și Zagreb este de 747,92 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Braşov și Zagreb?
Călătoria de la Braşov la Zagreb durează în medie 21 ore 13 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 20 ore 55 min..
Ce companii operează de la Braşov la Zagreb?
Ruta Braşov - Zagreb este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus Polska sp. z.o.o. și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Braşov la Zagreb?
Ruta de la Braşov la Zagreb are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Braşov la Zagreb?
Primul autobuz de la Braşov la Zagreb pleacă la orele 09:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Braşov la Zagreb?
Ultimul autobuz de la Braşov la Zagreb pleacă la orele 21:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Zagreb?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 259,56 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Braşov și Zagreb?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Braşov și Zagreb este 20 ore 55 min..
Există un autobuz direct de la Braşov la Zagreb?
Da, există un autobuz direct între Braşov și Zagreb.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Braşov la Zagreb?
Călătoria cu autobuz de la Braşov la Zagreb creează 56.09kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Alte rute populare