Autobuz Iaşi - Tecuci preturi de la 39,19 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Tecuci cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Tecuci cu autobuzul este de 147,15 km și durează 3 ore 0 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:00 și ultima la 06:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Tecuci cu autobuz pentru doar 39,19 lei sau până la 39,19 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 39,19 lei.

Cel mai mic pret39,19 lei
Durata călătoriei3 ore 0 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret39,19 lei
Cel mai mare preț39,19 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare06:00
Distanţă147,15 km
PlecareIaşi
SosireTecuci
TransportatoriAventin Trade

Autobuz Bilete de la Iaşi la Tecuci

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Tecuci cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Tecuci? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Tecuci?

Când călătoriți de la Iaşi la Tecuci, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 39,19 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 39,19 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Tecuci. În medie, însă, veți plăti în jur de 39,19 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Tecuci cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 3 ore 0 min.. Atât durează să traversați 147,15 km de la Iaşi la Tecuci. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Tecuci ar putea să dureze mai mult de 3 ore 0 min.. Călătoria de la Iaşi la Tecuci acoperă o distanță de 147,15 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 0 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 0 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Tecuci făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Tecuci?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Tecuci la 06:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 06:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima plecare a serii de la Iaşi la Tecuci este la 06:00, în timp ce ultima călătorie pornește la 06:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Tecuci. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Iaşi la Tecuci cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Billa. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Tecuci la următoarele stații: Tecuci Strada Gheorghe Petrascu (Galati, Romania),Tecuci . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Tecuci. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Tecuci?

Ruta de la Iaşi la Tecuci este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Tecuci, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Tecuci

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Tecuci
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Tecuci.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tecuci, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Tecuci.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Tecuci

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tecuci cu autobuzul

Când călătoriți la Tecuci cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Tecuci Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.3kg
Autobuz
11.04kg
Zbor
29.43kg
Mașină
23.54kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Tecuci?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Tecuci este de 39,19 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 39,19 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Tecuci?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Tecuci este de 39,19 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Tecuci cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Tecuci este de 147,15 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Tecuci?
Călătoria de la Iaşi la Tecuci durează în medie 3 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Tecuci?
Ruta de la Iaşi la Tecuci are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Tecuci?
Primul autobuz de la Iaşi la Tecuci pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Tecuci?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Tecuci pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Tecuci?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 39,19 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Tecuci?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Tecuci.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Tecuci?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Tecuci este 3 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Tecuci?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Tecuci.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Tecuci?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Tecuci creează 11.04kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Tecuci

Rute asemănătoare

Alte rute populare