Autobuz Piteşti - Timişoara preturi de la 88,25 lei

21.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
88,25 lei

Piteşti la Timişoara cu autobuzul

Călătoria de la Piteşti la Timişoara cu autobuzul este de 302,28 km și durează 10 ore 11 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 12:07 și ultima la 13:07. Este posibil să călătoriți de la Piteşti la Timişoara cu autobuz pentru doar 88,25 lei sau până la 88,39 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 88,25 lei.

Cel mai mic pret88,25 lei
Durata călătoriei10 ore 11 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret88,25 lei
Cel mai mare preț88,39 lei
Prima Plecare12:07
Ultima Plecare13:07
Distanţă302,28 km
PlecarePiteşti
SosireTimişoara
Transportatorinormandia

Călătoria dvs. de la Piteşti la Timişoara cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Piteşti la Timişoara. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Piteşti la Timişoara?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Piteşti la Timişoara costă 88,25 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 88,30 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Piteşti la Timişoara.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Piteşti la Timişoara vă va costa 88,30 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Piteşti la Timişoara cu autobuzul?

Călătoria de la Piteşti la Timişoara cu autobuzul va dura, de obicei, 10 ore 11 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 302,28 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 10 ore 11 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Piteşti la Timişoara acoperă o distanță de 302,28 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 10 ore 11 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 ore 11 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Piteşti la Timişoara făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Piteşti la Timişoara?

În general, prima plecare a zilei din Piteşti va fi la 12:07, iar ultima plecare va fi la 13:07. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Piteşti la Timişoara se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima plecare a serii de la Piteşti la Timişoara este la 12:07, în timp ce ultima călătorie pornește la 13:07. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Piteşti și Timişoara. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Piteşti laTimişoara?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Piteşti de la următoarele stații: Pitesti. Sosind la Timişoara, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: TIMISOARA,Timișoara, Gara Timisoara Nord,Timișoara Gazprom,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Metro. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Timişoara.

Câte călătorii de la Piteşti la Timişoara au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la Piteşti la Timişoara. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Piteşti care merg direct la Timişoara. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Piteşti la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piteşti la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piteşti la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Piteşti la Timişoara

Cele mai ieftine bilete de autobuz Piteşti - Timişoara pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu autobuzul

Când călătoriți la Timişoara cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Piteşti la Timişoara Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
21.16kg
Autobuz
22.67kg
Zbor
60.46kg
Mașină
48.36kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Piteşti la Timişoara?
Un bilet de autobuz de la Piteşti la Timişoara este de 88,30 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 88,25 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Piteşti la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Piteşti la Timişoara este de 88,25 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piteşti și Timişoara cu autobuz?
Distanța între Piteşti și Timişoara este de 302,28 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Piteşti și Timişoara?
Călătoria de la Piteşti la Timişoara durează în medie 10 ore 11 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 11 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Piteşti la Timişoara?
Ruta de la Piteşti la Timişoara are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Piteşti la Timişoara?
Primul autobuz de la Piteşti la Timişoara pleacă la orele 12:07. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Piteşti la Timişoara?
Ultimul autobuz de la Piteşti la Timişoara pleacă la orele 13:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piteşti la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 88,25 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Piteşti la Timişoara?
Există în medie 1 de la Piteşti pentru a merge la Timişoara.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Piteşti și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Piteşti și Timişoara este 10 ore 11 min..
Există un autobuz direct de la Piteşti la Timişoara?
Da, există un autobuz direct între Piteşti și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Piteşti la Timişoara?
Călătoria cu autobuz de la Piteşti la Timişoara creează 22.67kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piteşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Piteşti

Rute internaționale din Piteşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piteşti

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare