Autobuz București - Tecuci preturi de la 101,64 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

102,08 lei
Mai mult
Mai mult

București la Tecuci cu autobuzul

Călătoria de la București la Tecuci cu autobuzul este de 189,14 km și durează 3 ore 45 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la București la Tecuci cu autobuz pentru doar 101,64 lei sau până la 102,17 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 101,64 lei.

Cel mai mic pret101,64 lei
Durata călătoriei3 ore 45 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret101,64 lei
Cel mai mare preț102,17 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă189,14 km
PlecareBucurești
SosireTecuci
TransportatoriTransfero

Autobuz Bilete de la Bucharest la Tecuci

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Tecuci

Plănuiți să călătoriți de la București la Tecuci? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la București la Tecuci?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Tecuci costă 101,64 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 102,03 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Tecuci.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Tecuci, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 102,03 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să ajung de la București la Tecuci cu autobuzul?

Distanța dintre București și Tecuci este aproximativ 189,14 km. În general, va dura în jur de 3 ore 45 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la București la Tecuci, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Tecuci vor termina călătoria în 3 ore 45 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 3 ore 45 min. pentru a parcurge 189,14 km între București și Tecuci.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Tecuci?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Tecuci. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari. Acestea se leagă de stații care includ Tecuci ,Tecuci Strada Gheorghe Petrascu (Galati, Romania) din Tecuci. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Tecuci.

Câte călătorii de la București la Tecuci au loc în fiecare zi?

Ruta de la București la Tecuci este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 12 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Tecuci, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 12 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Tecuci

Bilete ieftine de autobuz de la București la Tecuci
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Tecuci.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Tecuci, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Tecuci.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Tecuci

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 96,95 lei la 102,47 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 5% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Tecuci

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Tecuci pot fi găsite până la 97,73 lei dacă aveți noroc sau 99,38 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 105,79 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tecuci cu autobuzul

Când călătoriți la Tecuci cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la București la Tecuci
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Tecuci cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Tecuci Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
13.24kg
Autobuz
14.19kg
Zbor
37.83kg
Mașină
30.26kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Tecuci?
Un bilet de autobuz de la București la Tecuci este de 102,03 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 101,64 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Tecuci?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Tecuci este de 101,64 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Tecuci cu autobuz?
Distanța între București și Tecuci este de 189,14 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Tecuci?
Călătoria de la București la Tecuci durează în medie 3 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 45 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Tecuci?
Ruta de la București la Tecuci are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Tecuci?
Primul autobuz de la București la Tecuci pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Tecuci?
Ultimul autobuz de la București la Tecuci pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Tecuci?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 101,64 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Tecuci?
Există în medie 12 de la București pentru a merge la Tecuci.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Tecuci?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Tecuci este 3 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la București la Tecuci?
Da, există un autobuz direct între București și Tecuci.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Tecuci?
Călătoria cu autobuz de la București la Tecuci creează 14.19kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Tecuci

Rute asemănătoare

Alte rute populare